Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 482
  • 827
  •   2
Отговори
# 540
Значи не е ясно дали са били изчистени, или са били "заразени" в онзи момент.

# 541
Значи не е ясно дали са били изчистени, или са били "заразени" в онзи момент.
Не мога да кажа ,дали един ходжа( занимаващ се само с добри неща т.е.разваляне и гледане ), може да прехвърли нещо ,след като станеш и излезеш от къщата му .По принцип са  възможни много неща .Има случаи ,където някои хора се влошават още повече, най -вероятно от това ,че ходжата се занимава и  с правенето на негативните влияния ,без хората да подозират,а може и същият този човек,при когото си отишъл да ти помогне ,той да е направил поръчаната магия за теб самия
Всичко е толкова субективно.Толкова различни случаи има .
Но ходжата ,задължително трябва да може да чете Коран на езика на който е написан ,а именно арабския ,иначе какво правим.
Но е факт ,че преди време е имало много ходжи ,и то с дарба и способности, пак за взимали пари , с тази разлика че сега много рядко се намират.

# 542
Аз реших да опитам късмета си с Таролина. Изключително приятна дама. Наистина описва ситуации много точно. Въпросите, които зададох са за в бъдеще време, та само то ще покаже. Но, описва настоящето много точно. Направи ми добро впечатление, че първо отговори на въпросите и чак след като аз ѝ поисках банковата сметка, тогава ми я даде. 30лв е цената за 3 въпроса. Изпраща запис, като моят запис беше с обща продължителност 18 минути. Скоро отново ще се допитам до нея ☺️

# 543
Здравейте! И аз ще споделя моя опит с ходжите 😃 Ходих преди 4 години при един имам, няма да кажа от кой град е. Бях влюбена и понеже не се получаваха нещата, си научих, че имам магия😄, та рових, търсих и се свързах с този човек с надеждата да чете нещо и да се оправи ситуацията. Възрастен беше човекът, любезен, прие ме в джамията и отвори корана, поиска моето, на момчето и на майките ни (за дати не помня). Започна да говори разни неща да не съм се къпела във вторник и сряда, че било лошо, да не простирам в петък, някакви такива небивалици, даже не помня какво точно. С момчето заради, което отидох съм щяла да имам втори брак, но мъж с банка да ни раздели...абе пълни глупости. Всичко се въртеше около белези и бенки и даже не го слушах внимателно, защото беше несериозно. Обеща, че три дни щял да чете молитви, за да потръгнат работите, дали го е направил не знам, но нямаше никаква полза от това ходете. Загуба на време. Поне  нямаше тарифа, а колкото оставиш.

# 544
А Таролина записва ли часове за личен разговор?

# 545
Не мисля, но може да я питаш за всеки случай. Може би все пак ѝ е по-удобно със записи.

# 546
Писах на Таролина в личния й профил във Фейсбук,но не се доставят съобщенията.Знаетв ли къде на друго място мога й пиша?

# 547
Аз лично ѝ писах под една публикация, че съм ѝ изпратила съобщение и тя така го видя.

# 548
Писах на Таролина в личния й профил във Фейсбук,но не се доставят съобщенията.Знаетв ли къде на друго място мога й пиша?
На личния какво значи? Таролина Фортунова мисля беше профилът.

# 549
Здравейте! Моля ,ако някой знае нещо за Мария Станкова от Пловдив да сподели, тел.номер, гледа ли все още.

# 550
  • Пловдив
Здравейте! Моля ,ако някой знае нещо за Мария Станкова от Пловдив да сподели, тел.номер, гледа ли все още.
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.

# 551
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата

# 552
  • Пловдив
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата
Писах ви

# 553
Здравейте! В някоя от темите по-напред четох за една жена Валя от Ямбол, която се занимава с восъколеене. Може ли някой да сподели информация и контакти?

# 554
Здравейте, търся жена от Варна в района на Младост (близо до заведение Русо беше) не помня име и нямам телефон,
Ходила съм преди време с майка ми и с приятелки, беше познала на всички. Гледа на кафе и карти.

И аз търся някоя от Варна, моля за отзиви в региона Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт