КАУФЛАНД - тема 60

• 57 652
  • 928
  •   1
Отговори
# 360
Взех си днес барчето Нестле с шоколад и банан за 1 ст. Имаше доста заредени при нас. Суровото барче Зидо от една от предишните печалби струвало 1,99 лв...🙂
Взех към 4 кг червени чушки по 99 ст./кг, които малко по-късно станаха по 44 ст./кг. Докато от "обичайната група" мъже, които специално идват заради намаленията вечер (чувала съм ги да обсъждат това) се чудеха дали чушките ще поевтинеят още, аз вече бях напълнила торбичките.😃 Някои чушки имат малко за изрязване, други са криви, но са хубави и месести червени чушки. Идеални за готвене и пържене (печени на парчета, не цели, също ще станат добре), за пълнени не стават. И един микс зелени салатки по 60 ст. взех.
Малката хареса много брускетите с моцарела и домати от 1 ст.

# 361
Долче, къде стои това барче Нестле? Вчера пак го търсих, няма при нас.

# 362
Долче, къде стои това барче Нестле? Вчера пак го търсих, няма при нас.

В нашия филиал в Дружба са при другите барчета на Кауфланд, сусамките, кит кат, Марс и тези, които пък са на една редица с меденките, шоколадовите бонбони и бисквитите. Дано и при вас са на същото място.

Иначе аз вчера спечелих сурово барче със смокини и кашу от колелото. Беше доста хубаво, за пръв път го пробвах. Simple Smile

# 363
Момичета, аз искам да похваля този сладолед на K-Favourites. Не съм го виждала във фризерите, ама сигурно не съм обръщала внимание. Нямаше етикет, но вкъщи много се харесва солен карамел и взех. Та на касата се оказа, че 4 фунийки са 2 лв. Много ми хареса, май ще се ходи днес за още.

# 364
Три пъти ходя тази седмица за едни капачки и олио Калиакра - ни едното , ни другото.Тази сутрин успях да се вредя за олио само. Колело дори не ми се върти - нищооо , ма то не че и нещо различно от някой плод и мляко съм взела , ама все пак поне за стимул да ги посетя още веднъж можеше нещо буклучаво да се падне😣

# 365
Имам проблем с приложението, или вече купони не могат да се деактивират? Исках да взема един Перелик, активирах купона, видях, че няма от този колбас и поисках да си върна точките, като деактивирам купона. Не ми даде - изписа, че точките не могат да бъдат върнати. Чудя се това нещо ново ли е като правило, или? Не, че има файда от тези точки, досега май ни една не съм ползвала, но все пак...

# 366
Току що пробвах , на мен ми възстанови точките след деактивиране.

# 367
Долче, да не съм те чула да се оплакваш от вашия "малък" филиал! Хич не е малък, завидях ви за зоната за нехранителни. При нас изобщо няма такива неща. Само на Брезовска съм виждала нещо подобно. Имах работа в района и влязох от любопитство. Голям удар направих, 2 чф. еспадрили, по 3.25, горчица за 2 лв.,  кафе капсули  за 5 лв., шоколад с трюфел, който отдавна липсва в нашия. И въпросното барче на Нестле, което се оказа, че е същото като в нашия магазин, но неизвестно защо картинките са различни?
Та, благодаря ти, Долче! Hug

# 368
Дева, честито за находките!😃 Как изглеждат еспадрилите, не съм ги забелязала?🙂 Тъкмо щях да ти пиша за барчето Нестле, че е при здравословните и био продукти (аз оттам го взех, но пишеше, че артикулът е позициониран и на касите- не съм го търсила там, но сигурно е така). Ами, за мен е най-малък нашият филиал от тези, които съм посещавала...🙂 Може би, заради по-малкото място, периодично вадят някакви неща от склада. В другите филиали например доста артикули са си в редовен асортимент, при нас много сериозно орязаха ученическите и канцеларските стоки, но и други категории също...От дрешоляк и обувки често се задържат бройки при нас, но пък каквото остане като модел, цвят и номер. Като влязох във филиала в Тракия, направо щях да се загубя...😅😁

# 369
Момичета, някой има ли робота от тази седмица? 🤔

# 370
Ето ги еспадрилите. За мен жълти, за дъщеря ми - черни.

Аз исках да видя сандалите, имаше и двата цвята, но си тръгнах с еспадрили. Simple Smile
Нямах време да разгледам всичко, толкова много дрехи и нехранителни имаше!

# 371
Дева, тези не съм ги забелязала.🙂 А как се поддържат, перат ли се в пералня или...?🤔 Удобни ли са /не съм имала такъв тип обувки, но за тази цена може и да пробвам/?

# 372
Да, перат се в пералня. Имам от НМ, вече трето лято ги нося, нищо им няма от прането. Като нови излизат. И тях за 5 лв. ги бях уцелила. Много са удобни като обувка. На дъщеря ми съм вземала преди години от К, доволна беше, но се скъсаха отдавна. Много им се зарадва на черните. Имаше и дънкови, май и някакъв друг цвят също.

# 373
  • Сливен
Момичета,има ли ким в Кауфланд и ако да къде да го търся

# 374
Сигурно има при подправките.
И аз взех едни сандали. За под 6 лв изглеждат много добре . Нося по принцип 40ти размер ама си взех 39ти. Пробвах ги на място с чорап и са ми добре.
Напазарувах добре. Картофи, захар, лютеничка, препарати.

Общи условия

Активация на акаунт