Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 75 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Това шега ли е? Точно там е сърцето на циганската махала.
Използвайте го тоя Google Street View, щом ви е толкова непозната Варна.

# 421
Защо да е шега? Просто не съм ходила нататък. И защо с такава агресия? Питам просто, може по-спокойно да се отговори. Или въпросът не е за тази тема? Тука само някакви елитни квартали ли се коментират и само хора, които познават Варна на 100% ли могат да пишат? Човек вече да го е страх да попита каквото и да е...

# 422
  • Варна
Не, това не е агресия, а шок. Чак пък толкова да нямате понятие, а да имате намерение имот да купувате… и тая глупост за “елитното” училище къде я прочетохте?

П.п. Защо си изтрихте поста?

# 423
  • Варна
Тя диди така си говори.Спокойно можеш да я игнорираш и да не зачетеш мнението и за релевантно. На всяка манджа мерудия...и все с лошо !

# 424
Ели, това е предградие на Максуда, най-общо казано. Има причина цените да са по-ниски. Този квартал в посока Колхозния в темата са ми го представяли за център, предполагам, че и брокерите така го рекламират, но е зле. Отдели 2-3 часа и се разходи, за да добиеш сама някаква представа.

# 425
  • Варна
Тя диди така си говори.Спокойно можеш да я игнорираш и да не зачетеш мнението и за релевантно. На всяка манджа мерудия...и все с лошо !
Ама разбира се, че не е релевантно, че в Максуда има много от мургавите… Училището е топ. Да купува смело и да си записва децата там.

# 426
Не, това не е агресия,
Диди много ценя мненията ти въз основа на опита ти в темите за имоти, но поне на мен голям процент от тях "звучат" агресивно. Ако не агресивно то крайно.

представяли за център, предполагам, че и брокерите така го рекламират
Не разбрах за кой точно обсъждате, но за някой и Погреби е център.
Много ме дразни това представяне на квартали за нещо което не са ( примерно к.к. Чайка да се разбира като Кабакум )  или на еди си колко минути от центъра ... Wink  
За какво си губим времето и минутите за последващи разговори не мога да разбера.
Те и много варненци забелязвам не са наясно какво е център ...

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 10:46 от Casual

# 427
Кв. Христо Ботев, около училище Елин Пелин.

# 428
Така е Casual, невежи са хората, как "к.к. Чайка да се разбира като Кабакум"....ами така...

И особено при Варна е, че официално си има център и широк център. Повечето варненци си ги наричат и двата района център, което не е грешка. Забелязал съм обаче, че предимно хората, които живеят точно в центъра на Варна се сърдят, че ги приобщават към широк център. Такава суетност все повече срещам и в други райони, сякаш се оправдават, че живеят по-добре и това зависи от района.

# 429
Така е Casual, невежи са хората, как "к.к. Чайка да се разбира като Кабакум"....ами така...
Скрит текст:
Аааа Ники аз не съм казала, че хората са невежи. Аз също бях от "невежите" че този район Кабакум е к.к Чайка, кореняк варненка съм,
ОК на картата излиза така но въпреки това предпочитам да ми кажат Кабакум, Аонсу ( Свободният) Трифон Зарезан, Журналист. Като прочета Чайка и си предтавям квартала покрай Морската градина във Варна.

# 430
  • Варна
И двата района жк (жилищен квартал) Чайка и кк (курортен комплекс) Чайка официално си съществуват с едно и също име, но на различни локации. Да, объркващо е. 
Докато “широк център” според мен е условно наименование и всеки си го разбира различно. Ако някой някъде е видял официална административна информация/карта с такъв район, нека покаже.

Съжалявам, че ви звуча агресивно. Не това е била целта ми. Напротив, аз съм много спокоен човек. Просто силно се възмущавам от някои мнения. Но така е в онлайн общуването. Често се тълкуват погрешно емоциите и много неща остават неразбрани.

# 431
Широк център се ползва много отдавна като район. Сега потърсих на карта дали е отбелязано - не намерих. Но долу горе описва синята зона и там го намерих като зона.

# 432
  • Варна

Ето нагледно подзони 5, 6 и 7. Тези карета са единствено за целите на синя зона. Няма такова нещо като официален квартал Широк център, още по-малко пък включва идеално централните Катедрала и Община.

# 433
  • have faith and be patient ..
Гледка от Трошево, ул. Младежка

Стига да е висок етаж, в по-високите части на града, все се намира по някоя гледка..

# 434
За къде точно става въпрос? Нищо не разбрах. Повторете въпроса ако обичате. Ако говорим по протежение на ул. Тодор Влайков напоследък изникнаха много нови блокчета. Като цяло района започна да изглежда все по-добре. Особено към кръстовището с ул. Бенковска. Там обаче няма да се учудя ако брокерите го наричат Идеален Център. И да има си обективни причини да е малко по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт