Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, на работното ни място /семейно/ намерихме горени свещи и яйце преди 5-6 години. От тогава не ни върви много... Знаете ли какво означава това и как може да се развали, ако е магия?

За разваляне на негатив , мога да препоръчам Ангелина от Люлин 2.
Жената помогна, спрямо моята ситуация!

# 331
Здравейте, на работното ни място /семейно/ намерихме горени свещи и яйце преди 5-6 години. От тогава не ни върви много... Знаете ли какво означава това и как може да се развали, ако е магия?

Може ли телефон на Ангелина

# 332
И аз исках да питам за Елена дали вече работи?

Елена почина. На 15,01 изписаха я много набързо и не прецениха количеството на хепарина , направи ямболия и ...Светъл път на душата и

# 333

Елена почина. На 15,01 изписаха я много набързо и не прецениха количеството на хепарина , направи ямболия и ...Светъл път на душата и

Много жалко... Мир на душата и... Не ни било писано да се видим...

# 334

Вилчо освободи си място на пощата

# 335
Здравейте, момичета. Някой чувал  ли е за някаква жена от с.Могила ? Ох, не знам много подробности. Искала името и нещо пишела. Мой колега е ходил преди три- четири години. Каза, че му е познала. Исках  координати, ама само селото се сети.

# 336
Какви са вашите впечатления от Таня? Аз се консултирах с нея, гледа по дата на раждане, малко и с нумерология се занимава като че ли. Интересно ми е има ли други, които да са се консултирали?

# 337
Здравейте, момичета. Някой чувал  ли е за някаква жена от с.Могила ? Ох, не знам много подробности. Искала името и нещо пишела. Мой колега е ходил преди три- четири години. Каза, че му е познала. Исках  координати, ама само селото се сети.

Предполагам е Кирилка Янкова. Не съм много запознат с нея, но имам от познати добри отзиви. Прави чистене на магии и отделно казват, че е лечителка.

# 338
  • бургас

В интернета намерих само този телефон: 0896615197 Кирилка,но не знам дали актуален.Освен да звънете и да проверите.

# 339

Здравейте! През последните няколко години имам проблеми на работното място, като напоследък те ескалираха. Мога ли да помоля за телефона на Ангелина и информация в кои дни приема? Предварително благодаря!

# 340
От понеделник до петък , от приблизително 7 до към 13:00ч.
Телефона е 089 8564425.
В Люлин 2 , блок 228 , /ул. Георги Икономов 228А (зад Еником се пада, панешна сграда на партера отзадната стрната е по едни стълбички/. Пишете след време , ако ви е помогнала. Кой колко остави.
Работи и със снимки, при мен не искаше информация, а каквото си кажеше , подпитваше така ли е. Конкртно позна за отношенията ми с друг, позна имената му и месеца, и че няма сме заедно и че до половин година ще съм с друг, та и така стана. Другото каза, че ще имаме срещи и чуваници с бившия и така се случва. Имаше и по-лични неща, но са си за мен.
определено съм и благодарен за много неща!

# 341
Здравейте,

Някакви мнения за Марияна Николаева? Не взима много скъпо, има ли някой, който да се е допитвал до нея?

# 342
А вие кога сте ходили при нея? Като цяло няма много нови отзиви и затова питам дали приема още

От понеделник до петък , от приблизително 7 до към 13:00ч.
Телефона е 089 8564425.
В Люлин 2 , блок 228 , /ул. Георги Икономов 228А (зад Еником се пада, панешна сграда на партера отзадната стрната е по едни стълбички/. Пишете след време , ако ви е помогнала. Кой колко остави.
Работи и със снимки, при мен не искаше информация, а каквото си кажеше , подпитваше така ли е. Конкртно позна за отношенията ми с друг, позна имената му и месеца, и че няма сме заедно и че до половин година ще съм с друг, та и така стана. Другото каза, че ще имаме срещи и чуваници с бившия и така се случва. Имаше и по-лични неща, но са си за мен.
определено съм и благодарен за много неща!

# 343
Здравейте! Много спешно търся чекръкчия около Попово. Ако някой знае, моля да се отзове. Благодаря!

# 344
Здравейте,

Някакви мнения за Марияна Николаева? Не взима много скъпо, има ли някой, който да се е допитвал до нея?
     Не се занимавайте изобщо с нея.

Общи условия

Активация на акаунт