💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Какво значи това?!

Серкан: Слушай какво мисля. Мисля, да се преместим в Италия.
Еда: Какво?
Серкан: Ще намерим веднага тук прекрасен дом и ще го закупим. И дори може да огледаме, докато сме тук. Ще ти кажа, че след този проект ще станеш известна. Всички в Италия ще искат да работят с теб. И Кираз може да учи тук. Спокойно мога да работя от тук. Знаеш, проектът в Катар е много важен. Мога да пътувам от тук.

Еда: Проектът в Катар е важен. И местенето в Италия е важно.
Серкан: Да.
Еда: Може ли да го обсъдим по-късно? По-детайлно.
Серкан: Добре, да вървим?
Еда: Къде?

Серкан: Във Венеция.
Еда: Бях там много пъти.
Серкан: Еда, направихме списък. Тогава да отидем на езерото.
Еда: Няма значение, какво езеро. Не.
Серкан: Добре. Тогава да отидем във Флоренция.

Еда: Сигурно е пълно с хора. А и направих план, без да те питам.
Серкан: Така ли? Прекрасно. И какъв е твоят план?
Еда: Масаж в СПА хотела, сауна, ароматерапия. Насаме. Заедно. Само ние двамата.

Серкан: Разбрах. Решила си да ме затвориш в хотела.
Еда: Не трябваше да си толкова красив. Тогава да се срещнем ли долу?
Серкан: Добре.

Еда: Ще се преоблека.
Серкан: ОК. Добре, а целувка?
Еда: Колкото искаш.

Еда: Ще те убия, Пъръл. Ще те убия.
Пъръл: Ало.
Еда: Осъзнаваш ли, че съсипа медения ни месец? Серкан ми предлага да отидем до езерото, а аз му предлагам да не напуска стаята.

Пъръл: Знам, Еда. Разбира се, че разбирам. Наистина съжалявам. Всичко ще оправя. Ще поправя това, обещавам и на двама ви.
Еда: Пъръл, на меден месец сме. Какво можеш да поправиш? Виж, излъгах го с масаж. Имаш два часа.

Пъръл: По-добре да разбере, когато дойде тук. Еда, ще полудее и ще съсипе всичко около себе си.
Еда: Не познаваш ли Серкан? Веднага щом излезем от стаята, ще наеме самолет или ще купи вила. Или за луксозен подарък ще използва кредитната карта и ще разбере. И аз не искам да се преструвам повече.

Пъръл: Добре, но не познаваш ли Серкан? Ще иска да дойде тук и ще съсипе медения ви месец.
Еда: Но поне няма да мисли, че се е оженил за луда. От сутринта не останаха луди неща, които да не съм сторила.

Серкан: Енгин. Слушай. Братле, нещо се е случило с Еда. Стана много стисната, след като се оженихме.
Енгин: Добре дошъл в света на женените мъже, братле. Жените се променят след сватбата.

Серкан: Добре, но сме на меден месец. Толкова бързо ли? Не разбирам. Сякаш са й натиснали копчето. След като мине сватбата и пръстенът е сложен, натискат копчето и ...Какво значи това? Какъв е този отговор?
Енгин: Ние също се променяме. Виж, имаш ли вече корем?

Серкан: Енгин, моля те. Поне веднъж ми кажи нещо полезно. Поне веднъж.
Енгин: Умирам от удоволствие. Отиди и питай другите за съвет, защо ми се обаждаш?

Серкан: Не, не. Ние сме необичайна двойка. Тук има нещо странно. Държи се странно. Не зная защо е странна, но ще разбера.
Енгин: Няма да разбереш. Хий, Серкан! Имам ориз на печката...Серкан, върви и се посъветвай с друг.

...но трябва да ти кажа нещо.

Еда: Е, как беше масажът?
Серкан: Супер.
Еда: И аз се отпуснах.
Серкан: Радвам се, че си спокойна. Защото от сутринта се държиш странно, Еда.

Еда: Извинявай.
Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, но трябва да ти кажа нещо.
Серкан: Добре, кажи.

Еда: Но няма да ми се ядосваш.
Еда: Не ме гледай така съблазнително.
Серкан: Еда, ще кажеш ли?
Еда: Искам да се върна в Истанбул.

Серкан: Какво?
Еда: Да се върнем в Истанбул.
Серкан: Прекрасно. Омръзна ти нашият меден месец.
Еда: Нима можеш да ми омръзнеш? Дори да ме затворят с теб в една стая, няма да ми омръзне.

Серкан: Еда, нищо не видяхме. Не искам да стоя затворен в стаята. Може би мислиш, защото останахме в стаята, но нека излезем малко...
Еда: Липсва ми дъщеря ни.
Серкан: И на мен ми липсва. Постоянно мисля за нея. Един ден. Нека се насладим на един ден.

Еда: За нас няма ли всеки ден да е като меден месец? Всеки ден ще живеем, като на меден месец. Ще дойдем отново.
Серкан: Еда, наех за утре частен самолет.
Еда: Ще го уредя. Серкан, погледни ме.
Серкан: Добре. Хайде, ела.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:49 от Dilemi

# 106
# 107
  • София
Мисля, че има още нещо.  

Серкан:  Обикновен самолет?
Еда: Да. Самолет, където сядат нормални хора.
Серкан: И икономична класа.
Еда: Майка ти те е разглезила, Серкан

Серкан: Според твоето въображение, това ли е приключение? Тогава ще закрия сметката в хотела.
Еда: Вече го направих.
Серкан: Какво?
Еда: Не сме ли равни? Какво значение има ти или аз? Икономисах от самолета и хотелът беше такъв. Научи се на това, Серкан. В бъдеще ще бъде полезно.

Серкан:  Добре. Ще летя в икономична?
Еда: Ще видим.
Серкан:  Не, ще се прехвърлим.

Серкан:  Не мога да повярвам. Всички масажи, включени в почивката ни, бяха безсмислени. Защо? Защото Еда Йълдъз поиска да бъде икономична/пестелива. Икономична. Защо икономична?

Еда: Колко си разглезен. От момента, в който пристигнахме, повтаряш само това. Какво толкова? В самолета нямало въздух. Обслужването е ужасно. На мъжете пред нас краката им били големи...

Серкан: Еда, защо работя денем и нощем, знаеш ли? Заради комфорта. Нека има личен самолет, бизнес, комфорт. Ясно ли е? Работя за това. Но не, ако оставим на теб...То на следващата почивка ще се качим на мулета.
Еда: Добре като отидем у дома, ще ти направя масаж.

Еда: Когато се приберем, ще ти направя още един масаж.
Серкан:  Ще ми направиш масаж? Като се приберем? Днес?
Еда: Да.
Серкан:  Моля. Би ли повторила?
Серкан:  Добре, великолепно. Великолепно. Значи аз тази вечер имам масаж. Има още час и половина. Ще се отбием в офиса. После ще вземем Кираз.

Еда: Ще я вземем по-раво. Много ми липсва.
Серкан:  И на мен ми липсва, но Хюлия...какво каза Хюлия? Трябва да се адаптира, защото е започнала наскоро училище. Затова не можем да я вземем нито по-рано или по-късно. Ако след час и половина Кираз приключи...Първо ще идем в офиса, после ще отидем да вземем Кираз .

Еда: Значи не можем да вземем първо Кираз. Добре. Нека бъде така.
Серкан: Наистина не разбирам. Пристигнахме набързо. Оставихме почивката си, може ли да ме утешиш малко?
Еда: Какво ще кажеш за това?

Серкан: Мило е, но...Мисля, че има още нещо.
Еда: Това ли?
Серкан:  Не е зле, но може още един път. Още един път. Прекрасно.

Това не го разберам. Наистина не разбирам.

