КАУФЛАНД - тема 60

• 57 478
  • 928
  •   1
Отговори
# 630
Кой е третият вид?

# 631
Ох, докъде ни докара тази криза, да броим късовете на тоалетната хартия. А това още не е дъното, според прогнозите. Аз пък вече не купувам каквото и да е, ако не ми трябва, а ще се развали. Колкото и да е евтино.

Интересува ме има ли добър кефир в Кауфланд и на каква цена. На този в Берьозка вдигнаха цената.

# 632
От секцията “Нашите партньори” в приложението на Кауфланд. За какво става въпрос? Някой знае ли?

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:01 от Mia Rulana

# 633
Ох, докъде ни докара тази криза, да броим късовете на тоалетната хартия. А това още не е дъното, според прогнозите. Аз пък вече не купувам каквото и да е, ако не ми трябва, а ще се развали. Колкото и да е евтино.
Ами, изпуснахме промоцията на Фамилия 48 ролки и, като ми се наложи да купувам на редовна цена, реших да броя късовете, за да видя коя тоалетна хартия е най-изгодна.😄 Тя и Фамилията преди беше с повече късове, после ги "свиха" (като брой късове- не съм сравнявала размерите на листчетата), а накрая започнаха и цената да и' вдигат...
Иначе това болднатото и преди се стараех да го правя.
Има някакви био кефири в Кауфланд, но не съм купувала и не мога да кажа какви са на вкус. Но от известно време цената на млякото се вдига и вероятно ще се отрази и на цената на кефира и в К. (ако все още не е). По принцип, най-евтино излиза да си го правиш вкъщи, а и е с повече щамове пробиотици.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 16:02 от dolce miele

# 634
  • в сърцата на децата <3
Абе на мен ми харесва, ама 10 лева за извара - да си я ядат.
И аз съм на това мнение. И преди я купувах предимно намалена, а сега се замислям, когато е "намалена" дали да купя...При тази цена предпочитам други извари.🙂
Ами точно вчера на Олимпус купих крема сирене на 13 лева килото и си заслужава повече от изварата...

А относно цената на хартията - хората сигурно още имат от ковид запасите и затова цената расте 🤣🤣🤣🤣 Брой късове не гледам, защото например домакинската хартия, която купувам от кварталния магазин е с къс, който е двойно по-дълъг от този на К, горе-долу квадратно е парчето. Та и с ТХ така - многото бройки може да са малки. Или ролката да е хлабаво навита, за да изглежда обемна. Фамилия взимаме най-често и толкоз. Ама 32 ролки за 20 лева... Леко ме сви сърцето 😂😂😂 Ще купуваме биде и ще минаваме на онези текстилните ленти за многократна употреба май 😂

# 635
Изварата на 10 лв/кг няма и да я погледна. Да си я ядат.😄
А за късовете, все пак там разликите в размерите не варират чак толкова, колкото при кухненските хартии (но ще ги "призная", ако започнат да произвеждат и тоалетни хартии с 1/2 късове🤣). При кухненските хартии всъщност предпочитам да имат и 1/2 деление- друг е въпросът, че някои марки 1/2 лист го "броят" за цял. Но пък при кухненските ролки, именно заради това тарикатстване на някои марки, съм свикнала да гледам и размерите на листовете (т.е. не точните размери до сантиметър😅, но един лист трябва да е приблизително с квадратна форма, а не тясно и високо правоъгълниче)...
Ето и едно сравнение😆 между лист К-класик и Фамилия:
Скрит текст:

Отляво е К-класик, отдясно е Фамилия. Ясно се вижда на последната снимка как, при намокряне с по една капка вода, Фамилията става по-прозрачна, К-класик попива по друг начин. Е, като съотношение цена/качество, Фамилията пак бива, обаче не е в постоянен асортимент на промо цената.🙂  Просто намерих изгоден заместител (все пак и Фамилията вече не е по 16 лв за 48 ролки🙄).

# 636
Долче, ще ме убиеш. 😂 Ще я видя тази нова звезда т.х. Иначе най-правилно е да се сравнява по грамаж, а не по брой късове. 😉

За кефира със сигурност най-добре е домашен. Но не ми стигат силите. ☹

# 637
Някой с впечатления от това одеяло?

# 638
Във Фантастико има фамилия 8 бр 4,39 лв.
Ние сме основно на Перфекс ама и тя е нагоре.

# 639
  • София
Тоалетната хартия с аромат на лайка / цветя, добра ли е?!
Купих от ТХ К Класик, да я видим каква е.

# 640
Долче, ще ме убиеш. 😂 Ще я видя тази нова звезда т.х. Иначе най-правилно е да се сравнява по грамаж, а не по брой късове. 😉
Всъщност, не знам дали въобще има информация за грамажа по опаковките?🤔🤔 Сравнявам брой късове и брой пластове, също гледам и колко стегнато/рехаво са навити ролките. Определено К-класик си тежи доста.🙂

# 641
Долче, стига я рекламира, че ще й вдигнат още цената или ще останем без хартия Stuck Out Tongue Winking Eye
Беше 70 стотинки ролката като почнах да я купувам...
А преди нея взимах друга от тяхната марка, която излизаше по-изгодна и от тази, но изчезна.

# 642
Това за "нуждите на домакинството" ли е?! На двете снимки количествата са на един клиент.
Скрит текст:

Видях ботите,  1 чф. кафяви имаше. Не ми харесаха. От детските имаше много.
И аз не купувам неща, които се развалят, ако няма да ги оползотворя преди това, само защото са намалени. Но това си е отпреди, по принцип.
Моята боя за коса също се увеличава стремглаво. Беше 1.39 на промоция, преди 2 години, вече е 2.69?! Арома колор.
Маслини Услу купих, 4.89. Те поне траят в хладилника.

# 643
  • София
Това пазаруване е за фирмата, за кварталния магазин.
Много собственици на фирми съм виждала да пазаруват в Кауфланд. После слагат своя % печалба.

# 644
То е ясно. Но защо го допускат?
Чак такова зареждане за пръв път виждам. Пълна количка със стекове бира, или друго - да, но такова чудо, не!

Общи условия

Активация на акаунт