КАУФЛАНД - тема 60

• 57 781
  • 928
  •   1
Отговори
# 255
Наистина ли в 22 часа имате километрични опашки?? На мен не би ми хрумнало да пазарувам по това време.
Има, да. Поне сега от лятото са ми такива наблюденията. Нашият филиал е най-малкият, който съм посещавала в Пловдив...Обаче в района има медицински общежития, има доста чуждестранни студенти и си щъкат наоколо по всяко време. Има Гребна база, мол и други места за разходки, доста новопостроени сгради около Кауфланд и като цяло хора си има. Особено сега, като хората се разхождат до късно в хубавото време. А, да не забравяме и обичайният контингент, който ходи заради вечерните намаления. Аз често комбинирам вечерната разходка с пазаруване.
Харесвам много идеята за каси на самообслужване. Просто мисля, че трябва да усъвършенстват малко някои неща.
Re_ge, а платинените торбички как изглеждат?😛

# 256
В началото с тези каси на самообслужване е лек хаос,но след като свикнат хората и служителите с тях нещата се нареждат.Дори си мисля,че нарочно в началото оставят малко каси с касиер, за да ходят хората на новите.
Аз не знаех, че има и каси на които може да се плаща само с карта.Там където често ходи аз, мисля че няма аз сама си избирам как да плащам накрая.

# 257
Моля ви, ако някой знае нещо за ютията, да каже.

# 258
Re_ge, а платинените торбички как изглеждат?😛
оххх  Sweat Smile сигурно никога няма и да разбера ...

ето такова нещо знам че с епредлага в КФ, често ли го има по брошурите?

# 259
  • Пеликания
Пише че е рециклирана пластмаса. Добра идея е.
https://btvnovinite.bg/plateni-materiali/kaufland-e-parvijat-hip … tna-upotreba.html

Във всички филиали ли сложиха каси на самообслужване? В Силистра направиха обновление на целия магазин, но каси няма. Поне да бяха сложили една-две.

# 260
Пише че е рециклирана пластмаса. Добра идея е.
https://btvnovinite.bg/plateni-materiali/kaufland-e-parvijat-hip … tna-upotreba.html

Във всички филиали ли сложиха каси на самообслужване? В Силистра направиха обновление на целия магазин, но каси няма. Поне да бяха сложили една-две.

а може ли да с еползват като мрежичките за зеленчуци. многократно. то пише за многократна употреба, но някак не се разбира може ли да си дойда с нея и да си взема хляб. иначе за мрежичките за зеленчуци с каквито пазаря последните гходини редовно ме питат сега ли съм ги взела. хем виждат етикет на хофер на мрежичката  , какъвто въобще няма в бг. Как ще докажа че не съм я взела сега а я имам отпреди.

# 261
Точно това е идеята, да си дойдете с нея и да си сложите хляба вътре.
Аз вчера казах на служителите, че всичките им средни пликове за хляб са дефектни. Едната страна не беше залепена и хляба пада. Огледаха , потвърдиха и ги замениха. Бяха много любезни!

# 262
На мен ми е интересно...как се вижда какво точно има в тези торбички за хляб? Имат ли някаква прозрачна част, за да се вижда все пак какво има вътре?🤔🙂
Тази вечер взех червено зеле по 49 ст./кг, домати по 99 ст., копър по 29 ст., прясно мляко и няколко дреболии. Червеното зеле беше предимно с изгнили и течащи зони, едва намерих 3 миниатюрни зелчета без тази екстра.😄

# 263
Аз също съм се чудила за мрежичките,  купуваш ги сега и следващия път, как се процедира...
Или трябва да си носиш касовата бележка всеки път 😁🤔

# 264
За мрежичките и торбичките за хляб- когато влизате в магазина може да покажете на Информация, че е ваша и там ви слагат печат "Кауфланд ".
Скрит текст:
Във Фантастико слагат печат на многократните чанти още при покупката на касата и после няма проблем да я ползваш пак.

# 265
Зашиваш малко конец или ги маркираш с нещо друго...😄
Дени, това с печата (особено ако е устойчив на пране) е добра идея.

# 266
Ами да. Както ти слагат стикер, ако имаш минерална вода в чантата, така и на тях.

# 267
Че аз вчера си влязох с минералната вода К-класик /купена предишната вечер/ в чантата и въобще ще не се и сетих, когато влизах в магазина.😄 А често си и мъкна филтрирана вода или друга напитка в същата бутилка /почти никога не използвам бутилките от минерална вода еднократно, като цяло и не купувам често бутилирана вода/.
Някой изпробва ли вече новите филтри Аквафор за по-твърда вода /не помня как точно са го формулирали на опаковката?

# 268
Ами искай си стикер, слагат на Информация. Едно време, като продаваха вестници, съм влизала с купен вестник за мама, все внимавах да му сложат стикер, да не плащам втори път.

# 269
Мисълта ми беше, че често забравям такива неща и се сещам в магазина или след излизане...Всъщност, по-скоро не се сещам за лепенки.🙂

Общи условия

Активация на акаунт