Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 726
  • 827
  •   3
Отговори
# 150
Вече няколко поредни дни се опитвам да се свържа с телефона на Таня от Люлин, но постоянно ми казва, че тел. на абоата е изключен. Знаете ли нещо? Да не би вече да не приема?

# 151
Някой пробвал ли е “Ясновидката Зевки добрата фея” така се пише в фейсбука. По предавания е била ходила също.

Това е  Ясновидката Зеви.
  Чувала ,доста отрицателни коментари за нея, и взима ужасно много пари за разваляне на магии ,гледане и други неща. ..не знам..така съм чула.И аз съм я гледала по телевизията,изглежда много мила  и приятна жена но.... В крайна сметка,всеки сам си решава...

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 17:06 от erzichka

# 152
Някой пробвал ли е “Ясновидката Зевки добрата фея” така се пише в фейсбука. По предавания е била ходила също.

Това е  Ясновидката Зеви.
  Чувала ,доста отрицателни коментари за нея, и взима ужасно много пари за разваляне на магии ,гледане и други неща. ..не знам..така съм чула.И аз съм я гледала по телевизията,изглежда много мила  и приятна жена но.... В крайна сметка,всеки сам си решава...
Здравейте, аз ходих при нея наскоро, взема ми 120 лв за гледане, беше в началото доста груба, след това малко се смекчи тона и, но като цяло не си струва за тази сума, доста неща ми каза които са така, даже бих казала почти всичко, но така и не посмях за разваляне на магии защото не знам за това колко ще поиска

# 153
Здравейте, сега изгледах този репортаж за Христо Христов, който познава, че Сашко е жив и ще бъде намерен.
Моля, за мнения за Христов, ако някой е бил при него през годините дали познава? Мерси
https://youtu.be/lkYzIu3iUHg

# 154
  • Варна
Здравейте, сега изгледах този репортаж за Христо Христов, който познава, че Сашко е жив и ще бъде намерен.
Моля, за мнения за Христов, ако някой е бил при него през годините дали познава? Мерси
https://youtu.be/lkYzIu3iUHg
Нямам представа какво познава или не познава по принцип този човек.
Но не виждам някакво познаване по случая с изчезналото дете.
Вариантите не са много какво ще се случи с детето Александър. Вероятността ако някой даде предположение да познае, дори и без да е ясновидец е много, много голяма.
Във видеото се говори от така наречения ясновидец за намиране на осмия ден, в момента говорят по Нова за случая и поне пет пъти казаха намерен на деветия ден.

От началото на изчезването, хора от различни институции,  казват че с тях са се свързвали хора с разни способности и посочвали място.
Доброволците говорят цитирам че "всякакви врачки и врачоци са давали насоки къде е детето и никой не е познал".

Не мисля че случая е показател за способности на някой....

Добрата воля и действия на доброволците  намериха детето, а не "врачки и врачоци"

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 08:03 от VassiLea

# 155
Аз да питам къде гледа този човек и каква е тарифата? Аз ще продължа да следя случая и ще стане ясно познал ли е или не. Просто в началото като пита за пълномощното, като каза защо детето, не е било детето на училище и е имало спор и бащата потвърди, ме порази с тези детайли.

# 156
Каза още, че е срещнал мъж и жена и че те са го държали в къща. Ще видим ако детето проговри или по някакъв начин се потвърди, че е било задържано някъде. Това ясно ще проличи и от здравословното му състояние, защото ще е едно ако е било държано някъде и е било хранено, друго ще е ако 8 дни е било без вода и храна. Което си е чудо, че е оцелял малък подрастващ организъм. Поне аз така си мисля.
Но факт е, че сега рязко ще му скочи работата на ясновидеца:)

# 157
На ясновидеца рязко му скочи рейтинга Simple Smile Само да не го докопат тези, чиито къщи показаха в клипа, че е възможно в някоя от тях да държат детето Simple Smile

# 158
Аз да питам къде гледа този човек и каква е тарифата? Аз ще продължа да следя случая и ще стане ясно познал ли е или не. Просто в началото като пита за пълномощното, като каза защо детето, не е било детето на училище и е имало спор и бащата потвърди, ме порази с тези детайли.

Открих страницата му във фейсбук- https://www.facebook.com/hristo1fenomena

Четох из предни теми тук, че нямал такса, но имаше смесени отзиви от хора били при него. Затова ми беше интересно някой, който е бил при него да разкаже.

# 159
Преди време бях питала тук за една жена, която гледа на карти,  има страница във фейсбук "гадания карти таро ", беше ми предложила приятелство. Сега ми излезе нейна публикация и й разгледах профила. През час поства, че гледала във вайбър, но забелязах, че всички коментари са от други нейни профили😀 или от мъжа й, изглежда прави масажи по домовете и също има още един профил. Та, ако имаше доволни клиенти щеше са има коментари от тях,  а не сама да си ги пише. Според мен не бива да се връзваме,  а и 30 лв за 30 мин никак не са малко.

# 160
Преди време бях питала тук за една жена, която гледа на карти,  има страница във фейсбук "гадания карти таро ", беше ми предложила приятелство. Сега ми излезе нейна публикация и й разгледах профила. През час поства, че гледала във вайбър, но забелязах, че всички коментари са от други нейни профили😀 или от мъжа й, изглежда прави масажи по домовете и също има още един профил. Та, ако имаше доволни клиенти щеше са има коментари от тях,  а не сама да си ги пише. Според мен не бива да се връзваме,  а и 30 лв за 30 мин никак не са малко.
Коя е жената?

# 161
От години се опитвам да намеря контакт на този ясновидец и не успявам. Имам важен въпрос, който не може да се реши по друг начин. Моля ако някой от Вас знае как да се свържа с него да ми помогне, много ще съм ви благодарна.

# 162
Аз бях чела, че Христо Христов умишлено ти правил магии 😃 не знам до колко е вярно. А за познаване май не е много точен 🤷🏻♀ с такива впечатления останах от прочетеното, не съм ходила може и да греша

# 163
Здравейте,да попитам за мнения за Пламена Динчева?
Има страница в фейсбук.

# 164
  • гр.Пловдив

Адски много са се завъдили да гледат на Таро,обявите са на всеки метър,тарифите започват дори от 5лв ...инфлацията какво ли не направи ..

Общи условия

Активация на акаунт