КАУФЛАНД - тема 60

• 57 490
  • 928
  •   1
Отговори
# 600
Тоалетната хартия гони левче рулото. Просто не мога да разбера какво се случва!

# 601
Тази тоалетна хартия си заслужава обаче, защото всяка ролка е с 200 къса- смятах ги спрямо другата, която купуваме (бяла Фамилия- 130 къса на ролка). 2 опаковки от К-класик са 18 лв/20 ролки. 30 ролки Фамилия са 18 или 19 лв. 20 ролки от К-класик излизат като късове и цена колкото 30 ролки от Фамилия, че и даже май с още 100 къса отгоре. Факт е, че и ролките издържат по-дълго и по по-малко късове се използват (и при намокряне не се късат, а с Фамилия се случваше понякога), и в тоалетната, като се пусне водата, по-бързо отиват надолу. Всеки къс е с около половин-един см по-дълъг и широк от Фамилия. Изглеждат съвсем леко по-прозрачни късовете на К-класик, но факт, че и попива, и е по-здрава. А и, като вдигнете и пипнете пакета, ще забележите разликата. Фамилия бих взела може би, когато е на промо 48 ролки за 21 лв.🙂
Иначе да, има доста тоалетни хартии със завишени цени...Майка ми още помни как около 90-те години тоалетната хартия е била скъпа и хората се запасявали...Ама тогава не е имало от тези опаковки с много бройки.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:25 от dolce miele

# 602
Преди месеци имаше намалена с червен етикет тоалетна хартия в нашия филиал - 30бр. Емека бяла за 10лв. и взех всичките 5 пакета. Звъннах на мъжа ми да дойде да я прибере с колата, че бях с количката и бебето. Толкова ми се смя тогава Joy
Ще го пратя утре да купи само един пакет хартия, че да го заболи сърцето като я плаща на касата Joy Той и без това е забравил, че имаме запаси.
Доходите ни не са малки на общия фон, но цените са просто безобразни...

# 603
  • Mostly in my mind
Вчера точно взех кауфланска хартия, обаче не видях тази. Имаше една за 4 и нещо лв 8 бр и за 8 лв пак 8 бр , 160 къса ако не се лъжа, супер софт, пишеше. Токава взех. Не е никак лоша.

# 604
  • Пловдив
Такива сметки не ми е идвало на ум да правя...купувам тая от 8бр. Сега е 4 и нещо. В Л има същата.

# 605
Снощи гледах за био маслото К-класик. Ами, при нас няма. Освен ако не стои на съвсем друго място от обикновените масла.  🤔🤔 Може би го няма във всички филиали.

Маслото се разпродаде миналата седмица. Аз в събота взех, в неделя вече нямаше. Предпалагам и в другите филиали е така.

# 606
Вчера точно взех кауфланска хартия, обаче не видях тази. Имаше една за 4 и нещо лв 8 бр и за 8 лв пак 8 бр , 160 къса ако не се лъжа, супер софт, пишеше. Токава взех. Не е никак лоша.
Ако е четирипластова е тази, която се хваща отдясно на една от по-горните снимки. Поне при нас пишеше 6,99 лв за опаковка. Гледах и нея, но взех тази с десетте ролки, че не държим на четири пласта.

При нас никога не съм виждала да има био масло К-класик. Затова и бях изненадана, че съществува, даже помислих, че може да е на друг щанд (специален за био стоките), но не се сетих къде точно беше...

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 08:15 от dolce miele

# 607
  • Пловдив
М да..май само в Л остана тая за 4 и нещо. Тук вече я няма.

# 608
Свекърва ми също взе такава от 4 и нещо  онзи ден като пазарувахме.
Най-изгодна ѝ се видя.
Тя не е много по сметките, та ме пита тогава дали е добре като цена. Видях 60ст, че излиза бройката и ѝ казах-взимай.
Преди това се беше засилила да си купува кафе Коста 1кг. на зърна.
Вика - ама не е ли много скъпо, 48лв е пакетът.
Викам, разбира се, че е скъпо. Има лаваца за 27лв, вземи си от нея.
Намери един издут писледен пакет на стелажа с кафетата и беше много доволна.
Викам - не, сега ще взема от кашона между редовете такъв, който още е вакумиран. Тоя не става.
Накрая ми каза, че само с мен ще пазарува вече. Всичко съм знаела и можела да си избира и разглежда с мен, а не като със свекър ми, който ѝ давал зор Joy

# 609
Има и за 4-5 лв на К-класик при нас. Гледах я. Обаче е с лайка, а аз не понасям оцветени и ароматизирани на никоя марка (започват разни раздразнения, сърбежи, течения...ужас🤪).
Сега...преди и аз не гледах броя на късовете така внимателно, обаче откакто намалиха късовете на Фамилия, и ми се налага понякога да купувам и други марки, започнах да гледам и да сравнявам.😃 И броя на пластовете гледам, защото има и двупластови тоалетни хартии.🙂 На тоалетните хартии К-класик много лесно се вижда колко са късовете, има ясно обозначение отпред на опаковката. На повечето други хартии трябва да се чете някъде отстрани, т.е. пише колко са късовете, но трябва специално за това да погледнеш.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 08:19 от dolce miele

# 610
Накрая ми каза, че само с мен ще пазарува вече. Всичко съм знаела и можела да си избира и разглежда с мен, а не като със свекър ми, който ѝ давал зор Joy
Много ясно! Аз с моя мъж не съм пазарувала не помня от кога. Като ида с него в магазин и блокирам

# 611
Аз на моя толкова пъти съм му съскала да не ходи след мен в магазин, че вече е научен да си гледа някакви мъжки джажджи и ще бъде извикан накрая, за да плати сметката Joy

# 612
  • Mostly in my mind
Долче, ще видя колко е при нас. Взимах доста неща и може да съм объркала цената. Още по-добре, ако е толкова. В Лидл гледам е станала 10 лв.

# 613
Не помня дали въобще намаляват тези тоалетни хартии, май съм виждала само на тази от 4-5 лв (с лайката) да и" намаляват малко цената...Но вече ще следя.🙂

# 614
Аз тази с лайката не я харесвам. Груба е и се къса. Може да пробвам някой ден тази синята, която показахте.

Общи условия

Активация на акаунт