Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 153 053
  • 827
  •   2
Отговори
# 390
Обаче никой не писа коментари за Моника от Севлиево,жената която ви бях дала,преди време.Тези които са се допитали и са доволни защо те пишат и недоволните също!

Здравейте,
Аз издирвам телефона на Моника от Севлиево. Бихте ли ми го написали?
Благодаря Ви

На мен не ми отговори. Видя съобщението но не ми отговори.
[/quote
 За здравословни въпроси май не е добре да питате който и да е има лекари.Аз за здраве не питам
Изобщо не стигнахме до въпроси, а камо ли за здраве.

Изобщо не се лъжете да звъните на тази, както и в предишен коментар съм казвала, нищичко не познава.Два пъти съм се допитвала и нищо!

# 391
Здравейте момичета.Някоя скоро да се е чувала с Нони? Преди години ми позна всичко(не мисля,че е налучкала Но и загубих координатите ,а не мога да и намеря телефона тук в темите
Коя е Нони? На какво гледа и от къде е

# 392
Здравейте момичета.Някоя скоро да се е чувала с Нони? Преди години ми позна всичко(не мисля,че е налучкала Но и загубих координатите ,а не мога да и намеря телефона тук в темите
.          Ами преди време я бях намерила тук в групата.С нея само сме се чували,не е от София.Ясновидка е

# 393
Здравейте,

Някой скоро ходил ли е при Хайрие от Боян Ботево? Интересувам се все още ли помага на хората или и тя си е загубила способностите?

# 394

Не се лъжете, просто си изкарва пари, никакви способности няма, само сладки приказки и налучкване.

# 395
  • Шумен
Здравейте. Търся някой, от когото сте доволни в Шумен или областта. Изключвам Любо, за него знам. Някъде в селата в района..

# 396
Здравейте!
Никога не съм вярвала в такива неща, но се убедих, че ги има. Трябва ми ходжа, който разваля магии.

# 397

Не се лъжете, просто си изкарва пари, никакви способности няма, само сладки приказки и налучкване.

Съгласна съм! Говорила съм с нея веднъж, преди доста време, нещо много евтино има в нея и подхода й. Неадекватна ми се стори.

# 398
Здравейте, някой от тук присъстващите да има впечатления от Севда , Шемшево??!

# 399
Здравейте, някой от тук присъстващите да има впечатления от Севда , Шемшево??!

Бях при нея преди 2 г и нищо не ми позна , майка ходи при нея преди 6-7 месеца да пита за мен ... отново нищо вярно. Тази жена и да е имала дарба я е загубила от алчността си, има си цяло имение там... много благородно направо, от такива гледачи се пазете. Вече спрях да вярвам в ясновидци , ходжи, гадатели... заради материалисти уж свързани с духовното като нея ....

# 400
Случайно на някого да му се намира номера на Радо от Асеновград? Или поне негови каквито и да е координати… Прочетох много хубави отзиви за него, но нямам представа как да се свържа с него.

# 401
  • бургас
Случайно на някого да му се намира номера на Радо от Асеновград? Или поне негови каквито и да е координати… Прочетох много хубави отзиви за него, но нямам представа как да се свържа с него.

Това намерих в тема 34  телефона на Радо 033122232

# 402
Здравейте, това е номера на човека който записва час и дата.Трябва да спите върху бучки захар и да му занесете захарта.На захар гледа.Но ,като се обадите  на тел. , човека ще ви обясни с подробност.0887321232

# 403
  • там, където ми харесва

Това намерих в тема 34  телефона на Радо 033122232

Познава ли този Радо.

# 404
Пиша за “Гергана гледа на карти Таро” или ето тази от фейса  https://www.facebook.com/maggulsen
Тя е пълна измамница. 20-годишно момиченце от село, което си играе със съдбите на хората. Говори им глупости. Хвърля някакви карти формално но дори не разбира смисъла и значението на всяка от тях! Задава въпроси на клиентите си за личния им живот и после по предположения и прилагайки селските си разбирания за живота им дава съвети. Така глупавите се хващат, че познавала, да ама нищо не познава. Не се връзвайте, това е пълна измама. Мен ме завлече с пари и то много пари. Пуска и майка си в схемата, плащанията отиват и към нея за да не я разберат данъчните. А че никакви данъци не плащат и двете е пределно ясно. Профилите, които са дали положителни мнения за нея тук са фалшиви, тя сама си ги прави да коментира. Не правете тази глупост да й плащате за измамната й услуга

Общи условия

Активация на акаунт