Голямото преследване

• 39 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
Хахха, Diavolo, свършиха сезонните реалитита и Световното, ама страстта ти към статистиките не свършва Grinning

# 721
Според мен Мъдрецът и Професорът са най-ерудираните преследвачи. Въпросите им винаги са многообразни, а не удобните, каквито задават на останалите двама.

# 722
  • София
Хм, Мартин също знае много. Той е прекалено добър в своите най-силни области и може би за това се създава впечатление, че знае по-малко от други неща...
Изгледах вчерашното състезание. Дори и в тази седмица със само 4 предавания не видяхме един хикс...
Тази седмица май само Мъдрецът гледаме... Grinning

Общо 60:23 за преследвачите (9 пъти: 4-1 / 6 пъти: 3-2 / 2 пъти: 3-1)

Другата седмица продължават обаче. Кога ще свърши този първи сезон май никой не знае...

# 723
Пуснали са повторения.  Сигурно сезонът е свършил

# 724
Повторение е, да тези играчи са от края на октомври.
А странното е, че така и останаха неизлъчвани заснети епизоди като първата игра на Дама пика.

# 725
Ако някой ден мъдрецът се разболее, от Нова спокойно може да повикат Владо Пенев , и никой няма да забележи промяната

# 726
  • София
И аз се учудих, че дават повторения. Очаквах нови епизоди. Дали още снимат?

# 727
  • София
Една събота звъннаха на мой познат, който се бе записал за предаването. По телефона набързо му казаха, че трябва в неделя да се яви за един час, нещо като предварително интервю. Той им отвърна, че за съжаление към момента е в провинцията и няма да му е удобно да стигне, ако желаят да насрочат друга дата за среща. От отсрещната страна му обещаха, но така и не го потърсиха повече...

От преследвачите са ми симпатични Мартин, Любо и Пламен.

Честно казано обаче лично аз не бих се записала за подобно куиз предаване, но пък когато имам свободно време, го заглеждам.

# 728
  • София
Мдам, повторения са вече. Сега гледах снощния епизод. По-скоро гледах 1 минута и като ги видях тези двамата и веднага ми светна лампичката, че са минали на записи и спрях. И те като Стани богат. Нямат истински край, да се каже официално на хората. Явно е някакъв похват да запазят по-голям процент от зрителите пред екрана.
Тъпо за такива като нас, които се интересуват повече, за мен е неуважение към аудиторията.
Нз, все тая.

Ето обещаната от мен подробна статистика 🙂

Общо 83 епизода
60:23 за преследвачите! Едва 28% успеваемост за участниците!
9 пъти: 4-1 / 6 пъти: 3-2 / 2 пъти: 3-1
-
Участниците спечелиха общо: 244 662 лв. ; средно по 3000 лв. на епизод!
-
Най-голямата спечелена сума: 31 500 лв. от трима участници - от 28.12 (епизод 81)
-
Най-голяма сума спечелена от един човек: 11 500 лв. за Тодор и Вихрен - от 05.09 (епизод 1)
-
И трите най-големи суми спечелени от участниците са при Мъдрецът (31 500 лв. ; 28 500 лв. ; 23 000 лв.)
-
Най-голяма сума хваната/изгоряна от преследвач: 17 000 лв. от Черният рицар - от 14.12 (епизод 72)
-
Най-много стъпки преднина за участниците: 20 (17 верни отговора)
-
Най-много верни отговора в последния етап от участник: 18 (17 верни отговора) - знаменитата победа на Ники над Професорът от 20.09 (епизод 12)
-
Най-големи резултати от общ брой верни отговори (30+):
37 верни отговори: 18:19 --> Мъдрецът губи от Ива, Данчо, Ники и Васил за 28 500 лв. - от 20.12 (епизод 76)
35 верни отговори: 15:20 --> Мъдрецът губи от Миро, Яна и Мария за 31 500 лв. - от 28.12 (епизод 81)
34 верни отговора: 16:18 --> Професорът губи от Ники за 5000 лв. - от 20.09 (епизод 12)
30 верни отговори: 15:15 --> Мъдрецът неутрализира 15 стъпи изоставане - от 11.10 (епизод 27)
30 верни отговори: 15:15 --> Дама Пика неутрализира 15 стъпи изоставане - от 12.12 (епизод 70)
-
Най-много верни отговори от преследвач: 16 --> Професорът (губи с 16:18) от Ники (виж по горе)

Преследвачите / Баланс:
легенда: Псевдоним / истинско име / победи-загуби / КПД

1. Професорът (Пламен Младенов): 20-3 (87% успеваемост на победите)
2. Черният рицар (Мартин Иванов): 18-4 (82%)
3. Дама Пика (Миглена Драганова): 11-7 (61%)
4. Мъдрецът (Любомир Братоев): 11-9 (55%)

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 22:36 от Diavolo

# 729
  • Велико Търново
Възхищавам ти се!
Интересно ми беше да прочета статистиката.
Изводът: Хич не им се дават пари на тия от Нова Joy

# 730
Диаволо, благодаря за статистиката.
Изводът, който ми беше ясен и от преди, най-много победи има Професорът и най- много загуби- Мъдреца.

# 731
  • София
Много интересна статистика. Не очаквах толкова малко пари да са раздали. Чудя се дали ще има нов сезон, ще има ли интерес от страна на участниците.

# 732
  • София
Diavolo адмирирам колко те бива в статистиката.. ако ти се занимава да ми обясниш как се случва магията и как боравиш с данните, направо ще съм супер благодарна!

Според мен ще има още поне един сезон, със сигурност доста хора са се записали. И формата за записване още стои на сайта, което навежда на мисълта, че 2-ри сезон ще има.

Ако четат обратната връзка.. може и да има промени в сезона, както например в "Последния печели" промениха малко регламента, което също се отрази.

За мен този бутон кой да отговори трябва да се премахне, губи време. Вместо глас, може отпред да има светещи зелени лампи. И когато някой го натисне, лампата светла и той вече дава отговор.

Също и Ники трябва да помисли в какъв стил ще води втори сезон - "Уау", заекване, по-бавно четене за едни, по-бързо за други ... не подхожда.

# 733
Кога ще започне втория сезон , някой знае ли ?

# 734
  • София
Последният печели е български формат, този не е, така че правилата не могат да се променят, но могат да задават въпроси с еднаква сложност и дължина. Както и Кънчев да не се мотае, често вкарва излишни реплики след правилен отговор и губи още няколко секунди.

Общи условия

Активация на акаунт