КАУФЛАНД - тема 60

• 57 601
  • 928
  •   1
Отговори
# 435
Ми то всеки здравомислещ няма да го купи.6 лв за 1.5l купешко мляко с незнаен произход извинявай.
На село баба ми всяка седмица си взима домашно,че даже и до вратата им го носят и е 1.50лв литъра.С цената на купешкото и производители и търговци превъртяха играта.
Да не говорим, че купешко кисело мляко няма нищо общо на вкус с домашно такова.

# 436
Аз не мога да разбера защо толкова много поскъпнаха млечните, сравнение с други продукти? От къде идва това огромно увеличение? Газ ли хабят, ток ли, не знам...

# 437
Ако е истинско мляко, хабят ток за доенето. Ама предвид, че знаем колко е истинско , наистина не разбирам тая цифромания

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 08:33 от PeacockLove

# 438
  • София
Пастьоризиране, хладилници, транспорт.
Опаковките също идват с нови, по-високи цени.
Ако беше само дОенето. Доколкото съм чувала производителите са най-ощетени от към повишение.

# 439
  • в сърцата на децата <3
Доколкото съм чувала производителите са най-ощетени от към повишение.
Затова ще продължи да си вирее сивата икономика и да купуваме директно от производителите на цени 4 пъти по-ниски от крайните. Аз също взимам от производител, в момента кравето е на 1.20, овчето на 2 лева. Без пари спрямо магазин!

# 440
Да питам-новото колело изтече ли като срок? След пазаруване вчера още нямам "пускач на детелинки...
За софиянци- има купон за вино/Рафаело 3лв от 12.09 до 18.09

# 441
Да питам-новото колело изтече ли като срок? След пазаруване вчера още нямам "пускач на детелинки...
Да,изтече.До вчера беше

# 442
Тази лазаня хубава ли е? Опитах с търсачката да намеря мнение, ама не ми се получи.  Благодаря предварително за споделеното мнение!
Скрит текст:

# 443
  • оттам, откъдето започва България
У дома я харесахме, макар че не е като домашната. Simple Smile

# 444
Виното дали е хубаво?

# 445
Пастьоризиране, хладилници, транспорт.
Опаковките също идват с нови, по-високи цени.
Ако беше само дОенето. Доколкото съм чувала производителите са най-ощетени от към повишение.
Когато се вихри спекула правилните подходи са натурална размяна и отказ от използване на колективни ресурси - ток вода парно. Колкото повече го направят в кратък срок толкова по-малка е агонията. Като ви откраднат с въвеждането на еврото пак ще си остане с 10 пъти по-малки доходи и 50 пъти по-високи режийни - храна жилище.

# 446
Софиянци, завидях ви за кутията Рафаело за 3 лв!😃 А точно за моя рд бяха сменили кутията бонбони от 10 лв с евтините алкохолни "бъбречета"...😄 Дори не помня дали тогава ги взех...🤔🤔
Което ми напомни, че майка ми е рожденичка тази седмица и има само физическа карта. От профила в сайта ли трябва да се активира купонът за рд или е "винаги активен"?🤔 Тя има само пластика, а и интернет не изчолзва
та аз ще трябва да активирам, ако трябва ...☺️ Ако добавя картата и' към моето приложение, тогава пак ли всеки ще си има купон за рд?
Преди няколко дни гледах по новините репортаж за млякото в Сърбия...От две седмици някои магазини нямали доставки, имали намалено производство. И съответно имало недостиг на мляко и млечни. Мисля, че до края на годината са забранили и износа на сръбско мляко...Та си помислих, че може и в други държави да се случи нещо подобно...🙄

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 13:57 от dolce miele

# 447
Взех бонбоните в крайна сметка, защото е най-голямата кутия. 9,79 лв е редовната цена. С този купон за 3 лв крайна цена е супер намаление.
Виното ако съм уцелила етикетите е 8.79 редовна цена, но то пък са няколко вида, друг път ще ги гледам и евентуално с пластиката ще взема вино.

На намаления щанд имаше от K-Favourites бонбоните, които даваха преди с купоните за РД, но от по-малките кутии - за 3.49 намалена цена с червен етикет от 6 и нещо редовна.

# 448
  • оттам, откъдето започва България
Малеееее, къде е този филиал на Кауфланд с толкова намалени стоки? Open Mouth
Направо е като пещерата на Аладин! Smirk

# 449
  • Mostly in my mind
Леле, софиянци ви глезкат с Рафаело и винце, пък на нас провинциалистите - замразена пица и бира Joy

Взех днес доста канцеларски неща намалени - облечки А4, 3 бр за 1.19, скицник 100 листа - 3 лв, тетрадки А4 на spree -2 лв. Бонбони Рафаело няма да ям, но си угодих с 2парчета от кокосовата торта на taste it! и совиньон блан на Ейнджъл.

Общи условия

Активация на акаунт