КАУФЛАНД - тема 60

• 57 784
  • 928
  •   1
Отговори
# 240
Точно това щях да пиша и аз. Вечер и касите са затворени и работи само 1 с касиер

# 241
При нас касите на самообслужване работят до около 22 ч. Обаче често се получава така, че до шестте каси на самообслужване има повече "помощен" персонал /вместо да са на нормалните каси, те правят нещо по машините, отчитат парите от машините вероятно, помагат на клиенти/, а един, макс двама служители на редовна каса, "затварят магазина". Далеч по-разумно ми се струва да затварят касите на самообслужване в 21 или 21,30 ч, но пък после да работят нормален брой каси- според броя на клиентите.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 00:36 от dolce miele

# 242
  • София
Така ще е и по-зле ще става.
Няма желаещи да работят на каса. Не само в К, и по другите вериги.
Всеки иска на бюро или хоум офис, на бюро да са и да нямат отговорности. А на касата всякакви луди може да срещнеш.

# 243
Веднъж бях свидел са на следното: работят две каси със служител, всички хора са се струпали там и служителите постоянно караха чакащите да идат на касите за самообслужване. Накрая един мъж не издържа и се разкрещя, че ще се реди на тази каса, на която му е най- удобно.
Та според мен касите за самообслужване не са лоши сами по себе си, но просто трябва да дадат на хората време да свикнат с тях. Така като ни подканват само ни отблъскват. Аз лично още не съм ги ползвала. Но аз и пазарувам с ваучери, така че май и да искам няма да мога. Доколкото знам тези каси не приемат купони.

# 244
Вчера все пак отидох. Нямаше много плодове и зеленчуци останали
Но намерих от любимите ми потници за децата, 2 бр за 5 лв бяха. Маратонки за 19лв, чорапи.
Заредих олио. Ама си личеше , че е минала голяма върволица народ, защото някои рафтове бяха празни.

# 245
Супер са касите на самообслужване! Много се радвам, че ги има. На другите ходя, когато имам купони, но с тези цени бързо свършват и малко пъти се налага да ги ползвам. Нищо сложно не виждам, един, два пъти и свикваш кое как е.

# 246
Наистина ли в 22 часа имате километрични опашки?? На мен не би ми хрумнало да пазарувам по това време.
Нашят магазин работи до 21 часа. ДО последно има двама касиери. НАпълно нормално в края на работното време е да работи само една каса. Касиерите имат и друга работа освен да обслужват клиенти до края на работния ден.
Не знам при вас как е, ама при нас клиентите са ужасни и захвърлят неща, които няма да купят навсякъде и някой трябва да ги връща.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:25 от Hrisi

# 247
Не само, че захвърлят, Ами си и ядат и си оставят опаковките, пият и си оставят бутилките/ кеновете навсякъде.

# 248
Ох аз все бързам и нямам време да разгледам - виждам че са пуснали торбички за хляб 2.99 или 3.99 лв. Някой купил ли си е? Платнена ли е торбичката?
Седят на печената витрина до найлоновите ръкавици.

# 249
Ох аз все бързам и нямам време да разгледам - виждам че са пуснали торбички за хляб 2.99 или 3.99 лв. Някой купил ли си е? Платнена ли е торбичката?
Седят на печената витрина до найлоновите ръкавици.
Платнени бяха защото ги овъртях в ръцете си, белезникави с тяхно лого (сега има големи платинени торби подобни) . Сгънати бяха , не се за гледах в размера.

# 250
Аз днес в последния момент ходих на Кауфланд Каблешков, който си е нашият филиал, в който пазаруваме. Там отново не е изненада, че нямаше сирене Елена, нямаше тоал. харитя Фамилия, нямаше кантар Тефал (имам купон за него) и още много неща. Купих малини, добре изглеждаха, кафе Долче густо и разни други неща, пак дадох 96 лв за нищо. На информация обаче ги помолих да ми проверят къде има кантар, оказа се, че в Овча купел филиала има. Отидох и си купих. На Каблешков от сутринта имаше възрастни хора, които изкупуваха консервни домати с пълни колички, беше някаква бутаница и никакъв ред. В Овча купел нещата стояха по съвсем различен начин. Май ще ходя вече там да пазарувам. Имаше изостанали и някакви неща от 2-3 месеца на акции, които примерно на други места не съм виждала. Добро впечатление ми направи.

# 251
Като споменахте сиренето, при нас нямаше в тенекии и бяха пуснали на негово място от сиренето в плик, пак на Елена.

# 252
Така ще е и по-зле ще става.
Няма желаещи да работят на каса. Не само в К, и по другите вериги.
Всеки иска на бюро или хоум офис, на бюро да са и да нямат отговорности. А на касата всякакви луди може да срещнеш.

Да и от двете страни на касата. От както ги има касите на самообслужване не съм стъпил на друга каса. Няма бързане хвърляне грешно маркиране и т.н. За мен освен удобство е и вид повишаване ефективността и трябва да повиши доходите на служителите Не стане ли грешката е в началството и ще им избягат по-бързо служителите.

# 253
  • София
Като споменахте сиренето, при нас нямаше в тенекии и бяха пуснали на негово място от сиренето в плик, пак на Елена.

В кутиите е по-добро.

# 254
Мнения за тази ютия?
Или коментирана ли е?

Общи условия

Активация на акаунт