Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 461
  • 827
  •   2
Отговори
# 90
При мен Елена с кафето стана всичко на опаки, от това което ми беше казала.. 1 час празни надежди..

# 91
  • София
Энам при кого ходи Гала

# 92
Энам при кого ходи Гала
при кого?

# 93
Някой може ли да ми даде мнение за Нели Маринова мисля че е в София

# 94
Здравейте, да се включа и аз с посещението ми при Любомир Асенов. Срещата ни беше за 9:30 той се появи в 10 без нещо. Като цяло познаваемост никаква. Пълни глупости ми надръннка и само ме питаше дали нещата, които казва са така. Но истината беше, че нищичко не позна. А  на всичкото отгоре и таксата му е станала 80,00лв. За мен той е голям шарлатанин.Хора не ходете пълна загуба на време и средства.

# 95
Здравейте, да се включа и аз с посещението ми при Любомир Асенов. Срещата ни беше за 9:30 той се появи в 10 без нещо. Като цяло познаваемост никаква. Пълни глупости ми надръннка и само ме питаше дали нещата, които казва са така. Но истината беше, че нищичко не позна. А  на всичкото отгоре и таксата му е станала 80,00лв. За мен той е голям шарлатанин.Хора не ходете пълна загуба на време и средства.
Здравей, исках да попитам става въпрос за Любомир Алексиев ли? Защото този Асенов не го знам..

# 96
  • гр.Пловдив

А ти защо му даде 80лв ,като нищо не е познал-още като те е питал дали са така нещата е трябвало да си тръгнеш..ще му дам 80лв ,ама друг път ..

# 97

Това той ли е , който лежи с кърпа на лицето по време на гадателския сеанс ?

# 98
Здравей, исках да попитам става въпрос за Любомир Алексиев ли? Защото този Асенов не го знам..

Да за същият

# 99
Някой може ли да ми даде мнение за Нели Маринова мисля че е в София

Ако е тази Нели Маринова с номер 089 3712961, то да знаете лъже много, сваля чужди снимки из нета и казва, че прави ритуали , и муфти за още пари ...

# 100
http://yasnovidkata-toni.blogspot.com/?m=1 Какво ще кажете за нея Тони от Пловдив? Днес пътувах и на път от Пловдив една жена ми спомена за нея,ходила преди години и била доволна, но не знаела дали още приемала и загубила координатите и. . Обадих се на този телефон, но явно го е сменила. Някой знае ли нещо?

# 101
Има ли още недоволни от Любомир Алексиева , понеже много ми го хвалиха и мисля да запазвам час за него , а има чак за другата година. Споделете вашия опит моля. Simple Smile

# 102
Щом човека записва чак за догодина ...
Значи имаме 80 дни до тогава, по 10 човека на ден всеки плаща по 80 лева ...
Това са 64000 кинта до януари и предполагам че доста повече хора имат записан час от 800 човека.
Такааааа да взема и аз да почна да гледам,така хубаво ги нареждам, а като намеся египетските богове, Корана, Буда и Таро просто стават чудеса !

# 103
Здравейте, чух се по телефона с маг Ивайло преди дни, имах точно конкретно питане, като от имената той поиска само за човекът, за когото се интересувам. Казах му го, замълча 4 секунди и ми каза "Кой е този човек ?/ назова името му/, доколкото съм запознат , за човекът , за кого питам имаше доскоро връзка точно с човек, точно с това име и ми разказа подробности, които няма как да знае откъде са ...Като каза, че се е намесил чрез хора /говореше по имена и откъде са / /буквално за 2 дни ни се скапаха нещата... В Понеделник /тоест утре/ иска да се видим и ми каза така - Ако този човек е даден по съдба, за теб , да имате бъдеще и т.н., но намесата на други са повлияли лошо , то ще ти помогна, но АКО не е , и просто така е трябвало да стане, ще ти покажа по неприятен начин, че не е за теб. Само спокоен бъди и в понеделник ще видим нещата. И да знаеш едно, пари не искам, не те викам за това, а да помогна!
Та, някой ходил ли е при него/маг Ивайло/? Има ли наблюдения за работата и т.н?

Какво стана. Намери ли му номера

https://magivaylobg.weebly.com/# този ли е
Ъ

# 104
Нещо ново във варненска област? Някой скоро да е попадал на човек с дарба?

Общи условия

Активация на акаунт