Голямото преследване

• 39 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Съвсем правилно се съмняваш, Diavolo. Grinning Не че вкъщи не ме натискат постоянно, но някак все нещо не ми достига да се престраша. Вкъщи пред телевизора си е съвсем различно и си давам сметка за това. Да не говорим пък за напрежението "като почне да ти цъка", както се е изразил poliglota80. Да взема да получа някой сърцетуп там, знам ли... Satisfied

# 121
Както се развива играта, участниците ще вземат пари, ама друг път. Теоретично е възможно да се събере някакъв супер отбор, който да натрупа сума и да оцелеят и четиримата. Дали ще се случи, предстои да видим. Играта, в която победи отборът, засега е прецедент.

# 122
Хайде и аз цоп в темата Grinning Много ми хареса предаването, стегнато, бързо, тип викторина/куиз. Според мен не е редно да се сравнява със Стани богат. Четиримата преследвачи са уау, респект. Дано да се появи достатъчно силен отбор, който да ги пребори Simple Smile

# 123
Дама пика се оказа и тя силен преследвач.
Предстои да видим дали ще се появят добри играчи, които да успеят да се изплъзнат. От това,което видях по английския вариант, трябва да имат поне 12-15 въпроса преднина в последния кръг,за да не ги хване преследвача. А и ако са повече стигнали до края, повече шанс имат.

# 124
  • Велико Търново
Дали имат шанс накрая, ако са повече, е относително. Да, колкото са повече, толкова повече стъпки аванс получават и това не е за пренебрегване, но от друга страна пък започват някак да си пречат, да се губи време за натискане на бутон, па обявяване на имена, като никой не знае, пак някой трябва да натисне бутон, че да каже "пас"... малко си е нож с две остриета. Като е сам човек, ни бутон натиска, ни нищо. Просто трябва да си отговори на въпросите. И има възможност да отговори на поне 12-13 въпроса. Стига формулирането им да е стегнато и кратко, както и Ники Кънчев да не се запъва при четенето. Което пък все още не е усвоено напълно май, нито от него, нито от екипа, създаващ въпросите. Отделно - забелязвам, че част от въпросите за преследвачите са твърде лесни, дано не е тенденция.

# 125
Aз мисля, че напрежението е доста голямо, защото времето за даване на отговор е малко. Може и да знаеш доста неща /отговори/, но пък когато знаеш, че някой те "преследва", съсредоточаването, "изваждането" на информация от познанията си, е доста стресиращо.

# 126
Да, аз самата от вкъщи като чувам колко припряно чете Ники К. и блокирах на два въпроса, които иначе иеално знам. Това, което ще изяде хляба на предаването е че не се печелят пари. В Стани богат поне повечето хора си тръгват там с 2-3-5 000 лв., тук с нищо, едва ли ще има много сезони. Все пак в България участниците все още се записват основно за пари, а не за да се видят по ТВ Wink

# 127
Дали имат шанс накрая, ако са повече, е относително. Да, колкото са повече, толкова повече стъпки аванс получават и това не е за пренебрегване, но от друга страна пък започват някак да си пречат, да се губи време за натискане на бутон, па обявяване на имена, като никой не знае, пак някой трябва да натисне бутон, че да каже "пас"... малко си е нож с две остриета. Като е сам човек, ни бутон натиска, ни нищо. Просто трябва да си отговори на въпросите. И има възможност да отговори на поне 12-13 въпроса. Стига формулирането им да е стегнато и кратко, както и Ники Кънчев да не се запъва при четенето. Което пък все още не е усвоено напълно май, нито от него, нито от екипа, създаващ въпросите. Отделно - забелязвам, че част от въпросите за преследвачите са твърде лесни, дано не е тенденция.

Съгласен съм като цяло, но от всичките епизоди, които изгледах преди това в английските варианти явно е така: въпросите на Преследвача накрая са леко по-лесни. И на мен така ми се струва, може да си е така по сценарий, знам ли Simple Smile
Относно защо се записват хората в БГ - възможно е, но аз никога не съм се записвал с главна цел пари Simple Smile Ясно осъзнавам, че всичките състезания са направени по-скоро да събират аудитория и интерес. Да, ако спечелиш някакви пари е супер, но аз отидох за тръпката най-вече!

# 128
  • Велико Търново
Не съм гледала чужди издания, коментирам как виждам нещата в нашето. И явно не само моите наблюдения са такива.

# 129
  • София
На мен ми прави впечатление как Ники и преследвача реагират, когато примерно играчът е спечелил 2 000 лева и те решат да му предложат 6 или 7 хиляди. Все едно е спечелил от евро милион. В чуждестранните предавания от 7 000 го правят на 70-80 хиляди без проблем, а тук все едно с тези пари ще си купиш къща, апартамент и кола за всяко от децата. Като в действителност вече с тези пари(6-7 хиляди) много малко неща могат да се направят. И лошо впечатление ми прави заекването и бавенето на г-н Кънчев. Докато зададе следващия въпрос и времето минава. Съгласна съм и затова, че на преследвачите им се падат по-лесни въпроси. Би било по-справедливо да са едни и същи. Както беше и последния кръг в "Семейни войни".  Да завърша с още едно лошо впечатление. Как Ники Кънчев завършва предаването. Играчите губят и съответно той за 10 секунди казва "Вие изгубихте, гледайте ни и утре" и край.

# 130
Абсолютно съгласна съм със sladkish4е Simple Smile

# 131
Много ми допадна Преследвачката. Симпатична и усмихната жена.
Aз мисля, че напрежението е доста голямо, защото времето за даване на отговор е малко. Може и да знаеш доста неща /отговори/, но пък когато знаеш, че някой те "преследва", съсредоточаването, "изваждането" на информация от познанията си, е доста стресиращо.
100% го има това. Макар че тези, които играят често, вече са претръпнали. Виждам, че участват все стари познайници от Стани богат и Биг Брадър. Явно за първите епизоди не е имало време за кастинги и от "Сиа адвертайзинг" са презвънявали старите муцуни. Борис Братухчев със сигурност, ако не беше притиснат от време, щеше да отговори за Транссибирската железница, която минава през 10 часови зони (като не броим Калининградска област, иначе са 11, с нея). Ориент експрес няма как да минава в 10 часови зони, в Европа са 3-4. Иначе Братухчев си е дървено философче, не спираше да мели в Биг Брадър, има доста познания. Повече се изненадах от Кънчев, който на 3 пъти каза "тратòрия" ... ами италианските ресторанти са "траторѝя". Това е човек, който пътува, бил е в Италия неведнъж...
А преследвачът не вижда ли накъде се насочват ръцете на участника срещу него? По-наляво, значи отговор А, по средата, отг. Б и вдясно - отг. В. И ако преследвачът не знае верния отговор, което рядко се случва, може и да си подскаже, ако участникът доста непоколебимо веднага е отговорил нещо, и ако веднага се е насочил най-вляво, значи отг. А?

# 132
  • В страната на мечтите.
Днес какво му става на Ники Кънчев? Защо казва "спИциално" или "вЕрно е"? Сякаш е от вчера по телевизията, че да не се е научил как се говори правилно?! Не знам само на мен ли ми прави впечатление.

# 133
  • София
Много слаби участници днес. С изключение на историчката, но и тя в края се притесни, но ми хареса, има знания, но реално сама нямаше какво да направи. Всички мъже днес бяха тотал щета.
И преподавателката по история си тръгва с една голяма НУЛА, докато една уникална дразнеща лигла с нулеви знания су тръгна със супер незаслужени и късметлийски 3000 лв, в Стани богат.
Никак ама никак не добър старт на Преследването. Взе да става скучно всеки път преследвачите да печелят.
Днес двама едва, едва отърваха нулите за срам и позор на 1-ия етап.
Дон Карло вика единия, ужас.

# 134
  • София
Още не съм го гледала, но явно и днес ще е скучно. Гледах, че в темата имаше един човек, който беше участвал. Ако не е подписал някаква клауза, може ли да сподели дали поне дават някаква утешителна награда, било то 200-300 лева. И в Стани богат не обичат да дават пари, но колкото тук играчите ще изкарат в един сезон, там го правят в един епизод...

Общи условия

Активация на акаунт