Дениз: Не, не мога.
Пъръл: Защо, г-жо Дениз?
Дениз: Не мога да подпиша. Не мога. Защото сега мотивацията ми е на нула. Не разбираш. Не искам да подписвам, докато Серкан Болат го няма. Не мога да живея без Серкан Болат. Не разбираш ли?

Пъръл: Г-жо Дениз. Г-жо Дениз. Хайде да подпишем. Хайде.
Дениз: Не, не слушам, не слушам. Тези уши искат да слушат само Серкан Болат. Не слушам.

Серкан: Момент. Аз ще го реша, не се притеснявай. Нали? Не нападай, нищо не прави, всичко ще се реши. Довери ми се. Става ли?
Дениз: Този глас. Г-н Серкан, къде бяхте?

Серкан: Бях на меден месец. Мислех, че знаете.
Еда: И за съжаление сме наясно с новините, които написаха във вестниците.
Дениз: Не мога да пиша във вестника, вестникът пише за мен. Не знам, можах ли да обясня.

Серкан: Исках да поговоря с вас,г-жо Дениз.
Пъръл: Виж, Еда, не успяхме да уредим всичко с проекта в Катар. Затова остава проекта Лиман. Г-жа Дениз трябва да подпише, защото ще фалираме.

Еда: Какво? Пъръл, с тази жена ли?
Пъръл: С тази жена.
Еда: Не говори. Сега Серкан ще каже, че го отменя.
Пъръл: Нека не казва. Да не казва.

Серкан: Да, както знаем, договорът е пред нас. Проект Лиман.
Еда: Това е много важно за нас. И нямаме търпение да го подпишем.
Серкан: Какво говориш?

Дениз: Тогава искам кактейл, точно сега.
Серкан: какво говориш?
Еда: Моят гняв премина. Тя е мила луда.

Дениз: Еда, не разбирам защо толкова се радваш на тази работа. Ти не си свързана с нея.
Еда: Нека има работа. Винаги подкрепям Серкан.
Дениз: Много си мила. Но ние имаме един проблем. Ще го решим и ще подпишем.
Пъръл: Проблем? Г-жо Дениз. Нека повече няма проблеми.

Дениз: Но аз започвам проект, а още не съм видяла терена. Искам да кажа, може ли двамата да отидем в Аду за два дена? Така ще видим терена. Наистина ще са ми достатъчни два дена. Наистина.

Серкан: Не може.
Еда: Може, може.

Серкан: Извинете? Може ли да дойдеш? Да поговорим насаме за две минути? Какво става с теб? Защо казваш, че може? Преди два дена умираше от ревност, а сега ме хвърляш в ръцете на жената?

Еда: Всъщност тя е права- не сте виждали терена. Ще отидеш и ще решиш всичко. Ти, това...Понякога трябва да се оставяш на течението.
Серкан: Да се оставя на течението?
Еда: Да. Може, може. Отидете, отидете. Отидете.

Дениз: Ура! Значи ще отидем.
Пъръл: Веднага ще взема химикала.
Серкан: Ако искате първо прочетете.

Дениз: Много е скучно да чета формални неща, въобще не обичам. Дълго ще се чете просто така. Но ще ви дам съвет. Според мен, когато ще се развеждате, четете много вниматерлно страниците.  Защото между тях има милиони долари.

Пъръл: Да, именно. Да подпишем. Да. Подпис. Страници. И последната подпишете.
Дениз: Това ще направя, когато се върна.
Пъръл: Защо? Ще е по-добре, ако подпишете всичко сега.

Дениз: Защо бързаме? Защо бързаме, Пъръл? Сега отивам на шопинг.А вие, г-н Серкан, къде и кога ще се видим, ще се разберем. Сега тръгвам. Всъщност, меденият ви месец беше кратък. Дай Боже вторият да е по-хубав. До скоро.

Серкан: Еда, можи ли да поговорим?
Еда: Кафето е студено. Ще направя ново. Искаш ли нещо, любими? После ще поговорим.
Пъръл: Да, аз също. До скоро, Серкан.
Серкан: Не, не, не разбирам. Това не го разбирам. Наистина не разбирам.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:52 от Dilemi

# 108
# 109
# 110
# 111
  • София
Какво ще кажеш за това?

Серкан: Не, Еда много се е променила.
Енгин: Боже мой, какво е станало?
Серкан: Тя осъжда всички мои разходи.

