Голямото преследване

• 39 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Интересна е днешната игра.
Хубава сума се натрупва 🤑

# 691
Предполагам, че ще забият участниците с по-сложни въпроси на финала, за да не олекнат с такава голяма сума 😀
А мъдреца ще го питат колко е 2 плюс 2

# 692
Мисля че предколедно ще има пари за участниците, поне съдя от рекламата, май се радват и взимат сумата.
  https://nova.bg/accents/view/2022/12/20/394635/%D1%82%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 693
Спечелиха на косъм, мъдрецът накрая тотално зацикли, а беше в график да ги хване. Не чу добре един въпрос и трябваше да се повтори, а и не отговори на него, после не знаеше какво е лаваш.

# 694
  • София
Айде предколедно се отпуснаха... Знаех си, че големите печалби ще ги оставят за коледната седмица Simple Smile
28 500 лв. печалба, нов рекорд за обща сума! По 7125 лв. на човек!
За първи път се стига и до 19 стъпки преднина за участниците. Реално 15, но +4 стават 19.
Ето, че и когато са 4 човека могат да са бързи и да генерират точки, просто си трябва акъл и синхрон.
Мъдрецът бе идеалния за този рекорд. Той така или иначе е най-големия кръводарител този сезон, хаха. Wink
Може ли така да не чува? Единия въпрос не чул, на няколко път се навеждаше все едно наистина не чува. Явно има някакъв проблем. Не знае какво е Лаваш?! А точно въпросът който не чу реши играта в края. Може ли да не знае как се казва вестник, който излиза всеки ден. Нямам думи. Чак ме накара да си мисля, че е уговорено и им пусна. И е лош актьор. Едва ли е това, вярвам им, ама просто как може да не знае това по дяволите.
Нищо, доволен, добър епизод, голяма сума, имаше и драма до последно!

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 23:42 от Diavolo

# 695
Евала, че най-накрая някой си тръгна с пари от тук!
Но тези, ако бяха макс 2- ма души, примерно жената и още някой от тях, щяха и двойно преднина да имат сигурно! Младежът бързо натискаше бутона пред другите, но и страшно много бавеше отговорите :/

# 696
  • Велико Търново
Мъдрецът е тотално скаран с нашенската география! На въпрос за най-южния връх в Бг отговори Миджур! (в западна Стара планина, на границата със Сърбия). Другите отговори - Руен (Осоговска планина, граница с Македония) и верния - връх Вейка в Родопите.
А пък Ники Кънчев каза, че и трите са в Родопите Laughing

Diavolo, лаваШ е. Аз доста се замислих дали пък наистина Мъдрецът не знае какво е, хм...

Аз още от началото на миналата седмица очаквах епизодите с по-големи печалби, ама ей на - позакъсняха. Или пък да имат толкова малко записи с високи суми...Rolling Eyes Все ми се струва, че не може да са само 4-5. Другият вариант е да ги "пазят" и за предновогодишната седмица.

И пак за несправедливостта с разпределението на парите. Двама от участниците са със суми от по над 10 000 лв, другите двама - с 1000 и с 1500. Пък накрая си тръгват с по 7000 и малко. Знам, че са такива правилата и че те са наясно с тях, ама... много ми е нечестно, пък. Да не говорим, че тези, които "влязоха" с по-малки суми, май имаха по-големи/повече пропуски. И да, при пасуване доста изчакват. Може би трябва предварително да се разберат да си дават някакъв знак и да има само един, който да натиска бутона за пасовете. Спомням си, че е имало такива игри.

А, и друго се сетих, че все пропускам да напиша, сигурно и вие сте го забелязвал. Ники Кънчев уж им казва, че когато преследвачът пасува или сгреши, участниците нямат ограничение във времето, за да отговорят. Случи ли се обаче нещо подобно и те забавят ли се малко повече, той започва да им дава зор.

# 697
Ники Кънчев пак се оля! Въпрос - между кои планини е седловината Юндола. Елементарен въпрос - Рила и Родопи. Но Ники като "много знаещ" пета играча кой град се намира там и сам си отговаря - Велинград (който е изцяло в Родопите)! А градът, който е между двете планини е Якоруда.

# 698
  • София
Нямаха шанс момчетата. Жалко, имаха няколко възможности да се възползват от грешките на Професора, особено онова с медалите, трябваше да съобразят по-добре.

# 699
Господа ... в предаването "Голямото преследване" от 22.12.2022 един от въпросите имаше съвършенно грешен отговор:

Ники обяви: Композиторът на песента "Синева" е Митко Щерев - ГРЕШКА ! Правилният отговор е Александър Йосифов !!!

Иначе най-накрая един епизод който имаше нещичко интересно (от 20.12.2022). Пълна трагедия е това предаване - то се очакваше - тоооолкова реклама преди да започне ... после нищо Simple Smile

# 700
  • София
Сефте...
Имаха грешка и при въпрос за Мартин, кой е първия победител в Лигата на нациите. Той каза правилното, Нидерландия, а Ники Кънчев не му го призна и каза Франция, а това е грешка!

Уви, и тази предколедна седмица няма да видим победа за участниците, защото резултата вече е 3-1 за преследвачите преди последния петъчен ден. Интересно състезание се получи днес, но в крайна сметка Мъдрецът се справи 11 сек. преди края и хвана 11 стъпки отстояние.

# 701
  • Велико Търново
Е, днес поне другият Мартин (преследвачът) не успя да ги хване. Лек реванш за очакванията ни.

# 702
  • София
Иха, страхотно се получи днес. Драма до последно. Мартин изгоря на въпрос за любимия му Левски и то за номера на Ивелин Попов. Дори аз знам, че е 10-ка, откъде я измисли тази 20-ка? ШОК.
Честито на Мирела и Цецо, 3000 лв. ; по 1500 на човек. Много симпатични ми бяха и двамата. Мирела много ми хареса.
Така седмицата приключи с 3-2 за преследвачите.
Общо 57:22 за преследвачите (9 път: 4-1 / 6 пъти: 3-1 / 1 път: 3-1)

# 703
  • Велико Търново
6 пъти 3-2, може би?

# 704
  • София
Да, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт