Голямото преследване

• 39 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Не бяха много трудни въпросите им. Все пак имаха и "Кой е петият ден от седмицата?", а и други много лесни. Просто бързането си казва своето. При участниците най-големият минус в този кръг (за който вече съм писала) е "губивремето" за натискането на бутона и обявяването на името на този, който го е натиснал. Днес, ако Свилен (ли се казваше участникът с 15-те хиляди) беше сам, имаше много по-голям шанс. Щяха да му бъдат изчетени повече въпроси и сигурно щеше да има повече верни отговори.

# 676
  • София
През цялото време имах усещането, че Мъдрецът ще се провали и ще видим 2-2, уви не. 3-1 за Преследвачите и 4000 лв. изгорени/хванати!
Мислех си, че през тази седмица ще падат парички за участниците, но явно ще е следващата, Коледната седмица... Дано...

# 677
  • Велико Търново
Пффф... и аз така си мислих, даже и го писах тук, но... уви! Предположението ми рухна...

# 678
През цялото време имах усещането, че Мъдрецът ще се провали и ще видим 2-2, уви не. 3-1 за Преследвачите и 4000 лв. изгорени/хванати!
Мислех си, че през тази седмица ще падат парички за участниците, но явно ще е следващата, Коледната седмица... Дано...

И аз така искам , ама знаеш "А дано, ама надали..."
Не, тая игра не я харесвам, искам си обратно Семейните Войни! Или поне нещо където играчите излизат с някаква печалба!

# 679
  • София
Много зле днес, ама много.
4-1 за Преследвачите

Общо: 54:20 за преследвачите (9 пъти: 4-1 / 5 пъти: 3-2 / 1 път: 3-1)

# 680
  • София
Всяка неделя беше в Нова телевизия за 2 години в периода 2012-2014 г., а не както каза Кънчев за 5-6 години.

# 681
Кой отбор победи България 1993 година? Както е формулиран въпросът не се разбира кой кого е победил.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 21:48 от W

# 682
Ей, не му пуснаха едни 1000 лв. на човека да купи подаръци на трите си дъщери.

# 683
  • София
Кой отбор победи България 1993 година? Както е формулиран въпросът не се разбира кой кого е победил.

Е, така зададен трябва да е само знаменитата победа над Франция на Парк де Пренс.

# 684

Е, така зададен трябва да е само знаменитата победа над Франция на Парк де Пренс.

Това ясно, но първосигнално и аз се обърках. Не е добре зададен въпроса.

# 685
  • София
Факт.

# 686
  • София
Странна тактика бяха избрали днешните участия с игра за ниските оферти и сигурни 4 точки/стъпки за 3-ия кръг.
Е, за малко не успяха. Черният рицар ги хвана 11 секунди преди финала. Ама струваше ли си за 1605 лв. делени на 4?
Едно от момчетата дори прие смешната оферта от 5 лв. Цирк. За първи път виждам такова нещо. 5 лв. На подигравка го взеха това предаване вече.

# 687
Нямаха никакъв шанс за успех, след като дълго време мълча а, като не знаеха отговора. Вярната реакция е бързо натискане на бутона и пасуване.
За мене при повече играчи възможността да преборят пресладвача е по-малка точно заради излишната загуба на време.

# 688
  • Велико Търново
А, Diavolo, все ми се струва, че имаше случай и за 0 лв да се играе, само и само да се върне за финалното преследване. Но може и да се лъжа, де.

Недоволна, откога недоволствам и аз за това... Grinning Даже и да имат преднина, тя бързо се стопява в това губене на вереме.

# 689
Мъдрецът е тотално скаран с нашенската география! На въпрос за най-южния връх в Бг отговори Миджур! (в западна Стара планина, на границата със Сърбия). Другите отговори - Руен (Осоговска планина, граница с Македония) и верния - връх Вейка в Родопите.

Общи условия

Активация на акаунт