Енгин: Но вече сте женени. Времето е време за икономии. Трябва да мислите за бъдещето на Кираз. Според мен, това е правилното поведение. И от къде да знаеш, може в бъдеще да имаш по-големи разходи. Може при нас и още по едно  дете да се появи. При теб син, при мен дъщеря. Нима ще е лошо, братко?
Серкан: Енгин, не говоря да купувам. Казвам да отидем на вечера, но не.

Енгин: Братко, радвай се. Какви жени има! Пръскат парите на мъжете си наляво и надясно.
Серкан: Ние затова се върнахме по-рано от медения месец.

Енгин: Ами може и така, брат. Може да й е станало мъчно за дъщеря й. Ти не разбираш. Това е майчено сърце.
Серкан: Хубаво, добре, добре. Да си представим, че всичко е така, както ти казваш. А какво ще кажеш за това?

Г-жа Дениз дойде тук, и този проект Леман...Тя иска двамата заедно да видим терена, окей. Оказва се, че ние ще отидем заедно в Аду и ще останем там. Еда чу това и каза: „Добре, любов моя, отиди“.
Енгин: Виж, това е необичайно.

Еда: Как ще се държа, Мело? Как ще се сдържа, да не разкъсам тази жена?
Мело: Наистина много си права. Защото дори аз като те слушах, се ядосах. Не знам как ще се сдържиш.

Еда: Тя заяви, че ще отиде за три дена в Аду със женен мъж. А аз с устата си казах:“Хубаво, добре, може“.
Мело: Знаеш ли какво ще ти кажа. Зетят сигурно си мисли, че си се побъркала.

Еда: Точно така.
Мело: Но не, зетят няма да я погледне. Той не е човек, който гледа на такива като Дениз.
Еда: Това го знам. Серкан няма да я погледне. Но помисли какво може да направи Дениз. Дори на фотосесията тя взе и скъса моята снимка. Знаеш ли какво ще направи там? Ще сложи нещо в напитката на Серкан...На леглото и ще извика папараци.

Мело: Преувеличаваш, преувеличаваш. Това е преувеличаване. Преувеличаване, но...Но не мога да кажа, че няма да го направи. Наистина, може да го направи.
Еда: С херпес ще бъде по-добре.

Мело: Остави, остави, не викай болести. Уморихме се от болести. Отмени.
Еда: Защото на мен ще ми излезе херпес, докато те са там.
Мело: Отмени.
Еда: Мисля как да го отменя.
Мело: Не викай болестите към нас.

Енгин: Тук има капан, брат. Каквото и да е ,ще разбера. Това си е точно капан. Защото здравомислеща жена няма да изпрати жена, с характера на Дениз...Насаме с мъжа й на остров. Не може.
Серкан: Добре, но защо й е да ми прави капан?

Енгин: Може би, тя се е омъжила за теб, за да ти отмъсти. Откъде да знаеш?
Серкан: Какво отмъщение?

Енгин: Ти с години презираше момичето. Изостава я, брат. Ще направи така, че с г-жа Дениз да ви подхванат папараците. Ще представи изневяра. Ще поиска издръжка. Да ти кажа ли нещо? Ще ти вземе и панталона и нищо няма да можеш да й кажеш.

Серкан: Искам да те питам нещо. Ти започна да се занимаваш с храна. Когато завиваш сърмите, гледаш ли индийски сериали?
Енгин: Понякога гледам. Включени са, за да има звук в къщи. Това е с цел да се запозная с различните култури. Но виж, това не  нормално нещо.
Серкан: Не е, разбира се.

