Набор 2003 - По собствен път

• 61 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Simple Smile

Да са ни живи и здрави! Наздраве!

# 661
Живи и здрави да са, да ни веселят и забавляват.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 03:52 от blackcat6

# 662
  • Бургас
Миналата година исках да запозная сина ми с дете на приятелка, висока , смугла , абе всичко си има, на всичко отгоре и пълна отличничка. Моят се обърна и ми вика ,това да не ти е турски сериал:smiles:.

# 663
  • столицата
Ха-ха. Но шегата настрана. Хубаво е да са умни, красиви, успешни, но  най-важният избор е за човека до тях. Дано го направят с разум и с късмет! Пораснаха си вече и за такива неща ще трябва да мислим. По-далечни познати на детето, техни набори вече са  с дете. И докато мама си дундурка бебето, таткото е по цяла нощ по дискотеките. Иначе били голяма любов и бебето било искано. Ти да видиш.

# 664
Ужас! Според мен най-добре е да си поживеят и момичета и момчета, сега са други времена и както са студенти просто това са последните им безгрижни години, после гърч. То и аз си мисля, че съм на 20, ма не съм и само грижи, а всъщност аз не се чувствам стара и знам защо искам да съм на 20, защото тогава всичко беше безгрижно и яко. Още повече, че нашите деца и някой друг набор около техния покрай пандемията 2 от най-хубавите им години минаха пред компютрите.

# 665
  • Русе
Моето дете, взе два изпита обаче малко преди последния-трети му се обадиха от лятната работа в Сълнечев бряг и отлетя да работи с тенденция до края на лятото.  Между временно кара курс от Софтуни - Линукс за системни администратори и ако успее да го изкара и евентуално някой друг, каза че ще си търси работа в София. Сам си решава и сам се оправя. 
Днес ми се обади сутринта за Свети Валентин. Няма да крия, че сърцето ми е с него и надали на някого съм се радвала повече някога.
Не искам аз внуци. Нямам против снаха или снахи, но да не си дишаме въздуха много много. Нека и той да види откъде изгрява слънцето.

# 666
  • София
Аз да питам за мома, която играе игри и чете манга? Веднага давам моя! Умен е и е научен да слуша. Само трябва по-честичко да му се дават команди, че е разсеян и ги забравя.

# 667
  • София
Хахах, дойдохме на акъла на Ежко. Той откога разпитваше и търсеше снахи.

# 668
Здравейте момичета.
Изчаквах да минат изпитите на моето дете и тогава да пиша, но реших да се обадя. В момента се бори с тях. Какво ще направи не знам. Болна е и то доста.
Миналата седмица мина английския, днес гражданско право, още два има и предаване на курсова работа по английски.
Ели, дано се наредят нещата при вас.
Моето дете миналата година първия срок беше с два не взети. Взе ги след това, но това й беше стратегия. Трябва да се явят на редовния изпит и да покрият някакъв минимум за да бъдат допуснати на второ явяване. Не помня дали разказвах за одисеята с работите на около 100 студента. Загубиха ги и ги търсиха почти до датата която им бяха направили за явяване.
Аз съм говорила с нея, че дори и да реши да прекъсне няма да кажа нищо. Не е споделяла такива неща, но знае, че ще я подкрепя.
Моето дете също не комуникира с много хора. Има две, три момичета с които са заедно и с толкова подържа връзка от гимназията. Виждат се като си дойде при мен основно.
Aunt Ogg,   моята отговаря на критериите ти Simple Smile Играе, чете манга, готви и най новата мода е да плете героите от игрите. Simple Smile Лошото е, че няма никакви желание за връзка с някой....
Хубав ден и най- вече подкрепяйте децата си.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 06:28 от Хексилина

# 669
  • София
Оф, бе, хора, какви снахи.....
Веднага се сещам за видеото в Инстаграм, което беше качил Сашо Кадиев  - как на Коледа предлага брак на приятелката си. И за коментара на Катето Евро: "Саше, бе, защо ще се жениш при жива майка?".
Хахахаха.
Шегичка!!!
Ще си намерят своите половинки когато му дойде времето. И никак не е задължително да ги намерят из университетите или по дискотеките. Толкова непредвидимо нещо е животът - като знам аз моите гаджета навремето как ги срещах....

