КАУФЛАНД - тема 60

• 57 655
  • 928
  •   1
Отговори
# 345
Аз в крайна сметка си взех и от двата модела дамски сандали, 39-ти номер.😃 Мисля, че ще са удобни като детските. Вчера пробвах 38 (само един чифт 38 имаше), 39 и 40 и не можах да преценя кой номер точно да взема.😅 Днес имаше 39, 40 и 41. Номер 40 определено ми е голям- на дължина не е фрапиращо, но в средната част и без това си имам широко стъпало, а в номер 40 сякаш още повече се разширяваше оптически (точно в средната част ми бяха широки)...😄 В номер 39 ми е комфортно широко, но без да ми хлопат. А и с чорап ще се носят, когато трябва. По 11,50 лв бяха сандалите. Разтъпках ги вкъщи- мега удобни са! Идеални за дълги разходки. На моделът в бежово-кафяво/мента му се регулират с велкро лепенки и каишките отзад, останалото май е еднакво в двата модела.

Моделът в сиво и розово е с леки дефекти (криви шевове отпред, едната велкро лента за закопчаване е с около 2 см по-дълга- единствен чифт номер 39 в този цвят бяха), но сандалите са толкова удобни, а и на тази цена, че изобщо не ми пука!😃 Не знам дали се вижда, имат си и хубав предпазител отпред на подметката, което е добре, защото аз често се спъвам и няма да се ожулват.🙂
Тази вечер имаше и доста намаления при плодовете и зеленчуците (доста неща вече изкупени), но и много народ в тази зона на магазина. Ние взехме 7 броя от едрото авокадо- намалени с картата по 1,49 лв, от вечерните намаления предимно чушки- бели чушки, сиврия, зелени на цени по 19 и 39 ст.🙂 Имало е евтини малини, био авокадо 2 броя от 4,69 лв на 0,59 лв (страхотно е на вкус и за него ме беше яд, че съм го изпуснала).

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 02:54 от dolce miele

# 346
  • Пловдив
Долче, тези намаления с картата също ли се активират предварително?
А от сандалите само тези номера ли имаще?

# 347
  • София
Как се казва щанда за бързо хранене в Кауфланд?

# 348
# 349
Нищо не разчитам Sad

# 350
. Опитай на по-голям екран. Всичко се чете.

# 351
pticasprujina Или ако си от телефона-задържаш на снимката, отваря ти се "меню", от там -визуализация и вече можеш да разтегляш до видимост.
Долче, радвам се, че си се удобно обула-моите сандали са бежовите и ги взех точно защото отзад могат да се регулират,  нищо че са ми малко дълги.

# 352
Долче, тези намаления с картата също ли се активират предварително?
А от сандалите само тези номера ли имаще?
Не, само купоните се активират (тях май ги няма в брошурите). Предложенията с картата, които са в брошурата, няма нужда да се активират предварително, просто маркираш картата на касата.
Да, при нас имаше само тези номера от сандалите- 39, 40 и 41. Може по други филиали да има и други номера, но е логично по-малките да се изчерпват по-бързо...Имаше и детски сандали, но от тях пък бяха останали предимно номера около 32 и бяха друг модел.
Дени, идеални са на тази цена.🙂

# 353
Честито, Долче! Много са хубави и двата чифта!

# 354
Момичета, за пръв път купувам ел.уред от Кауфланд - парна станция Филипс. Сега я включих - не подава пара. Някой да знае къде е проблема? И как се връщат уреди в този магазин?  Мога ли да кажа, че не я харесвам  (както е в Лидл)?

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:04 от La_Valletta

# 355
Дори е по-лесно връщането, отколкото в Лидъл.🙂 В повечето пъти не питат защо се връща. Понякога питат дали има дефект уредът, дали работи, но проблеми за връщането не правят, когато е в срок.

# 356
Благодаря!

# 357
Разлика е , че   в Кауфланд при връщане/ рекламация може само със хартиена касова бележка , а в Лидл може и с дигитална.

# 358
Да, обаче при разпечатана кутия (а понякога и при запечатана) вече в Лидъл не е толкова лесно връщането...😐 Затова вече предпочитам да купувам уреди от Кауфланд, а от Лидъл се замислям дали да купя и по-дребни артикули /като доста време мисля, преди да разопаковам/.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт