КАУФЛАНД - тема 60

• 57 810
  • 928
  •   2
Отговори
# 225
  • в сърцата на децата <3
И аз днес го видях, но с карта, иначе по отношение на качеството мисля че има разлика...има такива, койти миришат
Има ли нова брошура вече?
Брошура нощес Simple Smile
Мирише олиото, което е "кръстено" с рапично, рапицата мирише подобно на риба и на мен ми е отвратително. Вкъщи не бях купувала втора година, взех в началото на седмицата за един чеснов сос, който няма да стане с друга мазнина. Но не съм почитателка на олиото...

# 226
  • София
За салати ползвам само зехтин. Олиото не ме вълнува. Добре съм заредила с олио и зехтин.

# 227
При нас има нова брошура..
Има по нещо за вземане 😁

# 228
Новата брошура💚

Калиакра първа преса ще е намалено
Скрит текст:
(нали се коментираше). И ние го харесваме,но все още имаме запаси и няма да вземам

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 00:20 от lenak

# 229
Спечелих, спечелих!

# 230
За олиото плиска да кажа, нищо църковно няма, обикновено олио 100% рафинирано слънчогледово масло, първа преса.

# 231
Не знам как е във вашите градове... В единият ни Кауфланд нямаше нито едно свободно място за паркиране. До другия няма достъп, защото правят ремонт в района. Ще ходя или довечера или утре сутринта... Дано успея да стигна, че списъкът ни е пълен

# 232
Мхм - филиала на Липник се пука по шевовете. Бях преди малко.
ММ снощи след 19:00 ч. е хванал епичните намаления на пекарната и беше избухнал Simple Smile - върна се с три плика различни печива. Ще го пращам него за такива неща вече.
Отивам да гледам брошура.

# 233
При нас сложиха бариери преди време и оттогава (поне аз) не съм забелязвала чак да няма къде да се паркира...

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 14:26 от dolce miele

# 234
Ад беше , ад! Аз сигурно ще ида довечера.

# 235
Много съм възмутена от опашките, които се заформят, откакто имаме каси на самообслужване...Вечер работят само 1-2 каси, другото е каси на самообслужване. Но опашки (и то дълги) има и на двете места...Снощи конкретно повечето каси на самообслужване имаха някакъв проблем, светеха в червено отгоре, даже и да се доредиш, преди да започнеш с маркирането се изписваше, че трябва помощ от служител...А сякаш имаше някакви проблеми и с плащането с карта...Изглежда сякаш изведнъж никой вече не иска да работи в Кауфланд и са освободили повечето касиери...🤔 Касите на самообслужване (особено когато работят само 1-2 други каси) изобщо не са най-бързото място...По другите филиали така ли е?🤔🤔

# 236
  • Mostly in my mind
При нас изобщо няма каси на самообслужване. Или поне не съм разбрала.

# 237
При нас е много спокойно на касите на самообслужване, особено на тези с карта. Другите и те са прилично натоварени, не бих казала много.

# 238
Почвам да си мисля, че в нашия филиал ги въведоха, за да намалят драстично персонала на нормалните каси..."За" съм, особено вечер, да работят по-малко хора /искат да се приберат по-рано и го разбирам/, обаче на практика какво се получава? Опашки на всички видове каси...Касите на самообслужване даже често ги затварят по-рано или част не работят по някаква причина...Онзи ден единствената работеща каса беше с касиерка, а поради забавяне на клиентите пред мен, подминаваше 22 часа...Значи...някой от персонала тегли късата клечка, защото работят по-малко каси.

# 239
При нас след 21 ч не работят касите на самообслужване и винаги има само 1 работеща каса с касиерка. Не завиждам изобщо на касиерката, която е на смяна до 22 ч. Един човек не може да се справя. Заформят се километрични опашки.

Общи условия

Активация на акаунт