Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 946
  • 827
  •   2
Отговори
# 180
Здравейте отдавна ви чета и вече съм тотално объркана 😅. Аз също като вас съм обиколила къде ли не. Ще напиша списък с отзиви.  Искам да попитам някой чувал ли е за ходжата от Ботунец и ако има отзив бих била благодарна да сподели
Също ако може отзив за Таня от люлин знам че има писано в стари теми, но не се ориентирах тя на какво гледа и има ли познаваемост

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 14:07 от sss2727

# 181
Описаните в предни постове работят  с хора и толкова не си знаят работата че не могат да отговорят на въпроси и на малки деца с какво се занимават, човек  може доста да съжалява че ги е потърсил за помощ, по време на  изслушвания в съда  казват какво ли не. Да не  искаш да погледнеш този,който ти е давал пари и да му отговориш и на един въпрос си е доста жалко.

За кои хора става въпрас?

# 182
Здравейте отдавна ви чета и вече съм тотално объркана 😅. Аз също като вас съм обиколила къде ли не. Ще напиша списък с отзиви.  Искам да попитам някой чувал ли е за ходжата от Ботунец и ако има отзив бих била благодарна да сподели
Също ако може отзив за Таня от люлин знам че има писано в стари теми, но не се ориентирах тя на какво гледа и има ли познаваемост
Кой е този ходжа и за кв. Ботунец ли става въпрос

# 183
Тук съм да дам отзив за прехвалената Ивелина Христова. Реших да се възползвам от услугата на сайта ѝ, или по-точно "Задай Въпрос". Е да, обаче постоянно ми даваше грешка при изписване на името ми (а всичко си беше точно с него) и реших да се възползвам от краткия смс на номер 1810(който струва 4 лева). При изпращане, първо бях предупредена, че към този номер се дърпат пари и веднага след това получих следното съобщение:
"Za sajalenie ne mojem da namerim iskanata ot vas usluga! Veroqtnata prichina e greshno izpisvane na kluchovata duma. Molq proverete i q izpratete otnovo!".
Е да, но веднага от сметката ми бяха дръпнати парите. Поразрових се, намерих ѝ фейсбука на въпросната мадам, от там и номера. Писах и по Вайбър, тя го е прочела и естествено се е направила на ударена. Казах ѝ, че ще я изтипосам пред хората, за да знаят що за измамница е. На кратко, това е. Не се лъжете с "услугите на сайта ѝ".

# 184

Да за кв. Ботунец. Не знам чух от позната но не ми е близка, преди време и е помогнал много. Той не гледал като Адем в смисъл само с това да се занимава.

# 185

Да за кв. Ботунец. Не знам чух от позната но не ми е близка, преди време и е помогнал много. Той не гледал като Адем в смисъл само с това да се занимава.
Как се казва и някаква връзка с него имате ли може и на лични да ги напишете…

# 186

Как се казва и някаква връзка с него имате ли може и на лични да ги напишете…
Не нямам затова и питам в темата. Предполагам е само Един в квартала. Пак ви казвам той не се занимава с това

# 187
Здравейте,

Имам нужда да се срещна с Валерия Христова. Ще съм благодарна на всеки, който има някаква информация за нея и знае дали вече приема в София или Велико Търново. Телефоните 0886353000 и 0887353000 не са актуални или са постоянно изключени.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 14:11 от Vivi21

# 188
В крайна сметка се оказа, че помагащи се явяват да "спасяват" от магии, а правещи няма.   
Масово следя групите из форумите и facebook и се нагледах на гледачки/врачки/магьосници и прочие.
Внимавайте на кой, какво и как давате... Такива , дет искат снимки и данни и трицифрени суми преведени по банков път БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!
На хората, на които що годе могат да помогнат за изчистване са малко за мен - женицата от Божурище , от Света Троица една баба и може би Ангелина от Люлин.
При останалите, при които съм бил за помощ - там си една касичка, и дотам .. Сладки думи, така ли е това, така ли е онова и дотам.
Донеси това, направи онова и ще оправим нещата.
Не давайте големи суми и не пращайте по банков път, ако иска някой да ти помогне, ще отидеш при него, ше ти каже нещата и това е.
И добавям още една измамница - +359 88 7758219 - магически котел във фейсбук

# 189
Мнение за Абдула от село Годешево!

# 190
В крайна сметка се оказа, че помагащи се явяват да "спасяват" от магии, а правещи няма.   
Масово следя групите из форумите и facebook и се нагледах на гледачки/врачки/магьосници и прочие.
Внимавайте на кой, какво и как давате... Такива , дет искат снимки и данни и трицифрени суми преведени по банков път БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!
На хората, на които що годе могат да помогнат за изчистване са малко за мен - женицата от Божурище , от Света Троица една баба и може би Ангелина от Люлин.
При останалите, при които съм бил за помощ - там си една касичка, и дотам .. Сладки думи, така ли е това, така ли е онова и дотам.
Донеси това, направи онова и ще оправим нещата.
Не давайте големи суми и не пращайте по банков път, ако иска някой да ти помогне, ще отидеш при него, ше ти каже нещата и това е.
И добавям още една измамница - +359 88 7758219 - магически котел във фейсбук

Коя е жената от Божурище? Имате ли неин телефон или друг контакт?

# 191
Някой може ли да ми даде телефон на Таня от Ребърково? Предварително благодаря!

# 192
Здравейте, интересува ме за Исмаил Ходжа. Помагал ли е на някой от тук?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 12:11 от dimitrovaa00

# 193
От написаното дотук, а и много изчетох из стари теми, оставам с впечатление, че масово се правят магии и гнусотии т.е има хора които ги правят, но за съжаление май няма кой да ги разваля - и изобщо не визирам всякакви магове и ТВ врачки, които препращат на импулсни телефони или разни обяви, които срещу солидна сума ще Ви развалят негативното въздействие (разбирайте финансово състояние).....от стари хора знам, че за такива неща се оставя толкова, колкто човек може да си позволи. С риск да повторя и други коментари - бягайте далеч от такива, които Ви искат солидни суми. Знам, че когато човек е отчаян лесно се поддава на манипулация, ама това и шарлатаните го знаят и умело го използват.
ПС - заинтригува ме написаното за ходжата от кв. Ботунец - ако някой може да сподели повече впечателния от него

# 194
Може ли повече информация за ходжата от Ботунец?

Общи условия

Активация на акаунт