Енгин: Измислих- Тогава ти ще отговориш на играта й с игра. Ще кажещ:“Разбира се, моя женичке, ще отида с г-жа Дениз. Но имам условие и ти да дойдеш с мен“.Ще видим какво ще направи. Хайде.
Серкан: Прекрасно. Прекрасно. Купувам тази идея. Прекрасно.

Серкан: Къде си, Еда?
Еда: Скъпи.

Серкан: Какъв „скъпи“? Каза че ще дойдеш, а после тръгна и изчезна.
Еда: Мело имаше нужда от мен, затова.
Серкан: Еда какво става? Има нещо странно в теб.
Еда: Не. Това, тоест... Какво? Серкан, ако отмениш такъв голям проект заради мен, няма да се чувствам добре. Затова.

Серкан: Не разбирам. Г-жа Дениз ме кани да отида на хотел с нея, а ти ми казваш да отида.
Еда: Да. Виж. Ти си мой, а аз твоя. Значи, тя няма да влезе между нас. Никой няма да има между нас. Нито твоето семейство, нито моето. Никой. Кой е застанал между нас? Та лудата Дениз ли ще застане?

Серкан: Тогава ще дойдеш с мен в хотела.
Еда: Не може.
Серкан: Еда, в Италия ти беше постоянно в хотела и дори не излезе на улицата. И това ще можеш да направиш и сега. Няма да излизаш от стаята на хотела.

Еда: Но единственият проблем на Дениз е да остане с теб насаме. Тя може да се откаже от проекта.
Серкан: Да ти напомня, че меденият ни месец още не е завършил. Затова, моля те. Ако ти не дойдеш, аз също няма да отида. Разбрахме ли се?
Еда: Нека помислим върху това.

/да ви напомня малко на ф.„неприлично предложение indecent proposal“ с Деми Мур,  Роберт Редфорд, Уди Харелсън?/

Кираз: Мамо! Татко!
Еда: Ела тук.
Серкан: Как си? Добре ли си?
Кираз: Много се радвам, че си дойдохте по-рано.

Серкан: Дойдохме си по-рано, за да те видим, но за съжаление...Утре няма да ни има. Но само за един ден.
Кираз: Един ден? Добре.

Серкан: Но днес вечерта. Днес вечерта...
Еда: Ще направим всичко, което поискаш, нали?
Серкан: Ще направим всичко, което искаш.
Кираз: Тогава да гледаме филм тримата. Но аз ще избирам.
Серкан: Ти ще избираш. Добре. Хайде.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:58 от Dilemi

# 112
# 113
# 114
  • София
Оставете това.

Дениз: Подготвила съм прекрасна програма за нас двамата.
Серкан: Аз мисля, че първо трябва да отидем на престанището.

Дениз: Не, никога, за нищо. Ще отидем на масаж. Поканила съм специални масажисти от чужбина.
Серкан: Масаж. Сериозно, не мога да се спася от масажа. Г-жо Дениз, за съжаляние не обичам масаж. Ненавиждам масаж. Ръце на други хора върху мен – не!

Дениз: Боже мой. Тогава и аз ненавиждам. Обичам да вземам пример от мъжа, който е в моя живот. Помислете, нямам нужда да играя сама. Мога да бъда различен човек.

Серкан: Да, но аз не съм във вашия живот. Нашите отношения са само от работно естество.

Дениз: Работа. Работата е забранена. Любовта трябва да пуска корени, г-н Серкан. Отпуснете се, з да могат корените ни да се смесят със земята.

Серкан: Г-жо Дениз, вие сега ме прегазихте като камион със спукана гума.

Дениз: Оставете всичко това.

Серкан: Ще отида в стаята си. Става ли? Отивам в стаята си.
Дениз: Окей. Окей, а моята стая е там.

Серкан: До моята? Добре, ще се видим на пристанището.
Дениз: Разбира се, аз те разбирам, Серкан Болат. Искаш да ме вземеш, наслаждавайки се на това. Ами разбира се.

Серкан: Къде си? Къде се забави? Къде? 2 часа минаха като 2 години.
Еда: Какво правим тук, като тайни влюбени.

Серкан: Прекрасно забеляза. Какво правим тук като тайни влюбени? Защото няма какво да крием. Затова защо не дойдеш с мен при г-жа Дениз?

Еда: Мисля, че тази стая е хубаво. Мога да вечерям тук, докато те чакам.

Серкан: Еда, хайде. Тогава нека г-жа Дениз почака малко.
Еда: Чука се. Сигурно е Дениз. Отвори. Отвори, това е Дениз.

Серкан: Не. Ще отворя. Може да е обслужване по стаите. Слушам? Г-жо Дениз.
Дениз: Помислих, че може да закъснеете и реших да ви взема.

Серкан: Прекрасно. Добре сте го измислили. Извинете, малко съм развълнуван.

Добре, тогава...Трябва ми... Трябва ми...Ще отнеме 30 секунди. Човешки потребности.

Докато слезете с асансьора и аз ще съм там.

Дениз: Окей. Сигурен ли сте?

Серкан: Хайде
Еда: Отиди. Не усложнявай.

Серкан: Добре. Тогава ще се върна след 30 минути.
Еда: Надявам се.
Серкан: Въздушна целувка?
Еда: Добре, отивай.

Еда: И не я пускай в стаята.
Серкан: Напомням, ние сме женени.

Еда: Не отивай в стаята й.
Серкан: Ние сме женени.
Еда: Не отивай в никоя стая. Бъди пред хората.

# 115
Семейна идилия Heart Exl

# 116
# 117
  • София
Всичко приключи. Невъзможно е да продължим.

Дениз: Специално за вас поръчах аспержи.
Серкан: Не искам.

Дениз: Те са като афродизиак.. но и вие самият сте като афродизиак.
Серкан: Не искам.

Дениз: Знаете ли за какво си мисля?
Серкан: Честно казано не знам. И не съм длъжен да знам.
Дениз: Разбрах. Искате очите ни да говорят за това.

Серкан: Г-жо Дениз, какво правите.
Дениз: Мислите ли, че само присъстващите тук ще разберат за срещата ми със Серкан Болат? Разбира се, че не.
Серкан: Г-жо Дениз, моля ви. Не трябва.

Мело: Скъпа, тази Дениз като октопод е оковала зетя.
Еда: Защо я нарече октопод? Докосва ли Серкан? Какво? Докосва ли го? Кажи?
Мело: Не, не го докосва. Но са много близко.

Еда: Какво още? Нещо публикувала ли е? Мело, говори.
Мело: Почакай, гледам. Скъпа, мисля, че тя цяла нощ ще качва снимки. Можеш ли сама да видиш?
Еда: Не мога. Не мога да гледам. Не искам да се запечатва в главата ми.

Мело: Е, не. Не мога да повярвам.
Еда: Какво стана? Целуна ли го? Мело, кажи че не го е целунала.

Мело: Не, никакви целувки. Но сега тя излезе пряко в ефир.  
Еда: Не, не мога да се сдържа.

Дениз: Г-н Серкан, признайте. Не е ли това най-невероятната нощ във вашия живот?
Серкан: Г-жо Дениз, моля ви, нека изключим това.
Дениз: А, вижте Еда също ни гледа. Здравей, Еда!

И аз мисля, че трябва да приключим. Просто се разведете и това е. Какво се промени след сватбата? Сам виждате, че е безсмислено нещо. И какво разбрахте от този брак?

Серкан: Да. Желая ви приятна вечер.
Дениз: Г-н Серкан. Почакайте. Разбира се. Много време загубихме тук.

Серкан: Еда?
Еда: Серкан? Най-накрая се върна жив.
Серкан: Еда, какво правиш? Еда, какво е това?
Еда: Забавлявах се тук.

Серкан: Това не е забавление, ти се съсипваш. Какво е това? Какво е станало?
Еда: Добре ли си? Тя нищо ли не ти направи?
Серкан: Не.
Еда: Отлично? А аз какво да направя?

