КАУФЛАНД - тема 60

• 57 835
  • 928
  •   1
Отговори
# 195
И моята първа печалба беше с това кисело мляко.🙂 Аз за странния грамаж се чудех...😅
И аз си мислех,че сте Вие,но не можах да намеря поста(и коментара за грамажа си го спомням)🙂

# 196
Сложили са стара снимка.😉 На моята кофичка няма препоръчителна цена...🙂

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 01:45 от dolce miele

# 197
В нашия К е студено. Гледам бързо да излизам.
Рулана, ти в кой квартал си?

# 198
След четките за зъби на колгейт за 1 ст, сега ми се падна и паста за зъби на колгейт пак за 1ст. Те, че не са читави знаем, но се изумявам от това, че излиза нещо, на предното колело само детелини, един единствен път ми се беше паднало нещо сладко и това беше.

# 199
Предполагам защото предишното го бяха настроили за много малко печалби и хората масово бяха недоволни. Сега си поправиха грешката, което е добре. Радвам се за всеки спечелил.

# 200
  • оттам, откъдето започва България
Satisfied Добре, че ме подсетихте, че снощи пазарувах, а забравих да въртя колелото.
Сега го завъртях и спечелих Krambals крамбалс брускета зеленчуков грил - 70 г.
Не знаех какво е, но ето, това представлява:
Скрит текст:

# 201
Е, аз продължавам с детелинките. Можеше веднъж за разнообразие да ми се падне нещо. Здраве да е!
С конкуренцията Лидл имам много по - голяма успеваемост. Може би защото ми е по-любим магазин. 😀

# 202
Едва го намерих този суров десерт, който ми се падна. При биопродуктите бил. Голямо търсене падна.

# 203
Е, аз продължавам с детелинките. Можеше веднъж за разнообразие да ми се падне нещо. Здраве да е!
С конкуренцията Лидл имам много по - голяма успеваемост. Може би защото ми е по-любим магазин. 😀
При мен също само детелинки се падат, имам вече 4. След предишната игра даже бях спряла да си чекирам картата, че почнаха да ме дразнят. Сега покрай вас реших пак да пробвам, но до момента нищо Confused
Все пак се радвам за всички спечелили, така ми е по-приятно като знам, че този път поне раздават някакви награди, а не е "подигравка" като преди.

Честито на късметлиите! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 204
Този път казват, че печели 1 от 5. При предишното колело печалбите бяха (уж) 1 от 10...🙂 Аз спечелих още в първия ден от новото колело, след това на третото или четвъртото въртене. После доста дни не посещавах магазини, а от снощи пак е детелинка за късмет.🙂
Снощи пак бях последен клиент в магазина.😆 За два броя прясно мляко влязох и веднага на касата (касите на самообслужване бяха вече затворени). Пред мен имаше едни чужденци с повече покуппки, а и се позабавиха и с друго. Имах време да погледна назад- направи ми впечатление, че фризерите за сладолед бяха абсолютно празни, нямаше нито един сладолед! Нито в кутия, нито от единичните на клечка или във фунийка...🤔🤔 Имаше някаква машина в коридора, отгоре стоеше мъж и нещо гледаше или оправяше на горните редове на стелажите със стока...И други служители имаше из магазина, местеха щендери...А по-късно, като минахме пак покрай Кауфланд (вече беше почти към 23 ч) осветлението в магазина беше леко намалено, но си светеше и се виждаше, че вътре си има служители...

# 205
Долче, преустройство на магазина ли правят при вас?

# 206
Hrisi, сякаш последното преустройство бяха новите каси на самообслужване. Други промени не съм забелязала. Макар че тогава бяха сложили пана с надписи, че ще обновяват витрината с обслужване, щанда за риба и пекарната. Но аз не съм видяла да има такива промени. Но може би пък ще ги правят поетапно, знам ли...Едва ли всяка вечер местят всички сладоледи в друг фризер.🤔🤔

# 207

Рулана, ти в кой квартал си?
Аз обикалям из целия град с колата и спирам където ми е удобно по път за в момента. Когато съм извън града пак така. Но винаги пазарувам в Кауфланд. Имат големи паркинги, в магазините им има всичко- от чорапи до зехтин. Веднъж на мъжа ми му трябваше поялник и ми вика като ходя за хляб да съм му купела. И познайте, наистина имаше! И калай имаше! Доволна съм. Само нещо с тия точки не ми е много добре, защото нищо не мога да си харесам. Маркирам артикул, после го отмаркирам. Накой път забравям, та са ми и изгаряли точки, ама нейсе. Те така или иначе срокът им беше 6месеца.

# 208
Сметаната от 30 % малки опаковки от 200 мл. има ли я при вас? При нас се мотаят 4-5 бройки със срок на годност до утре и това е така поне от седмица. Питах и жената, която отговаря за артикулите- не знаеше дали има други с по- дълъг срок на годност.

# 209
При нас снощи си имаше от сметаната. Но не съм гледала сроковете на годност. Докато взимах прясно мляко, случайно погледнах и към сметаната.🙂

Общи условия

Активация на акаунт