💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 518
  • 740
  •   1
Отговори
# 120

П.С.
Добре, че е Ханде за да има за какво да пише турската преса .... иначе, че си "умрат гладни" ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
  • София
Какво става тук?

Серкан: Случило ли се е нещо?

Айдан: Няма нищо.
Серкан: Кираз? Кираз добре ли е?

Айфер: Добре e, добре. Нищо й няма.
Еда: Ще вземем Кираз и тръгваме.

Серкан:  Дъще. Какво се е случило? Дъще? Какво става?

Кираз: Донесох ти парите си, татко. Всичките ми пари са тук. Моля те, не продавай понито ми.

Серкан:  Кираз. Миличка, защо да продавам понито ти? Никога няма да го направя. Дори ще ти купя две понита, искаш ли?

Кираз: Ние вече нямаме пари. Фирмата ти е фалирала. Тези пари ще ни стигнат, татко. Не се натъжавай.

Серкан:  Защо? Вие...Какво става тук? Какво сте й казали, че си мисли така? Може ли такова нещо? Глупости. Защо дъщеря ми мисли така?

Еда: Серкан.
Серкан:  Какво?

Защо?

Серкан: Как може да ни ми кажете? Как не сте ми казали? Наистина. Умът ми не го побира. Как сте скрили такова нещо от мен? Ние фалираме, а Серкан Болат нищо не знае. Защо? Не разбирам. Наистина. Защо?

Не можем да изплатим дълговете си. Не можем да теглим кредит. Всичките ни пари остават в банката. Не можем да платим нищо на никого, така ли? И не сте искали да ми кажете това. Защо?

Пъръл: Защото преди се справих с това, Серкан. Мислех, че отново ще намеря решение. Мислех, че ще се справя. От години си нещастен. За пръв път си щастлив. Беше на меден месец със съпругата си. Не исках да те разстройвам.

Серкан: Разбира се. Меденият месец. Да. Затова се върнахме по-рано. Затова пътувахме в икономична класа. Затова не искаше да използвам кредитната си карта. Защото от самото начало си знаела.
Пъръл: Момент. Еда няма вина. Наистина. Аз я помолих да не ти казва. Енгин също не знаеше.

Енгин: Честно казано,  когато Пъръл каза, че всичко е наред, не се замислих много.
Еда: Трябваше да ти кажа.
Енгин: И да беше казала, какво щеше да стане, Еда? Никой не би събрал такава голяма сума пари за толкова кратко време.

Серкан:  Пари ли? Пари? Мислите, че проблемът ми са парите, така ли? Кога парите са били проблем за мен?

Как създадохме тази фирма? Не започнахме ли ние тримата? Не започнахме ли с 3 стола?

С какви пари? Чии пари? Имахме ли пари? Не. Но какво си казвахме? Нека хората да ни имат за пример. За достойнството ни, честността ни, трудолюбието ни.

За всичко това. Къде са парите? Парите нямат значение. Но, но...Кога аз съм скрил вещо такова от вас? Никога.

Еда: Извини ме, Серкан. Ало. Да, парите са в плика, но може ли да ви се обадя по-късно?
Серкан: Писмото с таксата. Разбира се. За съжаление и това няма да можем да платим. Защо? Защото нямаме пари. Защото сме една фалирала фирма. Затова, извинявай, Еда, но мечтаният ти проект в Италия отива на боклука. Заради нас.

Еда: Изобщо не е важно.
Серкан: Важно е. Не. Добре.

Еда: Къде?
Серкан: Нещо друго...Ще намеря начин.

Как пък не!

Айдан: Последният ни шанс ни се изплъзна.
Кемал: Серкан какво ще прави? Невъзможно е да се толерира такава жена.
Айдан: Принудени сме, Кемал. Някак трябва да убедим Серкан за тази среща.

Кемал: Мислиш ли, че Серкан отново ще се срещне с тази жена? Говориш така, сякош не познаваш сина си.
Айдан: Прав си. Но трябва да продължим проекта на Дениз. Ти ще говориш.Ще я убедиш. Хайде. Хайде. Последен шанс. Моля те. Хайде, Кемал, моля те.

Кемал: Виждаш ли вълшебна пръчица в ръцете ми?
Айдан: Ще се справиш. Хайде, Кемал. Вярвам в теб. Хайде.
Кемал: Добре. Добре.
Айдан: Слава Богу.
Кемал: Но нека ти кажа, че няма да има полза.

Ало, здравейте, г-жо Дениз. Кемал е.
Девниз: Всъщност нямаше да вдигна, но явно имам слабост към семейство Болат.
Кемал: Моля ни, нека не говорим така. Случиха се някои неприятности, но мисля, че нещата може да се оправят.

Дениз: Как мислите, че нещата могат да се оправят, г-н Кемал? Например, г-н Серкан ще се върне ли при мен? Или...Готов ли е за луда връзка с мен?
Кемал: Ако не смесваме личните и професионалните отношения...Вярвам, че ще постигнем успех.

Дениз: Г-н Кемал, изобщо не сте ме опознали. Единственото нещо, което ме води в живота, са желанията ми. Какво ме интресува проектът за пристанището?
Кемал: Но за Серкан този проект е важен.

Дениз: Ако за г-н Серкан този проект беше важен, щеше да се обади той, а не вие. Ако той ми се помоли на колене...Може би.
Кемал: Как пък не! Хубав ден на вас.

Айдан: Какво стана? Какво каза?
Кемал: Изобщо не трябваше да се обаждам на тази жена. Казах ти. Луда е. Трябвало да й се моли на колене. Синът ми.
Айдан: Синът ти, да.
Кемал: Моят син.

Англоговорящите народи имат поговорката „like father, like son“ /какъвто бащата, такъв и синът, крушата не пада по-далеч от дървото/. Серкан не може да устои на, както той се изразява на „котешкият поглед“ на Еда, Кемал също не издържа на умоляващия поглед на Айдан! Как ли щеше да постъпи Алптекин? Щеше ли да защити сина си или щеше да го остави да се опрявя сам и да му гледа сеира?! Както впрочем постъпваше в повечето случаи, уж възпитавайки го да се бори, създавайки конкурентна среда на Серкан.

Казваме бай, бай на Дениз. Епизодичен, но запомнящ се образ на богатата жена – хищник.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:10 от Dilemi

# 122
# 123
  • София
Какво още се случи:

Скрит текст:
- Айфер разпитва Мело за Бурак. На сватбата имаше нещо, но нищо не се получи. Да не би той да очаква Мело?!
Мело: какво да очаква от мен? Стига вече, наистина. Вече се измъчих заради тази любов.

Бурак пък се съветва с Керем, Мело винаги флиртува с други.
Керем: Братко, тръгни от тук. Не знае какво да прави, защото се интересува от теб.
Бурак: Не бъди глупав, Керем. Няма ли да разбера? Да не съм глупак?
Мело: Глупак. Наистина е глупак. Ако не вижда моите постъпки. Ако не разбира намеците ми, значи е глупак. Не, како Айфер. Не мога да бягам повече, наистина. Ако ме харесва, ще тича след мен. Нямам сили да тичам след него.
Бурак: Не ме притискай. Ще се подведа и ще й призная. Ще каже, че няма чувства към мен и ще се върна разбит обратно. Не мога да рискувам. За мен всичко свърши.
Не му се говори вече за Мело, и на Мело не й се говори за Бурак...

- Нещо се случва с Пъръл, боли я корема.
Енгин: Работата ли е? Какво, унищожени ли сме? Какво? Свършено ли е с нас?Свършено ли е? Фирмата фалира ли?
Пъръл го успокоява, да не се разстройва, няма нищо такова.
Дали тогава е от снощната пица? Или от климатика? Или й трябва закуска?

Пъръл: за Бога, Енгин. Просто млъкни. Просто млъкни и не казвай нищо. Моля те, храна, напитки...Повръща ми се. Отивам на работа, във фирмата. Не ми е добре.
Енгин: Всичко ми е познато. Толкова е нервна. И други неща...Но от къде? Откъде? Хий! Естествено. Беше същата, котгато беше бременна с Джан. Може би жена ми е бременна? Боже! Дай Боже да имаме дъщеря. Толкова ще бъде сладка. Колко хубаво ще бъде. Какво да правя? Ще отида да поздравя. Не, няма. Много е нервна. Би било прекрасно. Виж само.

След засиленото внимание и грижи от страна на Енгин Пъръл разбира, какво си фантазира той. Казва му, че не е бременна, споделя с него истината за положението на фирмата. И защо не му е казала до сега.

- Както си бяха решили, следвайки практиката на бабата на Сейфи, в чифлика Айдан, Айфер и Сейфи леят куршум против уроки.
Сейфи: Може ли това да помогне? Ако помагаше тогава, моята баба не би я ударила 2 пъти мълния. Беше ритната от магаре и умря.
Защо не е казал? Но все пак продължават, леят с добро настроение...
И какво излезе? Рога? Не. Език. Навсякъде ги обсъждат. Избухна силно, силно. Разбира се, урочасани са.

- В Шиле Керем споделя с Мело, че е влюбен в Пина и ще й признае. Мело го поздравява, че се бори за любовта си и не се страхува като някои други.

- Разговаряйки в кафенето Мело и Бурак си спомнят от колко време се познават, запомнили са много неща от първата среща. Пина, която е в кафенето и чака Керем споделя, че ако не са били партньори, между тях е можело да се получи нещо.

