Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 853
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Ааааааа, изобщо не видях снимката в скрития текст, извинявам се. То като прочетох крем карамел, как да виждам нещо друго?!?
Ето ме мен тук на плажа снимана преди месец - с тегло 49 кила. Висока съм 162 см. На тези килограми най-се харесвам. 48-49. В момента съм 50.
По-късно ще махна снимката.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 11:01 от sharpy

# 496
MinaRu, може ли примерно меню с тези грамове протеин? Благодаря!

Кои грамове протеин, тези които аз консумирам ли?

Имай предвид, че аз тренирам 6-7 пъти седмично във фитнеса вече.

За не трениращи хора протеинът трябва да е не повече от 1.2 гр. протеин за килограм телесно тегло.

# 497
Mина, браво!🙂 Това са много свалени кг! Ех, и аз си мечтая...
Аз ходих днес да се боцна в Рамус (голям кеф е лабораторията да ти е на две пресечки от дома, но и ми беше леко странно😁). Пуснах пакета "Наднормено тегло", който до днес е на цена 19 лв. Понеже имаше стикер на стъклото, че тестват безплатно и за HIV и хепатит С, реших да ги изследвам. Е, безплатно е, ако се изследваш и за двете, та тествах и двете (иначе само хепатит Ц е 16 лв+ такса). Както и да е, резултатите са каквито ги очаквах- негативни и двата показателя.☺️

Обаче ми се "изчака чакалото" за пакета "Наднормено тегло", чак преди малко излязоха резултатите!

Много съм доволна! Това са ми рекордни стойности за инсулин и КЗ на гладно (в лаборатория).😃 А и Хома индексът вижте го колко е минималистичен...😅 ТСХ сякаш е паднало за 2 седмици с течния хормон, беше над 3, когато пиех таблетките.🙂
Джерами, може ли малко помощ с референтните стойности на Рамус?🤔🤔 Защо горната граница за ТСХ е почти 5?!🙂
Шарпи, а ти какво правиш в тази тема?😝 Чудесно изглеждаш на плажа!🤩

# 498
dolce miele , ааааа чета си тук аз за начини на хранене. Честно казано много неща научавам от тази тема. Пък и благодарение на темата, свалих 6 кила, за да изглеждам сега така.

# 499
Mина, браво!🙂 Това са много свалени кг! Ех, и аз си мечтая...
Аз ходих днес да се боцна в Рамус (голям кеф е лабораторията да ти е на две пресечки от дома, но и ми беше леко странно😁). Пуснах пакета "Наднормено тегло", който до днес е на цена 19 лв. Понеже имаше стикер на стъклото, че тестват безплатно и за HIV и хепатит С, реших да ги изследвам. Е, безплатно е, ако се изследваш и за двете, та тествах и двете (иначе само хепатит Ц е 16 лв+ такса). Както и да е, резултатите са каквито ги очаквах- негативни и двата показателя.☺

Обаче ми се "изчака чакалото" за пакета "Наднормено тегло", чак преди малко излязоха резултатите!

Много съм доволна! Това са ми рекордни стойности за инсулин и КЗ на гладно (в лаборатория).😃 А и Хома индексът вижте го колко е минималистичен...😅 ТСХ сякаш е паднало за 2 седмици с течния хормон, беше над 3, когато пиех таблетките.🙂
Джерами, може ли малко помощ с референтните стойности на Рамус?🤔🤔 Защо горната граница за ТСХ е почти 5?!🙂
Шарпи, а ти какво правиш в тази тема?😝 Чудесно изглеждаш на плажа!🤩

Бравоооооо, Долчеееее, а ти беше и болна!

Виждаш ли, продължавай здраво напред! Много се радвам!💋💪👏

Шарпи, браво, супер форма, като говориш за 48кг. и се чувствам като прасе!🤣🤣🤣🐖🐖🐖

# 500
Ооо, ти ме изуми колко си стриктна и си свалила тези доста килограми. Адмирации за което. А за цифрите - те са само цифри. На моя ръст тези цифри са добре, но на твоя сигурно няма да са. А и друго - ти продължаваш да сваляш и ако целта ти е близка до тези цифри, убедена съм, ще я постигнеш.

# 501
Шарпи, какво тренираш? Много време вече все не успявам да стегна такива крака

# 502
Ооо, ти ме изуми колко си стриктна и си свалила тези доста килограми. Адмирации за което. А за цифрите - те са само цифри. На моя ръст тези цифри са добре, но на твоя сигурно няма да са. А и друго - ти продължаваш да сваляш и ако целта ти е близка до тези цифри, убедена съм, ще я постигнеш.

Шарпи, ама не знам с гърдите какво да правя!🤣🤣🤣🤣🤣

Онзи ден баба ми се вторачила в мем и ми казва:”Ууууу, трябва да си взема лупата, за да ги видя, голямо търсене ще падне”! Не мога, спуках се от смях, после ми стана тъжно и накрая си викам, да са ми живи и здрави!

Оооооохх…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 503
  • София

Шарпи, ама не знам с гърдите какво да правя!🤣🤣🤣🤣🤣

Онзи ден баба ми се вторачила в мем и ми казва:”Ууууу, трябва да си взема лупата, за да ги видя, голямо търсене ще падне”! Не мога, спуках се от смях, после ми стана тъжно и накрая си викам, да са ми живи и здрави!

