КАУФЛАНД - тема 60

• 57 617
  • 928
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Картофите при нас бяха 39ст днес.
Взех малко, че не знаех какви са.
Те пък се оказаха добри. Сварих ги и ги направих на салатка.
И от туристическите сандали взех за майка.
Ще им се зарадва. Аз обувки имам за цяло племе и пропуснах.
Еспадрилките ги бях видяла на 6лв при нас преди повече от седмица. Ама си викам - за какво са ми. Еми сега се чудя що пък не си взех едни. Ей така, да си имам... Joy
Нялакви слепени био бисквитки от спелта взех намалени на 3лв. Много вкусни се оказаха. Ще ги скрия от детето, за мен и кафенцето са си Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди имаше едни биксвитки в плик тип котешко езиче, ама кръгли.
Няма ги при нас. Да не са ги отлистили?

# 377
Отдавна не съм ги виждала тези котешки езичета.
Аз попаднах на картофите както са в гаца 10 кг. Направо сложих гацата на кантара, изтеглих  ги и им лепнах лепенка . Чудесно се получи, да не ги тъпча в найлонови торби. Чушките бяха взели - дали. Сливите вече ферментираха. Царевица - йок!
За първи път ми се случва на витрината да поискам 600 гр от нещо, тя да ми претегли 300 гр. После поисках още 300 и почна да пуфти. Е, що пуфтиш сега ? Аз 600 гр исках, ти даваш по- малко.
Много народ , много! Ама и аз там сред тях Wink
Едни хора викат : смятай щом в Кауфланд киселото мляко е 1.60 лв, колко е в кварталния магазин.
Ми, не питай по- добре. Още пия бавно едно прясно мляко, дето го купих от кварталния за 2.90 за 1 л. ( А не е домашно дори)

# 378
Аз редовните цени хич не им ги и гледам.
Какво да гледам - тоя умрелия кашкавал "Кенана", дето беше преди за 9лв, сега е 25лв за кг. Кашкавал на Ел Би е 24 и нещо. Био кашкавал на Мое, Твое, Наше (или там както се казваше марката... кашкавалът им е уникален!) е 27 и нещо. Ми яжте си я Кенаната за 25лв/кг...
Съвсем се самозабравиха...

# 379
Ехеееее, какви са тия цени ? Вече е прекалено, честно.

# 380
Ами такива са без намаление.
Аз имах доскоро кашкавал на Мое, твое наше купен за 15лв на промоция.
Преди това на Млечен рай бях взела за 10лв пак на промоция.
Днес трябваше да купя и нямаше нищо намалено, та звъннах на майка ми да я питам има ли турски. И утре ще ми донесе турски да го пробвам.
Ако детето го яде, значи става.
Пробвах Елена да му дам. Абсолютно ми се разсърди какви подметки му давам...

# 381
Тия хора съвсем се побъркаха - как редовната цена на дезодорант Dove може да бъде 11,49 лв.?!? Rage

И да не е само възмущение Simple Smile - какво е мнението ви за уреда за гладене с пара Tefal? Чела съм, че не стават по принцип подобни уреди, но понеже много мразя да гладя, все се надявам да направят нещо различно от ютия, което да върши работа...

# 382
Чудя се...с газ ли пълнят дезодорантите Дав, че цените им достигат Космоса?!🤪🤔🤔
Жалко за кръглите бисквитки котешко езиче...😕
Забелязах, че при нас вече няма кисело мляко Домлян...Не че цената 1,90 лв е много вървежна, ама все пак...🤪

# 383
Искам да кажа, че ако ви се падне награда това

Трябва да търсите това

Защо са различни, не знам.
Цените не искам да ги коментирам! Close

# 384
Ребрандирана е опаковката, а не са сменили снимката в приложението.
От миналата игра това същото се повтаряше с корни с банан. На картинката едно, в магазина съвсем различно изглеждаше.

# 385
Не са ли написали някъде код на продукта като Лидл? Така по картинка наистина е объркващо.

# 386
  • Пловдив
Не са ли написали някъде код на продукта като Лидл? Така по картинка наистина е объркващо.

В приложението не знам, но в сайта има номера на продуктите, които се актирират за купони.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 11:31 от marzeliva

# 387
  • СОФИЯ
Котлет сьомга и маслини си харесах от брошурата.

# 388

Цифрите на баркода са различни. И това ме обърка.

# 389
Ще има и кисело и прясно мляко на разумна цена.
Ще нападам ученическите неща аз, но пусто няма темперни бои и Бързо-съхнеща глина...
За Dove - погледнете в DM - там редовните цени са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт