КАУФЛАНД - тема 60

• 57 833
  • 928
  •   1
Отговори
# 210
Минавам само да кажа, че има олио на промо на 3.89 с кауфланд карт.

# 211
И лютеницата гледам е намалена. Това е добре.

# 212
Олиото навсякъде ли е, или за определен магазин?

# 213
Олиото навсякъде ли е, или за определен магазин?

Нямам си на идея, в приложението го видях в секцията на кауфланд карт офертите.

# 214
За Варна, олиото е на 4.29 с картата.,

# 215
Вчера не видях никакво олио с карта.

П.П Сега го виждам в приложението. Ще търся.

# 216
Намаленото олио е на тази цена само днес и утре. За моя изненада имаше доста налично днес следобед в София и никакъв клиентски интерес към палето с бутилки Laughing

# 217
Имаше. Даже го подминаваха хората. Очевидно не само аз не съм разбрала, че има, но е за 2 дни.
Благодаря ви, че споделяте! Flowers Hibiscus
3.89 е при нас.

# 218
Каква е разликата между различните видове олиа? Има скъпи и евтини. По-чисти, по-висока масленост, по-различна обработка...
За мен няма разлика, но вероятно има.
Ако някой знае, моля да обясни.

# 219
Каква е разликата между различните видове олиа? Има скъпи и евтини. По-чисти, по-висока масленост, по-различна обработка...
За мен няма разлика, но вероятно има.
Ако някой знае, моля да обясни.
Има огромна разлика. За съжаление колкото повече се повишава цената, толкова повече се влошава качеството. От едно евтино олио така ме боля корема, че за салатите минахме на зехтин.

# 220
  • оттам, откъдето започва България
Да, у дома се ползва Калиакра първа преса. От сравненията с други олиа, смятаме, че определено има разлика в полза на Калиакра.

# 221
Това въпросното олио Плиска, на което имаше кръст на бутилката ли е?
Помня, че доста се обсъждаше в темата, май накъде по времето на "Епичната битка за олио в Кауфланд" миналата година. 🙄
Впоследствие май никой не сподели дали все пак го е ползвал и дали има някаква разлика във вкуса, но може би вече по неволя ни свикнаха на "ниско качество на високи цени". 😕

# 222
Майка ми го ползва за готвене, не знам има ли разлика. Аз слагам по няколко капки като си пържа яйца, не ми е толкова важно каква марка е. За салати - зехтин. Това олио Плиска не помня да съм го купувала досега. Най-често Вита Д'оро, Бисер или Калиакра.
Всъщност от новите цени за пръв път купих миналата седмица, някакво Агро беше, и сега тази Плиска. Имаме една Калиакра от предишните запаси. Не харчим много олио.

# 223
  • Бургас
В договорите на големите вериги магазини с производителите, има клауза, че производителят е съгласен периодично цената  на стоката да бъде намалявана. Нали по някакъв начин трябва да ни вкарат в магазина и покрай намаленото олио да купим още десет вида стока. Тази седмица една марка-  следващата седмица- друга марка е на промоция.

# 224
  • София
И аз днес го видях, но с карта, иначе по отношение на качеството мисля че има разлика...има такива, койти миришат
Има ли нова брошура вече?

Общи условия

Активация на акаунт