КАУФЛАНД - тема 60

• 57 555
  • 928
  •   1
Отговори
# 480
Леле, софиянци ви глезкат с Рафаело и винце, пък на нас провинциалистите - замразена пица и бира Joy
Аз пък тъкмо обратното, исках пица или бира... Satisfied

По-смешното е, че ви чета сутринта и тъкмо се зарадвах, че най-накрая и нас уважиха с някакъв празник... Обаче нали казахте, че изборът е между вино и бонбони, та се разочаровах и реших да подаря купона на някой, който ще му се зарадва... Но отварям приложениети и тц, не ми пратили. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Не знам разликата по градове ли е по-неприятна или фактът, че на някой пращат купон, а на други не. Ако е въпросът в количествата, могат по-добре да пратят различни оферти, но все пак да има за всеки по нещо.

Иначе все пак да се похваля, най-накрая спечелих и аз пакет брускети на 11-то пазаруване и ден преди края на играта с колелото!!! Чудна комбинация ще са със салатата от детелинки... Smile

# 481
  • там където има винаги вятър
Благодаря! Със сайта ще пробвам, че не съм сигурна какъв точно е подаръкът за рожден ден сега...🙂

Аз получих на имейла снимка на бонбоните, както някой беше писал - ония "пияни бъбречета". Активирах купона през деня на комп., че ми е по-лесно. Обаче в бързината, нали все бързам/за къде ли/ съм грабнала на същата марка подобни бонбони, а уж съм отворила въпросния имейл и гледам снимката... Върнах ги на информация и пак се върнах в магазина да търся...едни до други, една и съща марка, но с малка разлика. Дори тия за 1 ст бяха повече бройки от другите.

# 482
.Аз му викам на господина: Течен сапун за пране/петна , той ми вика : Ей там , госпожо, са сапуните .....( за лична хигиена).   

.ако бях го видяла на каса с кашоните този човек, щях да вдигна скандал със сигурност на касиера.

Ами господинът е прав за сапуните - на едно място са всички сапуни.

А касиерът какво е виновен, за да вдигате скандал!?

# 483
При нас сапуните за лична хигиена и тези за петна са на различни места.
Много се дразня на клиенти с препълнени промоционални стоки / дребните търговци/. Но персонала не е виновен.

# 484
.Аз му викам на господина: Течен сапун за пране/петна , той ми вика : Ей там , госпожо, са сапуните .....( за лична хигиена).   

.ако бях го видяла на каса с кашоните този човек, щях да вдигна скандал със сигурност на касиера.

Ами господинът е прав за сапуните - на едно място са всички сапуни.

А касиерът какво е виновен, за да вдигате скандал!?
Защото касиерът има право и да наложи ограничението за количество,а такова със сигурност има. И може да не разреши закупуването наведнъж 5 кашона с кроасани ,че и на една сметка ..за да му е по-удобно ,че и с фактура.

# 485
  • Sofia
Погледнах 1 ви пост, но...
Става ли чекиране със снимка на карта?

# 486
Става със скрийншот (пробвала съм).

# 487
  • Sofia
Става със скрийншот (пробвала съм).
   Да дам на щерката за цвеке за 15ти.

# 488
Марина,  и на taste it не са кой знае колко читави. С палма са вътре. Ама да, сравнени с другите са идея по-добре със сигурност.

Да, като изключим палмата, са ок и нямат вкус на “машина”. Поне аз така го усещам.
Не знам как да го обясня, но повечето еклери, торти и сладки изкушения в кутия ми имат един и същи вкус - на машина, на цех, не мога точно да го опиша. Докато TasteIt са ми много вкусни и нямат този дразнещ вкус накрая в устата.
Може ли да помоля за снимка на тези тортички,че нещо не ги открих в магазина

# 489
  • Mostly in my mind
Те са различни видове. Тази е много вкусна и е намалена  тази седмица.

# 490
Леона, ето

# 491
Божеее,от тази с Линд  съм взимала 100 пъти от друг магазин и изобщо не съм обърнала внимание на името. Като прочетох тук в темата  ,че са хубави,одеве се огледах из Кауфланд, но не знам защо реших че търся цяла торта  и тези хич не ги погледнах Joy

# 492
Колко време след пазаруване излиза колелото? В 14.26 пазарувах, още го нямам в приложението. Влизах и излизах няколко пъти.
Кисело мляко Домлян не виждам от седмица вече, да не би да са спрели да го зареждат?

# 493
  • оттам, откъдето започва България
Аз снощи пазарувах и нямаше колело. Thinking

# 494
И аз писах тук, че вече няма кисело мляко Домлян. Малко след като писах, че цената му е станала 1,89 лв за 4,5%...
Колелото мисля, че беше до 11.09., така че е нормално да нямате колело вчера и днес...😉🙂

Общи условия

Активация на акаунт