- Керем пристига в кафенето, където го чака Пина, извинява се.
Керем: Какъв лош късмет нося. Съсипах големия „Арт Лайф“.
Пина: Наистина, аз мисля същото за себе си. Както дойдохме, така си отиваме.
И двамата искат да си кажат нещо, нека Пина да започне първа.
Пина: Вчера говорих с татко. Каза да се върна в Лондон, след като нещата тук не вървят.
Керем: Ти какво каза?
Пина: Не можах да кажа нищо, той вече е взел решение. Дори билет са ми купили.
И така, Керем не казва на Пина за чувствата си.

Нищо не може да застане между нас.

Еда: Навсякъде те търсих.
Серкан: Трябваше малко да помисля.

Еда: Серкан, много съжалявам. Парите, които получих от акциите си в „Арт Лайф“...В банката са. Не съм ги пипала.
Серкан: За Кираз ли са?
Еда: Да. Но сега е по-важно да спасим „Арт лайф“.
Серкан: Не, Еда. Няма да ги пипаш. Нито Кираз, нито ти ще плащате за моите грешки и амбиции
.

Еда: Какво мислиш да правиш тогава?
Серкан: Разговарях с няколко души, които ми се доверяват. За толкова кратко време успях да събера добра сума, но...Все още не е достатъчно. Трябва да взема решение.
Еда: Какво решение?

Серкан: Не мога да спася едновременно проектът ти в Италия и „Арт Лайф“. Изглежда невъзможно за толкова кратко време.
Еда: Разбира се, че ще избереш „Арт Лайф“. Той е твоето дете. Толкова години си му посветил.
Серкан: Не мога, Еда. Можеше да намериш други ивеститори, но аз настоях. Това е мечтата ти. Не мога.

Еда: Не говори глупости. Пъръл, Енгин, толкова много служители...Не може да обърнеш гръб на толкова години труд. Не мога да го приема. Моля те. Ако не е проектът в Италия, ще има други проекти. Ще намеря начин.

Моля те, не мисли за това. Сега трябва да отида при Кираз. Много те обичам. Нищо не може да застане между нас. Избери „Арт Лайф“. Не мисли за мен, аз съм добре. Ако искаш да останеш сам, остани. Но не ме оставяй да се притеснявам. Става ли?

Достатъчно е само да бъдеш до мен...

Еда: Къде беше? Много се притесних.
Серкан: Трябваше да се погрижа за някои нещо.

Еда: Серкан, виж. „Арт Лайф“ ти е като второ дете. Тоест, взел си правилното решение. Не унивай.

Защо италианците ме поздравяват за съвместната ни работа?
Серкан: Защото ще продължиш проекта на двореца в Италия. А „Арт Лайф“ ще бъде твой спонсориращ партньор.

Еда: Как се случи това? Нали нямаше шанс да спасиш фирмата и проекта на двореца?
Серкан: Нали ти казах, че ще намеря начин.
Еда: Какво си направил?

Пъръл: Тоест, фирмата може да бъде поставена под запор. И може да се наложи да се свием.

Серкан: Такова нещо няма да се случи.
Пъръл: Серкан?

Серкан: Арт Лайф“ и проектът на Еда, италианският проект, продължават от сегашната си позиция, приятели
Пъръл: Как ще се случи това? Невъзможно е.
Серкан: Ще бъде възможно,  ако аз се оттегля.

Енгин: Какви ги говориш отново, братле?
Серкан: Продадох акциите си.
Енгин: Какво?

Пъръл: Не може да направиш такова нещо. Това е огромна жертва, Серкан.
Енгин: Добре, но как ще има „Арт Лайф“ без Серкан Болат?

Серкан: Трябва да има.
Пъръл: Не, не го прави, Серкан. Не искаме да сме без теб.
Серкан: Ако това се случи, всичко, което направих ще бъде напразно. Затова, приятели, благодаря ви за всичко. За мен беше огромно удоволствие и чест да работя с вас. Затова ви пожелавам лека работа.

Серкан: Еда, виж, всичко ще бъде наред. Достатъчно е само да бъдеш до мен и да се усмихваш. Ела.

Е, това беше всичко за тази вечер и този епизод, момичета!  Grinning
Благодаря отново за подкрепата! Heart Eyes До следващата сряда, 49 епизод!

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:13 от Dilemi

# 124
Дилеми, благодаря ти още веднъж. Flowers Hibiscus

Още от Биге

Flowers Hibiscus

# 125
# 126
  • София
Дилеми, благодарности!  Това е за теб. Заслужила си го.

# 127
Дилеми , и аз благодаря за труда ти! Kissing Heart

Слънце, тази статия за почивката на Ханде е много абсурдна. Joy До онзи ден беше скръндза и ходеше по хотели, където може да спи безплатно за реклама, сега изведнъж наема яхта за 10 човека , от които само 2ма са й роднини, останалите дори не са нейни приятели. Joy

# 128
  • София
Керем отново е харесал нещо свързано със сватба и любов.

Феновете не спират да творят!

# 129
Бамбини, купонът се мести на Лейдито Stuck Out Tongue Winking Eye

и докато чакаме началото на поредния епизод едно поздравче Wink

# 130
Турската преса споделя в своя статия номинацията на късометражния филм „Seçim“ на „Paris Art & Movie Awards“, продуциран от Braveborn Films, цитирайки:

„Ден на гордостта на Керем“

Симпатяга Relaxed

# 131
  • София
Опааа, кръгът на общите приятели се увеличава!         

Какво му става на това момче?  Където види снимки с предложение за брак или сватба Керем ги лайква наред.  В Туитър вече го майтапят.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 00:23 от БлагаВест

# 132
Обзор на епизод 58
(В оригинал - част от 19ти)

Серкан: Еда не може да е с друг. Не бива. Не искам. Ще се сдобря с нея, защото ако е с друг не знам ..не. Трябва да й кажа истината. След станалото в имението никой не вярваше в мен, само Еда. Само тя каза, че вината не е моя.
Енгин: Тогава й кажи и да става каквото ще. Еда има право да знае. Ако след всичко, което й причини, тя ти прости, значи наистина много те обича. Но ако не го приеме, това е краят.

Серкан: Еда, нека да поговорим.
Еда: Довечера ще дойда у вас и ще говорим. Извинявай , не става, Селин е при теб. 😅
Серкан: Проблем ли е ?
Еда: Не е проблем, но не ми се говори. Дори и да говорим нищо няма да се промени. Какво правиш ? Остави ме, да не си варварин?
😅

Серкан: Трябва да говоря с теб.
Еда: Явно има сериозен проблем. Заради баща ти ?
Серкан: Да, допуснал е огромна грешка в миналото и тя ще ме лиши от нещо важно.
Еда: Тогава не го допускай,  не повтаряй грешките на баща си. Ти нямаш вина за неговото минало, нали така?
Серкан: Искам да отидем някъде и да ти разкажа всичко.

Еда: Откакто видя цветята иска да говорим. Трябвало да ми каже нещо много важно.
Мело: Може би Серкан Болат е още влюбен в теб?
Еда: Няма начин. По - скоро се тревожи какво ще си помислят другите и иска вечно да съм влюбена в него като Селин. Не искам да се срещаме. Наистина не искам. Ще работя от вкъщи, ако някой пита, боли ме глава.
Мело: Серкан Болат е влюбен в нея още от начало, любовните ми антени никога не грешат.
😅

Алпеткин отрече участие на холдинга в инцидента с родителите на Еда.
Серкан: Изглеждаш облекчен.
Алптекин: Справихме се лесно. Наистина ми олекна.
Серкан: Не мога да повярвам колко хладнокръвно излъга. Браво.
Алптекин: Какво трябваше да направя?
Серкан: Да поемеш отговорност.

Айдан: Трябва ни план. Да съберем Серкан и Еда. Той очевидно е влюбен в нея, а тя трябва да научи за неговите чувства.
Сейфи: Къде са камерите? Шегувате се? 😅
Айдан: Ще поканя Еда в организацията. Еда трябва да знае за Серкан, ще й казвам малко по малко. Щом се съберат 2 жени са непобедими, Сейфи. 😅
Сейфи: А ако г-н Серкан се ядоса, че се месите?
Айдан: Серкан не може да направи нищо освен да преглътне.
Сейфи: Дано не се задави.
😅

Ефе по телефона: Вече съм сигурен , че Алптекин Болат е отговорен за смъртта на сина ти. Чух го да говори със Серкан Болат. Ще ти изпратя записа.

Серкан: Търся Еда. Трябва да говоря с нея, а никъде я няма.
Енгин: Провери там, където знаеш, че я няма. Послушай ме. Жените са такива, намираш ги там където не ги търсиш.
😅

Серкан иска Ефе да направи изявление пред пресата за инцидента.
Ефе: Ако търсиш отмъщение...
Серкан: На твое място аз бих дал изявление. Изпълни обещанието си.
Ефе: Ако това ще реши проблема, добре.
Серкан: И аз не обичам проблемите, затова се старая да ги решавам.
😏

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 133
  • София
Керем Бюрсин е на 7-мо място в общия дневен ред на Албания с 11,3 хил. туита.

# 134
Flowers Hibiscus

Лека нощ! Nature Sparkler

Общи условия

Активация на акаунт