Момент, звънят от Италия.
Ало, Да, здравейте. Не е пристигнало писмо... Извън града съм. Мога ли да ви звънна утре? Ще се чуем. Добре, благодаря.
Серкан: Някакви проблеми ли има?
Еда: Да.

Серкан: Защо се притесняваш? Не си ли спокойна, че „Арт Лайф“ е твой инвеститор?Знаеш, че „Арт Лайф“ с лекота може да си го позволи. И какво?
Еда: Утре ще го уредим.
Серкан: Добре. Не чакай. Ще ти кажа... какво?
Еда: Коремът ме заболя.
Серкан: Коремът те боли? Интересно,  защо?

Еда: Тя подписа ли?
Серкан: Подпис ли? Не сме стигнали до подписите. Сигурно видя онази глупост. Тя излезе в ефир.
Еда: Видях.
Серкан: Не, не. С Дениз всичко приключи. Невъзможно е да продължим. Не искам нищо да подписва.

Еда: Уф.
Серкан: Пийни вода. Какво  станало?

Серкан: Толкова си красива. Толкова си сладка.
Еда: Тогава не ми се насищай.
Серкан: Никога няма да ти се наситя.

Серкан: На вратата се чука, нали? Как може още да чукат на вратата?
Еда: Дано не чукат на тази врата. Със сигурност е Дениз. В банята съм. Моля те, отпрати я бързо...Или ще я...
Серкан: Вез в стаята. Влез в стаята.

Дениз: Когато избягахте от директното излъчване, аз разбрах сигнала.
Серкан:  Какво? Сигнал ли?

Дениз: Не искате да изживяваме връзката си пред очите на хората. Искате да я изживяваме само двамата помежду си , сами нали така?

Серкан:  Ние двамата с вас никак не се разбираме. От самото начало не можем да се разберем. Вие не ме разбирате, аз не ви разбирам.

Затова според мен да направим така. Защото няма да се получи...Няма да стане. Според мен, пътищата ни трябва да се разделят. По всички въпроси. И повече да не се срещаме.

Дениз: Вие ще загубите.
Серкан:  Уверявам ви, че за първи път в живота си губя с такова удоволствие.
Дениз: Вижте, ще загубите.
Серкан:  Знам.

Дениз: Загубихте. Губите.
Серкан: Добре. Лека нощ.

Еда: Какво стана? Наистина, не...Както и да е. Отървахвме се. Нали?
Серкан: Отървахме се, а сега да се махаме от тук. Час по-скоро. Веднага си тръгваме.

Еда: Тръгваме си, любими.
Серкан:  Добре, чудесно.

Пъръл: Слушам, Еда. Моля те, кажи ми нещо хубаво.
Еда: Ало, Пъръл. За съжаление...Серкан прекрати всички отношения с г-жа Дениз. Отказа се от пристанището.
Пъръл: Не, не може такова нещо. С нас е свършено. Това е краят ни.
Еда: Не питай. Не знам какво ще правим.

Пъръл: Не се получи, г-жо Айдан. Серкан е прекъснал всичски връзки с г-жа Дениз.
Айдан: Кръвното ми скочи до небето, Пъръл. Стигнахме до края на пътя.

Продаваме всичко, което имаме, Айфер. Разбира се, ако това е достатъчно.
Айфер: Добре, спри. Не плачи. Веднага идвам. Затвори. Боже мой.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:05 от Dilemi

# 118
Каква клюка се върти в пресата. Satisfied Приказки от 1001 нощ.

"Турската преса съобщава, че Ханде Ерчел е наела 30-метрова луксозна яхта, за да прекара ваканциите си със семейството си във Фетие, Бодрум и Гьочек. Наемната цена е 2 милиона турски лири. Още повече, че самата актриса почива само 4 дни и замина за Истанбул, където я чака работа. Близките й продължават да почиват на яхтата. Хубаво е да имаш богата сестра..."

Sparkling Heart

# 119
Много добре обаче са пресъздали бременната жена - постоянно й се спи, постоянно е гладна и много емоционална. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт