Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 149 119
  • 827
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте!Нов член съм на групата,преди много години от чисто любопитство се свързах с жена нс име Марияна от Пловдив,но за съжаление фамилия не знам.Жената беше любезна на средна възраст.Някой знае ли дали има такава жена от Пловдив?Благодаря!
А на какво гледа ?

# 571
На боб

# 572

А на какво гледа ?
[/quote]
Спомням си,че седнахме да пием кафе с нея и тя просто започна да ми споделя разни неща,който вижда.

# 573
Спомням си,че седнахме да пием кафе с нея и тя просто започна да ми споделя разни неща,който вижда.
[/quote]
И вие след години се сетихте че ви е познала нещо

# 574
Къде в Пловдив гледа тази Марияна?

# 575
  • Пловдив
Скоро ходих при Донка ,тя гледа на кафе.
Ами да ви кажа със смесени впечатления съм.

# 576
Бях при таня ...доволна съм ще пиша дали е вярно това което каза след време

# 577
Моля споделете впечатления за гр.Пловдив.Благодаря!

# 578
#ДОВсички
Моля за помощ! Сутринта, след като излязох на двора забелязах цяла купчинка с нарязана конска опашка ... Нямаме коне, нито куче може, да донесе от някъде толкова много косми. Има ли вероятност да се направи такава магия или нещо подобно страх ме е ,да не би да ни направят нещо и да ни навредят по някакъв начин..?..

# 579
#ДОВсички
Моля за помощ! Сутринта, след като излязох на двора забелязах цяла купчинка с нарязана конска опашка ... Нямаме коне, нито куче може, да донесе от някъде толкова много косми. Има ли вероятност да се направи такава магия или нещо подобно страх ме е ,да не би да ни направят нещо и да ни навредят по някакъв начин..?..

С найлонова торбичка взимате всичко,отивате до река.Обръщате се с гръб и казвате""Клетвите,лошото както дойде така да си отиде със водата""""Ангели Хранители помогнете лошото да си отиде от семейството ми.Дайте левче на бездомник,отплащате се така.Нищо страшно няма.

# 580
Здравейте.
Някой посещавал ли е Верка и Цеца, в гр. Монтана са и двете?

# 581
Имам въпрос към момичетата от Пловдив някой има ли впечатление от следните жени, прерових форума няма информация за тях
Мариела гледа на кафе и се занимава с енергии. Не й е това основно записването ставало трудно и се чака
И другата е Злата която гледа по цвета на очите
Ще бъда благодарна ако някой сподели за да знам дали да пътувам

# 582
Здравейте.
Дори не съм чувала за тях. Аз съм от там и ще ги пробвам и ще кажа. Някой да даде координати.

# 583
Здравейте.
Дори не съм чувала за тях. Аз съм от там и ще ги пробвам и ще кажа. Някой да даде координати.

Аз също не съм чувала за тях. Вчера се разрових дълбоко в старите теми и открих тези имена.
За Верка прочетох, че живее на ул. "д-р Стамен Илиев", 54.
А Цеца някъде срещу "Оазиса".
Не успях да открия телефони, не знам дали не е било и някакъв вид реклама тук във форума, но...реших да попитам.

# 584
Здравейте,
Търся биоенерголечител в София. Ако някой има положителен опит, моля нека сподели координати.

Общи условия

Активация на акаунт