КАУФЛАНД - тема 60

• 57 735
  • 928
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
За филтрите на Аквафор за по-твърда вода,доволна съм в Сривен водата е варовита наистина издържат една идея по-дълго от другите.Ползвам само такива от може би година.

# 271
Има ли в Кауфланд таблетки или гел на тяхната марка, за омекотяване на водата в пералня?

# 272
При нас винаги има един човек на информация (клонът ни е в голям квартал) и налична опашка с хора които чакат да връщат нещо, да регистрират нещо, заради грешка от касите и какво ли още не. Не съм виждала по- малко от 4-5 човека освен ако не съм късно вечер. Как да изчакам тази опашка за един печат. Трябва да измисля нещо друго.

Отидохме днес за олио. Нямаше голям интерес. Ние взехме 12 (6+6) бутилки. От олиото винаги имаме една запас и една ползваме, не сме се запасявали дори в оня побой дето беше, ама сега викам на мъжа ми дай малко запас да направим. Това олио ми харесва а ние много готвим.

Купих и от отцедника за мивка . Какъв късмет изкарах този път - точно да търся нещо и веднага да го има в магазина. За отцеждане на спагети ще го ползва тийна. Иначе в другия, с дупки, спагетите изпадат от дупките. Така ще му е по-удобно.

Взех и торбички за хляб. Ще го отворя по-късно и ще ви споделя.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 13:00 от _re_ge

# 273
Омекотител Коколино за 58/67/72 пранета все за тези пари 6.99лв ли струва?

# 274
Първо се извинявам,че задавам въпрос,за който сигурно 100 пъти е писано,но не помня отзивите. Този еър фраер,който тази седмица е за 110 лв става ли? Току що ММ каза,че ще ми го купи,но нямам време да ровя и търся отзиви. Благодаря предварително!

# 275
Малък ми се вижда на мен, иначе изглежда добре и мисля, имаше доволни от марката.

# 276
Ние сме двама възрастни и дете,та това не ме притеснява,но не съм се интересувала и нямам идея какво друго да гледам. Мерси,може и да го вземем.

# 277
Той ще погледне и мощността, предполагам. Имам спомен, че беше адекватна, но тук не виждам да я пише. Тя и обема са важни, другите функции на фраерите се припокриват, по мои наблюдения.

# 278
Зависи колко ядете. Имам със същите параметри. Събира 2 шепи картофи, 9 кюфтета средни, 1 голямо бутче или 5-6 парти бутчета. Работи, колкото да се каже, че не сме без фраер. Иначе от Switch on съм доволна като марка.

# 279
Ами до като се чудя,Мм го натовари в количката. Ся ще го разучавам. Благодаря ви.

# 280
Чудих се защо е толкова, скъпа. Ами добро изделие е. Сега ще го видя как ще държи на пране и употреба.

# 281

Има ли в Кауфланд таблетки или гел на тяхната марка, за омекотяване на водата в пералня?
Има, обаче цената е в небето 10.99лв. Последно преди няколко месеца ти купих от Лидл за 6.99лв., но там вече няма.

# 282
  • Mostly in my mind
Реге, колко струва?

# 283
# 284
  • София
Ами до като се чудя,Мм го натовари в количката. Ся ще го разучавам. Благодаря ви.

Пази цялата опаковка - кутия, пликове, стеропори. До 30 дни може да го върнеш без проблеми, ако не се одобри.
За мене е малък обема, но може за вас да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт