Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 75 284
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Не знаех, че Марешки е направил ремонта. А къде се предполага, че трябва да е този хотел?

# 481
В неговата си сграда на същата улица - централна поща.
Имаше план, от години го има, не се е случило досега, този ремонт с лични средства ме подсеща за него.

# 482
Здравейте, имам въпрос някой от вас запознат ли е със сградите, които се строят в момента в Пчелина и по конкретно на Апарт Инвест Иванови?

Да не са комплексите България 1-2-3-4-5 и така до безкрайност?

Да. Понеже обмисляме покупка там заради по нормалните цени.

Цените са по-нормални, понеже и а апартаментите са по-маломерни, този ефект е търсен. Кофтито е, че няма добра инфраструктура там.
Ние също бяхме говорили със строителя или инвеститора на тези комплекси, но взехме друго решение накрая.

# 483
Здравейте, имам въпрос някой от вас запознат ли е със сградите, които се строят в момента в Пчелина и по конкретно на Апарт Инвест Иванови?

Цените са по-нормални, понеже и а апартаментите са по-маломерни, този ефект е търсен. Кофтито е, че няма добра инфраструктура там.
Ние също бяхме говорили със строителя или инвеститора на тези комплекси, но взехме друго решение накрая.

Да така е баира е доста кофти особено за пеша, но не е невъзможно. Като гледам цената за такива апартаменти във Владислвово е същата а е доста по далечен квартал. Затова ме привлече повече. Ние ще говорим със строителя но все пак реших да попитам ако някой има повече инфо или е купил там.

# 484
И ние ги гледахме тези, но четох из ФБ, че имало свлачища. Само споделям какво съм прочела, не твърдя със сигурност. Отказа ни липсата на инфраструктура.

# 485
  • Варна
Миналата седмица имах ходене към едни нови сгради в Пчелина. Та до тях нямаше път, насипан чакъл и до там. Като цяло е страшен погром. Започва да прилича малко на Бриз, заради терена никнат една над друга сградите. Хрумна ми да снимам и уж феноменалната гледка към езерото, но от 3ти етаж липсваше такава, виждаха се долните блокчета...

# 486
И ние ги гледахме тези, но четох из ФБ, че имало свлачища. Само споделям какво съм прочела, не твърдя със сигурност. Отказа ни липсата на инфраструктура.

За свлачищата доколкото съм запозната, са в долната зона до булеварда по скоро над него точно.. а за пътищата в момента ремонтират възраждане 3 и да се надяваме че ще стигнат и до по нагоре.

# 487
Здравейте! Имате ли информация относно свободни апартаменти, които се предлагат в сграда Империал палас, кв. Бриз?

# 488
  • Варна
Здравейте, хорца! 🙂 Търся да си закупя имот и попаднах на апартамент, който се предлага ексклузивно от агенция “БУЛСТРОЙ ИМОТ”. Въпросът ми е дали някой има някакво мнение за агенцията и дали са коректни? Ще бъда много благодарен, ако някой сподели нещо за тях. 🙏

# 489
Здравейте, малко извън темата, търся да закупя гараж около ул. Мир, ако някой има информация   и предложения ще съм благодарен рен

# 490
Здравейте! Някой има ли информация за сградите Света Елена във Владиславово?

# 491

Да така е баира е доста кофти особено за пеша, но не е невъзможно. Като гледам цената за такива апартаменти във Владислвово е същата а е доста по далечен квартал. Затова ме привлече повече. Ние ще говорим със строителя но все пак реших да попитам ако някой има повече инфо или е купил там.

Честно казано преди дни бях на оглед на подобен апартамент, само че се влиза от ул. Прилеп. Същия строител...ами не ми вдъхна особено доверие. Вратата криво иззидана или както там се казва, на терасата нямало да има плочки, при "шпакловката" материала нещо не е разбъркан или каквото там е ама целия таван беше на бабуни приличащи на гелнички, които ще се спукат всеки момент. Иначе гледката уникална. Препродажба, която предпочетоха да се извършва в кеш и малко ме позагубиха с всичко това. Правя сравнение, защото после посетих още няколко апартамента и видях разликата в строителството и вида на апартамента, стените, пода, общите части и т.н. Утре пак ще ходя на огледи в тоя район и ако искате ще споделя мнение, но сякаш вече се спрях на един леко странен апартамент във Виница....    Някой мнение? ет. 3 с панорама към морето, до гората е..... Банята ми е малко малка и събирам идеи как да се направи така, че да се побере всичко вкл и душ кабина или по-скоро параван.

# 492
  • Варна
Отдавна не бях виждал жилище с толкова неправилни форми. В тая баня с тоалетна под 3м2 и с тази форма ще е много сложно да се измисли параван, за душ кабина изобщо не говорим, то на схемата са сложили само кенефа и мивката дори 🙈😃. И какво ви кара да гледате и въобще да се замисляте за този 'леко странен' апартамент?

# 493
Много ми харесва триъгълния килер. Топ архитектурно решение Animal Unicorn

# 494
Отдавна не бях виждал жилище с толкова неправилни форми. В тая баня с тоалетна под 3м2 и с тази форма ще е много сложно да се измисли параван, за душ кабина изобщо не говорим, то на схемата са сложили само кенефа и мивката дори 🙈😃. И какво ви кара да гледате и въобще да се замисляте за този 'леко странен' апартамент?

От проектите, които гледах този е с най-неправилните форми, но пък съотношението цена-качество-бюджет и изискването ми да не съм забита в прозорците на комшиите това е възможно най-доброто, което успях да намеря. Продължавам с търсенето, но за момента не виждам някаква друга опция. И сякаш предпочитам Виница като район пред Владиславово и Кайсиева. Гледах друг срещу АЛАТИ - голем, правилни форми, висок етаж, но пък гледката е индустриални мръсотии + шумен и прашен булвеард под прозорците ти....

Много ми харесва триъгълния килер. Топ архитектурно решение Animal Unicorn
Да така е, в спалнята е също странен този ъгъл, но пък може да се отдели с гипсокартон (който да е стена за телевизор)  и да се направи като малък дрешник... предпочитам такава спалня и килер, пред това да е 9 квадрата и да няма къде дори и леглото да си сложиш, а в коридора да нямаш и едно огледало къде да поставиш.

Общи условия

Активация на акаунт