Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 837
  • 827
  •   1
Отговори
# 165
Някой дали може да даде телефонният номер на Валя?

# 166
Някой ходи ли при Христо Христов?

# 167
Здравейте дами някой знае ли нещо за гледачката от Черноочене Бели вир Тюркян се казва много са доволни от нея мои близки са ходили и няколко познати не съм чувала лош отзив до сега

# 168
Здравейте дами някой знае ли нещо за гледачката от Черноочене Бели вир Тюркян се казва много са доволни от нея мои близки са ходили и няколко познати не съм чувала лош отзив до сега
Здравей нещо не можах да разбера въпросът? Питаш дали има и други доволни освен роднините и приятелите ти ли или?

# 169
Здравей нещо не можах да разбера въпросът? Питаш дали има и други доволни освен роднините и приятелите ти ли или?

Да

# 170
А някой да има впечатления от Елисавета Логинова? Изобщо приема ли? Някой знае ли нещо за нея?

# 171
С тази разлика, че това са пълни глупости.
А на човека съм му незкрайно благодарна, че все още работи и помага на хората.
Все пак, който не вярва, да не ходи!
Руснака от Кюстендил има дарба и едното му око е някак сиво, странно, с него вижда магиите …незнам за другите ходжи как са

Аз съм доволна от Руснака от Кюстендил.
Първо - чудесен човек, помогнал е на толкова много хора и се убедих лично, че има дарба. По телефона е малко груб, но на място е различен. Работи с восък и светена вода. Вижда къде са направени магиите. Дава ти указания как да намериш къде е магията и да я развалиш. Ако не успееш сам - идва да помага.
Виждала съм за всякакви неша хора при него да ходят, даже от Щатите, Канада и Англия идват.

За този ли "руснак" става въпрос https://www.paragraph22.bg/22-analizi/read/ukrainski-orakul-podgonen-za-izmama
https://www.kustendil.info/component/content/article/2148------

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 12:26 от Christina_1

# 172
Да ви разкажа две случки от последните няколко дни ...
Първата ходих при тази Харие, накара ме да си подпра главата на неиното коляно , през това време тя повтаряше едни и същи думи... Уви, нищо общи приказки, чувствах се на разпит все едно бях заподозряна и след 10-та Мин. ми каза айде с здраве и ме пришпори да си тръгна, дори не успях да я попитам нещо ...
Втората ми случка... При една жена в Трилистник гледа на карти и там не беше кои знае какво общи неща... Обиколих Горни и Долно Воден, но не открих никого.
И сега се зачудих дали да отида в Ръжево Конаре при този Адем Ходжа?
П.п
Нещо интересно покрай вас?  🤔🧐
При Адем от Ръжево Конаре е губи време. На всички иска светена вода, бонбони и дреха, без значение какъв е казуса и за какво си отишъл. Корана до иконите си държи. Тотал щета! Гарантирам, че е пълна загуба на време!

# 173
Прав си, човече! Адема е гола вода — той заради това няма определена цена, а кой колко му даде, та после да не си търсят парите и да го бият. Да допълня към твоето: а на някои иска стотинки, захар и конци. Тооооолкова прост народ се събират там (към тоя прост народ включвам и теб, и мен, че и ти, и аз сме ходили при него). Прости сме, щото като видим ние българите навалица и си викаме: “Ааа, тука ще стане работата, щом толкова народ идва”. Та аз, като един от простаците, предупреждавам други да не ходят, а тези, които вече са ходили — да не ги е срам и да не се страхуват, а да пишат. А не да си казват: “Ааа, аз изгорях, какво ме интересува, че и другите ще изгорят и те”. 

Да ви разкажа две случки от последните няколко дни ...
Първата ходих при тази Харие, накара ме да си подпра главата на неиното коляно , през това време тя повтаряше едни и същи думи... Уви, нищо общи приказки, чувствах се на разпит все едно бях заподозряна и след 10-та Мин. ми каза айде с здраве и ме пришпори да си тръгна, дори не успях да я попитам нещо ...
Втората ми случка... При една жена в Трилистник гледа на карти и там не беше кои знае какво общи неща... Обиколих Горни и Долно Воден, но не открих никого.
И сега се зачудих дали да отида в Ръжево Конаре при този Адем Ходжа?
П.п
Нещо интересно покрай вас?  🤔🧐
При Адем от Ръжево Конаре е губи време. На всички иска светена вода, бонбони и дреха, без значение какъв е казуса и за какво си отишъл. Корана до иконите си държи. Тотал щета! Гарантирам, че е пълна загуба на време!

# 174
Не съм съгласна за Адема от с.Ръжево Конаре!
Аз с очите си съм видяла колко е помогнал на мои близки!Вече съм писала в темата подробно как спаси баща ми и развали черна магия.Не знам може и да е изгубил дарба,защото нашия случай е от преди 20 години.
Може би вашия случай да е различен не искам да оспорвам мнението Ви!
Факта,че няма тарифа е показателен,че той не очаква печалба от хората.
Нека всеки сам да си прецени.
Колкото хора толкова и мнения!
Hands V

# 175
Добър неделен ден !Да ви подсетя за Моника ще дадете ли някакви отзиви?😀Ако има някои на които е познала,моля напишете!

# 176
Стринка ми ме беше насочила да ходя при него, щото била останала доволна — преди 18 години, когато ходила при него. Това се опитвам да Ви кажа: че той вече няма дарба (отнета му е) и си кара вече на самотек. По-почтено от негова страна щеше да бъде да каже: “Хора, нямам вече дарба. Насочете се към други хора, за да Ви помогнат”. Дааа, ама му са се сладили парите и толкова години не е работил никаква друга работа — как ще си издържа целия катун?! Така че прави цигански номера сега.

Не съм съгласна за Адема от с.Ръжево Конаре!
Аз с очите си съм видяла колко е помогнал на мои близки!Вече съм писала в темата подробно как спаси баща ми и развали черна магия.Не знам може и да е изгубил дарба,защото нашия случай е от преди 20 години.
Може би вашия случай да е различен не искам да оспорвам мнението Ви!
Факта,че няма тарифа е показателен,че той не очаква печалба от хората.
Нека всеки сам да си прецени.
Колкото хора толкова и мнения!
Hands V

# 177
Здравейте, някой има ли актуален телефон на Любомир Алексиев?

# 178
Да попитам някой знае ли жена в село МАло върбовник?Благодарях

# 179
Описаните в предни постове работят  с хора и толкова не си знаят работата че не могат да отговорят на въпроси и на малки деца с какво се занимават, човек  може доста да съжалява че ги е потърсил за помощ, по време на  изслушвания в съда  казват какво ли не. Да не  искаш да погледнеш този,който ти е давал пари и да му отговориш и на един въпрос си е доста жалко.

Общи условия

Активация на акаунт