КАУФЛАНД - тема 60

• 57 588
  • 928
  •   1
Отговори
# 450
Младост 4. То има и още намалени щандове ама не съм снимала всичко, че много бързах.

Това е част от млечната витрина. Тук дебна тортите на TasteIT с нутела и маскарпоне като ги пуснат на минус 60% винаги взимам. Днес се мотаеше някакво торта тип чийзкейк, но не ми хареса състава и фирмата не ми беше позната.

# 451
  • София
Аз нещо не ги разбирам купоните с активиране на точки.
Напр. - газирана вода с вкус на лимон за 0.79 лв + 5 точки.
Ами точно същата вода вчера взех от Фантастико на същата цена и без никакви активирания и профили.
Какъв е смисъла от този купон?
Може би някаква разлика в цената 3 - 5 ст?
Не завиждайте за Рафаелото, сигурно ще изчезнат до довечера.

# 452
Мале, шарлан намален... Ех, при нас само глупости има по тези рафтове

# 453
Леле, софиянци ви глезкат с Рафаело и винце, пък на нас провинциалистите - замразена пица и бира Joy

Взех днес доста канцеларски неща намалени - облечки А4, 3 бр за 1.19, скицник 100 листа - 3 лв, тетрадки А4 на spree -2 лв. Бонбони Рафаело няма да ям, но си угодих с 2парчета от кокосовата торта на taste it! и совиньон блан на Ейнджъл.
Аз не вярвам да има Рафаело за всички желаещи.

# 454
И аз не вярвах за пиците, но беше доста добре заредено през цялата седмица.
Все пак, как точно да вляза в профила на майка ми (само пластика има) и да видя има ли, няма ли купон за рд за активиране?🤔🤔 Забравила съм...

# 455
  • Mostly in my mind
Марина,  и на taste it не са кой знае колко читави. С палма са вътре. Ама да, сравнени с другите са идея по-добре със сигурност.

# 456
Марина,  и на taste it не са кой знае колко читави. С палма са вътре. Ама да, сравнени с другите са идея по-добре със сигурност.

Да, като изключим палмата, са ок и нямат вкус на “машина”. Поне аз така го усещам.
Не знам как да го обясня, но повечето еклери, торти и сладки изкушения в кутия ми имат един и същи вкус - на машина, на цех, не мога точно да го опиша. Докато TasteIt са ми много вкусни и нямат този дразнещ вкус накрая в устата.

# 457
  • Mostly in my mind
Абсолютно е така. Simple Smile

# 458
  • Пловдив
Все пак, как точно да вляза в профила на майка ми (само пластика има) и да видя има ли, няма ли купон за рд за активиране?🤔🤔 Забравила съм...

Трябва да влезеш в профила й в сайта на Кауфланд с имейла/тел. номер и паролата, с които е регистрирана. Ако си е забравила паролата, може да се смени. И аз имам само пластика, за да не си товаря телефона.

# 459
Marzeliva, знам, но сега не успявам да открия откъде на сайта да вляза в профила и'...😅 Не си спомням, понеже все приложението си използвам.🙂🤔

# 460
На "moiat.kaufland.bg"--> към моя профил - с номера на картата от пластиката и парола. Има и възможност "забравена парола".
https://moiat.kaufland.bg/login.html

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:35 от poems

# 461
На "moiat.kaufland.bg"--> към моя профил - с номера на картата от пластиката и парола. Има и възможност "забравена парола".
https://moiat.kaufland.bg/login.html
На тези купони за РД пише "Винаги активен". Може майка ти да опита с покупка, ако не го отрази, връща на инф. и тогава се мъчи по приложението.

# 462
Благодаря! Със сайта ще пробвам, че не съм сигурна какъв точно е подаръкът за рожден ден сега...🙂

# 463
  • Пеликания
И ние си имам купон по случай празника ни на 14.09 Grinning Не е само за столичани.

# 464
Влязох в профила на майка ми( има само пластика), скоро не е пазарувала с тази карта и...няма купон за празника на града.

Общи условия

Активация на акаунт