Наздраве - да отбележим празниците, все пак.... Simple Smile

# 670
  • Чикаго / София
Аз да питам за мома, която играе игри и чете манга? Веднага давам моя! Умен е и е научен да слуша. Само трябва по-честичко да му се дават команди, че е разсеян и ги забравя.

Ей я тука моята хубавица. Само манга й е в главата. Накупила си е някакви серии и чете непрекъснато. Гледа де що види анимета и запали и сестра си, и съквартирантките си. И игри обича да играе. 😄

Оф, бе, хора, какви снахи.....
Веднага се сещам за видеото в Инстаграм, което беше качил Сашо Кадиев  - как на Коледа предлага брак на приятелката си. И за коментара на Катето Евро: "Саше, бе, защо ще се жениш при жива майка?".
Хахахаха.
Шегичка!!!

Ох, цвиля от смях - това става любим цитат 🤣🤣🤣

През първия семестър всичко им е ново, нормално е да имат трудности. Ели ще се справи Алекс, пък ако не е неговото, навреме ще се ориентира да смени попрището. Няма лошо.

И на Дени в специалността след първия семестър има отказали се деца. При нейната специалност, колкото по-рано осъзнаят, че не е за тях, по-добре. Има и доста скъсани. Има и едно прекъснало момиче защото е забременяло.

Те излизат с нейните приятелки чат-пат, но имат много за учене та и на ученето наблягат. Очакват през Март някакъв голям празник, за който имат 1 седмица почивка.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 18:31 от irka

# 671
Виви, ти пък Simple Smile чешим си клавиатурите тука и опитваме да разчупим тоя спек от сесиите Simple Smile

Иначе и моят играе игри и онлайн и настолни, харесва манга, комикси, ЮгиО или както там се пише.
Амбър, много хубаво за курса, моят изкара в СофтУни на Python 2 курса и е доволен.

# 672
Моето днес се обади. Болен е ( не е спал от кашлица снощи)и няма да се прибере. Като го знам какъв е кекав и колко бързо прави бронхити и пневмонии ми е свито и притеснено. ОПЛ също не е сменял, дано не се налага да търси доктор.

# 673
  • Русе
Рози, нас в такива случаи ни спасява равни части мед, зехтин и лимонов сок. Ако няма как да си го забърка, да вземе нещо от аптеката. Има разни неща дето могат да му дадат без рецепта. Ох, дано да го мине леко.

Алекс пътува към вкъщи. Наздраве Simple Smile

Ирка, този празник е феноменален и Дени да не го пропуска. Постоянно има някакви събития около него, фойеверките са като бомбандироки в Бейрут, оркестри и кулминацията с изгарянето. Хич да не пропуска на главния площад събитията Simple Smile Фиеста, оле!

Искам и снаха, и внуци, и всичко до което мога да се докопам. Живее ми се.

# 674
  • Чикаго / София
Няма да го пропусне., как! От сега са развълнувани за него с приятелките ѝ, че всички им говорят за този празник. В началото като видях, че има една седмица почивка я попитах дали иска да ѝ вземем билет до Бг да отиде при баба и дядо, но тя отказа. Каза, че всички говорят за тази фиеста и иска, като за първа година, да остане там и да види какво е. Те испанците са си по фиестата явно, мине се, не мине и хоп някакъв празник - не се работи и не се учи. Много ми допада- кардинално съм сбъркала държавата, в която живея сега. Даже се записах да уча испански,  не се знае къде ще се пенсионирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт