КАУФЛАНД - тема 60

• 57 555
  • 928
  •   1
Отговори
# 465
И в Хасково нямаше купони за празника на града.

# 466
Имаше, зет ми получи.
А за купона на майка ми така и не се появи, само с пластика беше.

# 467
  • Пловдив
Marzeliva, знам, но сега не успявам да открия откъде на сайта да вляза в профила и'...😅 Не си спомням, понеже все приложението си използвам.🙂🤔

Poems е описала под твоя пост. Само ще добавя, че след като си влезеш в профила, отиваш в Caufland card и там или регистрираш картата, или избираш да отидеш към вече регистрирана карта.

# 468
  • Mostly in my mind
Имаше. Пица или бира. Simple Smile

Совиньон блан на Ейнджъл се оказа доста добър. Бях скептична, но не! Препоръчвам. Ще повторя. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 21:41 от Лолита

# 469
  • София
Нямам купон за празника на София, а имам карта само на телефона. От колелото и този път само детелинки. Днес купих от яйцата на кора, р-рМ по етикет, но реално са С. Не си заслужават.

# 470
  • София
Една телешка опашка колко (ориентировъчно) тежи?

Не знам колко тежи само 1 опашка.
Но днес видях тези на прИ моция - огромен, вакумиран плик с нарязано нещо вътре. Бяха между 2 - 3 кг. опаковките х 22 лв ....
Заприличаха ми на опаковките с "Пилешка вратна пържола"/шийки, които купувахме за кучето преди години.

# 471
Благодаря, ще пасувам.

# 472
Мари, и на теб ти завиждам за Рафаелото!😛😝
Много подвеждащо бяха поставени при нас опаковките с печен слънчоглед...Не видях да има зареден промо рафт. Отидох на обичайното място на ядките. В две еднакви бели кашончета имаше два различни вида слънчоглед- 300 гр и 280 гр. Цената на слънчогледа ХХЛ от редовен асортимент беше нещо около 2,50- 3 лв за пакет от 280 гр. Промопакетите от 300 гр бяха по 1,69 лв. Първо помислих, че има "шринкфлация" и са объркали промо етикета и не е 300 , а са намалили грамажа до 280 гр...Като погледнах много внимателно, имаше и пакети с 300 гр тегло. Пакетите ХХЛ от редовен асортимент имат кръгла лепенка отпред. Иначе, ако човек не погледне грамажа, много лесно може да се обърка и да вземе от ненамаления вид...🤪
Вдясно е редовния ХХЛ слънчоглед:

# 473
Коментирате ли меда на Пчелинъ, дали в хубав?
Вчера видях, че народът взимаше от този мед по десетина буркан, освен олиото със стекове.

# 474
  • в сърцата на децата <3
Лично аз съм скептична към абсолютно всеки магазински мед.

# 475
  • Г. О.
Точно така, от магазин - никога. По 10лв за буркан, при това чист и хубав мед, никой магазин не може да ми предложи.
Исках да купя леща при пазаруването ми в Кауфланд и се втрещих от цената - 6,60 лв за килограм. Множко ми се струва?! Коя леща купувате, бихте ли казали?

# 476
  • Mostly in my mind
Аз пък съм скептична към меда, който продават по разни пазари и манастири. Родителите ми донесоха наскоро от Бачковския манастир. По-ужасен мед не бях опитвала. Ако може да се нарече мед. Толкова глюкоза имаше, че се усещане с всяка хапка. Може би разчитат точно на това, че хората вярват, че ще си купят качествен мед от малки производители и някои злоупотребяват с това...

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 08:56 от Лолита

# 477
Точно мед от големите вериги е за предпочитане, защото е минал лабораторен анализ. От пазари не купувам. Но тази марка ПчелинЪ не ми е позната.

# 478
  • Г. О.
Да, така е..и на пазара има мед, наблъскан с глюкоза. Аз вземам от едни хора в малко градче, които имат няколко кошера и си докарват допълнително някой лев към мизерната пенсийка. Бих ги препоръчала на всеки, но за жалост няма как, разстоянието е от значение.
Хареса ми насипната извара. Пак ще купя.

# 479
И аз да се отчета с един пазар вчера - км основно, олио , малко училищни материали -пергели,острилки, подвързии ....бях харесала някакъв течен сапун за петна - ама намерих само сух подобен ( след 10 минути питане и мотане ). Супер изнервящо ми е - хора, хора, зареждат стилажи и нищо никой не знае къде е и има ли го. Мини кроасани в 11ч в Ст. град нямаше ( при все че бяха отделили за тях 2 стилажа по повече от метър)- направо се втрещих ....после гледам на паркинга бусовете с кашоните кроасани ...еми така няма да привлекат повече клиенти , точно никога : мръсно, разхвърляно, никой не може да те опъти кое къде е, нещата , които си заслужават ги няма още в 11ч , картинките  в приложението нямат нищо общо с реалността, а за служителите , не знам да ме е жал ли , да се ядосвам ли ...Аз му викам на господина: Течен сапун за пране/петна , той ми вика : Ей там , госпожо, са сапуните .....( за лична хигиена).    Все още се чудя, защо за едни придукти има контрол на количествата , а за други не - ами като го накарат чичкото с буса , да се нареди 5 пъти за да вземе 30 пакета кроасани , на различни сметки, най -малкото някой друг нормален човек, който ще вземе 2 за дететнце или възрастен , ще успее да се вреди. Той пак ще ги вземе , но поне ще си отвиси 2 часа по опашки , давайки шанс и на други ...ако бях го видяла на каса с кашоните този човек, щях да вдигна скандал със сигурност на касиера.

Общи условия

Активация на акаунт