Набор 2003 - По собствен път

• 62 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, тези дни с умиление си спомням как в началото на септември обикалях магазините в галоп да напазарувам за порасналите през лятото дечурлига. Сега седим на дивана и с няколко клика пращаме една торба пари в Холандия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
  • София
Къде сте в Холандия? И ние така с торбата пари, ама пусто тя има дъно...

# 152
  • София
Къде сте в Холандия? И ние така с торбата пари, ама пусто тя има дъно...

В Бреда.

За дъното гледам да не мисля, че да не припадна. Надявам се, че след като младежът посвикне, да започне и да работи и да стане по-леко.

# 153
  • Пловдив
Здравейте, някои от вас дали са ползвали услугите на Кариерен консултант и съответно дали сте останали доволни? Синът ми сега ще е 11 клас и предвид цената на обявените курсове по кариерно ориентиране, преди да взема решение ми се ще да чуя мнение на някой, който е минал по пътя. Благодаря!

# 154
  • София
Мама Меца, вие къде бяхте, че съм забравила?

Моят се оказа, че не си знае пина на картата, в което са му повечето "резервни" пари, събрани от бала. Добре, че има Револют и там пращаме "торбите", но от него малко се тегли в брой. Мисля, че повече няма да забрави да си оправи пин на карта или да си активира нещо по банкирането.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 10:00 от aunt Ogg

# 155
  • София
В Грьонинген.
Клавиатурата ми се измъчи, докато го изпиша, а езикът ми се връзва, докато го изговоря.

Има ли начин, както в 8 кл., да се съберат на едно място кой къде е?

# 156
  • столицата
Лельо Ог, ако има електронно банкиране, нямаше ли опция оттам да промени ПИН-а? Или през кол центъра на банката. Струва ми се, че съм променяла без да ходя до банков клон

# 157
Момичета, здравейте! Чета ви отдавна и си водя записки, имам 12токласник . Направо на въпроса - има ли деца, приети в УНСС и имат ли общежитие?

# 158
  • Сливен
Момичета, здравейте! Чета ви отдавна и си водя записки, имам 12токласник . Направо на въпроса - има ли деца, приети в УНСС и имат ли общежитие?
Здравей, имаме познато момче, което тази година е първокурсник в УНСС и е на общежитие. Нямам обаче повече информация.

# 159

Да, имат общежития, но доколкото разбирам от приятели, които сега се настаняват, са в окаяно състояние.

# 160
Благодаря ви!
 Успех на децата с новите поприща и да знаете, че им се радвам много на сбъднатите цели.

# 161
Въпрос до майките  на наборите от провинцията, които ги изпращат в София или изобщо в друг град:
Какво ще правят младежите с личния лекар при необходимост от преглед или бележка?

# 162
  • Русе
Засега ще остане при същата. Вижда я един път в годината, за профилактичния преглед, и Слава Богу, един път на 2-3-4 години за някой грип. Къде да му търся личен в София? Нашата поне го знае от раждането му и няма да откаже съдействие при нужда.

# 163
  • столицата
Някога имаше Студентска поликлиника.

# 164
  • Сливен
Съгласно Наредбата за осъществяване правото на достъп до мед. помощ могат да се обърнат инцидентно към друг личен лекар при възникнало остро състояние.
Това е варианта ако не желае да смени лл. По принцип като сменят настоящия адрес могат да си изберат лл в другото населено място.

Общи условия

Активация на акаунт