Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 726
  • 827
  •   3
Отговори
# 270
Hands Pray Благодаря на Ники за отзива за Ангелина, макар, че малко ме е страх. Някой беше писал, че повече му влошило нещата нейното чистене и физически дори.

Аз и тук да кажа, че информацията ми е от приятелка, която каза че всичко е лесно изпълнимо и има ефект. Лично аз не съм ходила. Нормално е да не може на всеки да помогне, просто при нея е помогнала. А за лекарката при нея ми каза че според Ангелина няма нищо спешно здравословно при нея, когато реши ако иска да мине за да се провери при лекарката.

# 271
Аз и тук да кажа, че информацията ми е от приятелка, която каза че всичко е лесно изпълнимо и има ефект. Лично аз не съм ходила. Нормално е да не може на всеки да помогне, просто при нея е помогнала. А за лекарката при нея ми каза че според Ангелина няма нищо спешно здравословно при нея, когато реши ако иска да мине за да се провери при лекарката.
[/quote]

Какво означава лесно изпълнимо? Може ли да напишете или да питате разбрах че лично нямате опит

# 272
До тук съм доволна само от Емилия от Люлин 6,през годините каквото ми е казала се е случило.
Коя е Емилия от Люлин 6 тук пишат за Ангелина?

# 273
И за двете пишем. И двете са от Люлин, от там става объркването. Grinning
Аз се надявам да се добера до поне една от тях, защото в последните години масово ясновидки се отказват да гледат и то такива с умения. Иначе измамниците рядко отказват да гледат. Някой има ли телефона на Ангелина?

А като Светлана от Сухата река е в чужбина дали би се съгласила да гледа по имейл или телефон срещу превод, някой има ли връзка с нея? Тя наистина има дарба.

# 274
Здравейте, бих искала да попитам за една ясновидка , която преди години е гледала в Пловдив-Теменужка . Някой има ли идея гледа ли още и ако да може ли координатите и? А ако може и мнение да споделите ще е супер 😁
Като цяло се интересувам от добра ясновидка в Пловдив...ако някой има препоръки ...но наистина не искам да е някоя от онези, които веднага почват да ти наливат в главата неща за магии и тн.
Благодаря предварително за отговорите !

# 275

Какво означава лесно изпълнимо? Може ли да напишете или да питате разбрах че лично нямате опит
[/quote]

Съжалявам, не мога. По-добре се обадете и попитайте. Но може за вас да е нещо друго. Или отидете. Няма определена такса.

# 276
И казвате емилия познавала и каква и е таксата????

# 277
  • софия-napoli
Емилия няма такса,кой колкото остави.Но трудно записва часове чака се със седмици

# 278
Емилия записва  за след около 3-4дни ,но разпитва кой е дал номера и като се ходи при нея иска да се носи малко огледало и евентуално снимки,ако ще се гледа за друг!Няма такса ,но това с огледалото и отделно видях мнение ,което беше доста негативно и се казваше в него,че е луда и се отказах!Може и да съм сбъркал,но така реших

# 279
Емилия записва  за след около 3-4дни ,но разпитва кой е дал номера и като се ходи при нея иска да се носи малко огледало и евентуално снимки,ако ще се гледа за друг!Няма такса ,но това с огледалото и отделно видях мнение ,което беше доста негативно и се казваше в него,че е луда и се отказах!Може и да съм сбъркал,но така реших
.
Може ли телефон на Емилия?
Благодаря!

# 280
Ма да не  е верно някоя откачалка с тези огледала какво прави?Може ли и телефонният и номер?

# 281
Как така огледало какво прави с него? От цял форум тук има една жена която твърди че познава и никой друг не е ходил при нея?? Малко е странно и в същото време часове няма

# 282
Емилия няма такса,кой колкото остави.Но трудно записва часове чака се със седмици
Благодаря! Щом познава не е проблем. А дали е една и съща с Емилия от Пиротска/Западен парк?

# 283
Благодаря! Щом познава не е проблем. А дали е една и съща с Емилия от Пиротска/Западен парк?
Не е същата тази е Емилия от Люлин

# 284
Супер, защото от онази не съм доволен. 😑

Общи условия

Активация на акаунт