Оооооохх…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Скрит текст:
Нищо. Колкото по-малки, толкова по-секси Wink

# 504
  • Paris, France
Скрит текст:
MinaRu, може ли примерно меню с тези грамове протеин? Благодаря!

Кои грамове протеин, тези които аз консумирам ли?

Имай предвид, че аз тренирам 6-7 пъти седмично във фитнеса вече.

За не трениращи хора протеинът трябва да е не повече от 1.2 гр. протеин за килограм телесно тегло.

При отслабване с кетогенна диета протеинът трябва да е около 2.5г на кг чисто тегло (без мазнини), активно тегло, както Cygnus писа. Причината е, че голяма част от протеина се обръща в глюкоза за мозъка и не остава за мускулите. На 2.5г мускулите се запазват и без спорт. Проучването е на Volek.

При ИР се отслабва и се качва тегло с повече протеин, винаги.

Оле, само хубави новини и снимки.

Официално честито на MinaRu1982 и sharpy. Страхотни резултати! Браво! 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐.

sharpy, намери си работа като модел и марш оттука! С Елора може да си отворите агенция за чирози или фитнес модели. Радвам се за тебе, де!

Аз също нямам гърди и никога не съм имала. Голям праз! Чашка АА нося, до А като се о🐖. Не ми пука. Гадно ми е, че съм мазно слаба, но по ред причини в момента не мога да ходя на фитнес.

dolce miele, Супер е, че нямаш HIV и хепатит С. Отдъхнах си 🥳. Много се радвам за инсулина и КЗ. Отдавна ги чакаше такива. Само TSH ми се вижда височко за лято и на хормон, но може референтните им да са такива. 

За магнезия - при ИР се използва 4-5 пъти повече и това е част от клиничната картина. Изморих се да го повтарям. Няма да ви отрови. Най-много да се посерете по някое време. Не магнезий натоварва бъбреците, а липсата му (При ИР и обезитет)

# 505
Като споменавате гърди -останах си без тях 🤣.
Винаги съм била чашка С, че даже и към Д отивах.  Сега май паднах на B, въпреки че не съм сигурна. За 6 месеца два пъти сменям сутиени и май пак са ми големи.
Но хич не ми дреме колко са ми големи ц*ц*те.
След като месец не се бях качвала на кантар/не си бях вкъщи/ вече съм 51кг на 176 см. 😳, което вече не ми харесва.

# 506
Шарпи, какво тренираш? Много време вече все не успявам да стегна такива крака
Еййй, тези думи направо бяха звън за моите уши Stuck Out Tongue Closed Eyes
Краката винаги са ми били проблем на мен и тренирам единствено крака. То и тренирам е много силно казано де. Правя ежедневно по 250-300 клека. И по 50 напада. Това е. Много зор с кълките, вечно са ми са тресели бедрата и това много ме дразни, та това, което прочетох от теб, много ме зарадва. Обикновено ме питат какво правя за ръце, а за ръце никога нищо не съм правила, просто преди 15-20 години, когато работих в една хладилна база, помагах на момчетата да товарим камионите и хвърлях кашони по 10 кила. Оттогава имам оформен мускул и не правя нищо за ръце, щото ще стана Арнолд, а не искам.
Това е ръката ми
Скрит текст:
Иначе гърди нямам и аз. Както обичам да казвам за себе си - растат ми на гърба. Ама каквито - такива...

sladko, много малко килограми са това за твоя ръст.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 17:55 от sharpy

# 507
И аз от групата с крем-карамел 🍮
Няколко пъти през живота си умишлено преяждах за да ми омръзне и не иска и не иска. И неговия братовчед крем брюле обичам мноооого. Дори го докарвам ВМНВХ, но без хрупкавата захарна коричка не е същото, както и крем-карамел без карамел.

# 508
Мдааа, и на мен са ми любими, ама без карамел и коричка. Не съм хапвала от години.. 😢

# 509
И аз за ръце за нула време като вляза във фаза ги правя, но краката… уфф 300 клека и 50 напада, бая звучи, ще пробвам все пак рецептата де! И то при мен ме дразнят колената и отстрани външните части, прасци и отзад бедрото по-бързо стават сякаш. Да си призная, тази година покрай стомашните истории, доста изостанах с трениране на каквото и да е. Поне разходки правя.
Крем карамел е от малкото десерти, които ме блазнят. Поне е яйце ✌Добре поне че без сладко мога, че без хляб ми е голяма мъка! Айде сега лятото, как да е, изкарвам, зимата ще трябва бая мазно да хапвам, за да компенсирам, иначе ще пукна от студ 🥶
Аз нямам на външен вид за сваляне, но заоблих коремче зимата, посмъкнах талията сега лятото, още малко ми се иска да изчистя коремчето. Майка ми като я гледам вече отишла към диабет, тя отдавна е с наднормено тегло, но с нея няма разговор. Така си е свикнала и си разчита на хапчета да кърпи положението, от нея вкъщи научихме толкова хляб да ядем… наскоро ми даваше акъл, да съм си вземела закуска в пликче, докато съм чакала сутринта на опашка, да не ми паднела захарта и да ми прилошеело… тя на всеки час дъвче нещо, под претекст, че язвата й правел стомаха чувствителен. Абе каквото такова, тя и да ходи вече не може… не знам какво трябва да стане, за да се вземе в ръце, и по-добре да не разбираме…

Общи условия

Активация на акаунт