КАУФЛАНД - тема 60

• 57 437
  • 928
  •   1
Отговори
# 660
Ние така и не можахме да харесаме Милдето. Но сигурно, защото не съм забелязала да има бяла и без аромат...И ние няма да правим компромис точно с тоалетната хартия- държим да е бяла, без аромат и на добра цена. Всяка, която попада в тази категория, бих купила.
Днес при нас имаше много заредени боти- и в черно, и в кафяво...Или е второ зареждане, или в понеделник не е имало много заредени...

# 661
  • Mostly in my mind
И аз не харесвам Милде. Като цяло ароматизирани избягвам.

# 662
  • Сливен
За ТХ да вметна на ДМ има 3 пл,200бр на 9.49лв,бяла ,плътна,без аромат,ако си я купите през онлайн магазина е с 15% отстъпка до 6.10,.Важи за новорегистрирани.

# 663
Нормално е всеки да харесва различни неща. Надявам се да няма повече значителни поскъпвания, че...🤪
В тази връзка, какво пак стана с цените на яйцата?! Едно яйце е 42-51 ст. минимум...направо се отказах да купувам снощи- гледах, ядосах се и не взех никакви.😡
Вече втори път ми се случва една касиерка да ми връща по-малко- първия път бяха около 20-25 ст., вчера 15-20 ст. Виждам на метри от касата, но вече е започнала да маркира на другите клиенти и не ми се занимаваше. Трети път няма да има- за да става плащането по-бързо, не търсех точни пари, но вече ще. Вчера и в Лидъл пак по същия начин "закръглиха" рестото- пак с 10-20 ст за моя сметка. Не съм за стотинките, но е дразнещо, че поне не питат може ли, не може ли...🙄 А дори не всеки път броя стотинките, поглеждам набързо монетите, само ако е нещо фрапиращо броя до стотинка.

# 664
Това със закръгленото ресто ми го играе куриера на Еконт - един обаче го насметох и повече не е идвал да ми носи поръчки Simple Smile Обясних, че другия път аз няма да му дам 10-20-30 ст., но ще си искам поръчката Simple Smile

# 665
Скрит текст:
За ТХ като стана въпрос, мнение за Селпак 18лв за 32бр в Билла?
Фамилия плюс има в Метро- 32+8 за 20лв.
Милде -32 бр за 23лв
Каква им е цената в К?
И цената на омекотител с бебето на Сано Максима за 1 л, ако има някоя добра душа
да погледне и сподели цената Heart
Аз не излизам и гледам само по брошури желанията си, а пазаруващия Simple Smile  няма никакво желание
да ме осведомява за такива подробности.

# 666
  • In The Middle Of Nowhere
Привет, знаете ли дали в Кауфланд се продава кафе инка? Последния път търсих и не намерих. И не знам дали аз не съм видяла.

# 667
Точно старата инка в червени кутии - не , но на основата на цикория съм виждала там където са разположени продуктите по държави .

# 668
Аз търсих там където са кафета и чайове. Къде е това по държави горе-долу, не сещам за такъв сектор?

# 669
Всеки магазин си има своя подредба, но при нас регалите са  перпендикулярно на подправките и сухите супи и бульони. Подредени са традиционни турски, руски и т.н. пакетирани и в буркани храни.

# 670
Ок, ще погледна при нас как е 👍

# 671
Не разбрах какво точно търсиш , но ако се поразровиш назад в темата момичетата коментираха едни подобни на кафе сухи напитки в буркани с марката на КК.

# 672
При нас любимите на Долче напитки тип Инка са до кафетата в пакетчета, 3/1, 2/1 и подобни. Не на стелажите перпендикулярни на централната пътека, а фронтално, на отсрещната стена.

# 673
Търся нещо като разтворимо без варене кафе без кофеин. Мисля, че инката беше такова?
Ами ще питам освен някой служител. Така на пакетчета тип инково май не съм виждала, и бурканите също..

# 674
Тези,  които споменава Дева са такъв вид 🙂
Може би не в сегашната , но в някоя от предишните теми ще намериш доста коментари , които ще са ти от полза, а и да не ставаме досадни 😉

Общи условия

Активация на акаунт