КАУФЛАНД - тема 60

• 57 844
  • 928
  •   1
Отговори
# 180
На Кауфланд и Лидл цените на промоция са по-високи от редовните цени в другите магазини.И не само кафето,а за други стоки ми е направило впечатление.
Така е, но пък е много удобно да си напазаруваш всичко на едно място. После бам в кората и право у дома. Проблемът на мен ми е друг. Спряха климатиците в Кауфланд и ми е ужасно задушно като пазарувам. Имам чувството, че всеки момент ще припадна. Та поради тази причина дребните неща, които купувам набързо, вече си ги взимам от кварталните магазинчета. Там също няма климатици, но вратата е отворена, а помещенията- малки. Да се влиза за един хляб не отнема много време и не ви е проблем.

# 181
На Кауфланд и Лидл цените на промоция са по-високи от редовните цени в другите магазини.И не само кафето,а за други стоки ми е направило впечатление.
Така е, но пък е много удобно да си напазаруваш всичко на едно място. После бам в кората и право у дома. Проблемът на мен ми е друг. Спряха климатиците в Кауфланд и ми е ужасно задушно като пазарувам. Имам чувството, че всеки момент ще припадна. Та поради тази причина дребните неща, които купувам набързо, вече си ги взимам от кварталните магазинчета. Там също няма климатици, но вратата е отворена, а помещенията- малки. Да се влиза за един хляб не отнема много време и не ви е проблем.
Това пък не съм го усетил. Възможно е в някой филиали да не са ги пускали толкова силно. Не се отчайвайте скоро ще се захлади. Остават малко летни дни.

# 182
В нашия филиал не съм усетила липса на климатици, даже е твърде хладно около хладилните зони...

# 183
Значи може причината да е в мен. Все пак говорим за усещания, не съм ги питала дали пускат климатици или не.

# 184
Някой досега печелил ли е нещо от колелото? Simple Smile)

# 185
Аз спечелих два пъти.

# 186
  • оттам, откъдето започва България
ММ в понеделник спечели газирана вода Девин 1,5 л. Simple Smile

# 187
И аз от три завъртания, накрая спечелих 3 пак. Пуканки за микровълнова на К Класик...
Не съм ги взела, не знам дали до края на седмицата почти отида пак..🙂

# 188
На мен ми се паднаха четки за зъби 2бр колгейт за 1 стотинка  и на майка снощи същият купон и се падна. Заредение сме с четки за зъби.

# 189
Само веднъж. Детелинките ме обичат.
И точки трупам, като станат 1000 какво ли ще ги правя!

# 190
Само веднъж. Детелинките ме обичат.
И точки трупам, като станат 1000 какво ли ще ги правя!

ще си вземете от стъклените чаши и ще се замервате на воля
Сори но не можах да се сдържа Joy

# 191
Чашите много ги харесвам, но и цената с купон намирам за висока...

# 192
Чашите и на мен са ми скъпи. Уж намалени с купон, амаа..

# 193
И при нас е супер студ. Гледам бързо да си напазарувам,че дори не е само около хладилните  зони🥶
Днес нямаше от намаленото сирене ,,Елена"😢,а корнишоните бяха трагични(малки и сбръчкани)
И да не е само негативно,споделям първата си наградка😍
Скрит текст:
Помня,че и на някои друг се беше паднало същото кисело млякл.Тогава гледах цената и ми беше интересно как на картинката пише 0,95лв.(*препоръчителна цена),а е почти два пъти тази цена(1,79лв.)

# 194
И моята първа печалба беше с това кисело мляко.🙂 Аз за странния грамаж се чудех...😅

Общи условия

Активация на акаунт