Приятелката ми е по висока от мен

• 1 843
  • 47
  •   1
Отговори
Здравейте!

Наскоро се запознах с една мадама в едно заведение. Харесахме се и от известно време сме заедно.  Проблема е че тя е доста висока - имаме 10 см разлика в ръста. Някои от вас ще си кажат че за връзките нямат значение ръста. Тя ми спомена че за нейния ръст е виновен волейбола.

Интересувам се има ли някакъв начин за растеж на височина след пубертета. Чувал съм за някакви упражнения за разтягане, но не знам дали ще имат някакъв ефект.

# 1
Ми, за нейния ръст са виновни мама и тате, ама как' да е. Grinning Важното е долу да не ти е къс, за другото няма смисъл да се комплексираш. Иначе, ако се навият от НАСА да те изстрелят в космоса за малко, като се върнеш ще си една идея по- висок временно.

# 2
  • SF
10 сантиметра не можеш да догониш, колкото и да се разтягаш. С разтяжки може да достигнеш собствения си ръст, който намаляваме, като се прегърбваме.
Тя нали се е навила да е с тебе, въпреки ръста.

# 3
Ми, за нейния ръст са виновни мама и тате, ама как' да е. Grinning Важното е долу да не ти е къс, за другото няма смисъл да се комплексираш. Иначе, ако се навият от НАСА да те изстрелят в космоса за малко, като се върнеш ще си една идея по- висок временно.

Това за НАСА мисля че е вярно. То сега вече и за космически туризъм говорят

Но аз искам реално земно решение

# 4
  • ☀️София / London🌂
ако ти е проблем колко е висока, не си губете взаимно времето и късай.
нЕма да пораснеш, а и никой не е длъжен да се бори с твоите комплекси.
утре ще иска да си обуе момичето висок ток със или без повод, да не очакваш все равни обувки да носи за да не се чувстваш ти зле?

# 5
  • INFJ
Няма как да станеш по-висок от приятелката си, освен, ако не я смениш с по-ниска.
Но винаги можеш да пробваш с токчета.

# 6
[
Но аз искам реално земно решение

Имаше един филм, български - "Тринадесетата годеница на принца", там Георги Мамалев се разтягаше да порасне, като висеше на един лост. Тук, на Земята пък земната гравитация помага.
Иначе по темата - постоянно ще имаш комплекси, не че е от някакво значение разликите в ръста, но щом отсега си го размислил, ще се задълбочава. И то не е проблем да го скриеш в гащите, като слон в стаята и да си го знаете само вие. Ще се комплексираш от всичко навсякъде.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 05:17 от Seiko7075

# 7
  • SF
И въпроси ще ти задават. Къде шеговити, къде съвсем откровено простаците ще ти напомнят, сякаш си забравил.

# 8
Човече ти си късметлия, че имаш в живота си високо и стройно момиче с дълги крачета. Радвай се! Колкото е проблем 10 см разлика, по същия начин би трябвало да е проблем и 10 години разлика, ама милиони двойки са заедно въпреки всеобщите схващания. А и какво ти пука мнението на хората, важно е какво мисли мацката по темата, не ние. Ама според мен щом е с теб това не е проблем за нея.

# 9

Топ мнение! Simple Smile Това е важното наистина Simple Smile Също и колко висок ставаш, като стъпиш на портфейла си Simple Smile

# 10
Единственият работещ начин да стопиш разликата е да започнеш да печелиш толкова пари, че като стъпиш на портфейла си, да се изравните.
Не се шегувам – разгледай снимки на известни личности. Колко много ниски, дебели, грозни, стари мъже излизат с млади, красиви, високи и стройни жени. И никой не им се подиграва, защото са богати и могат да си го позволят.

# 11
  • SF
Е, съветът е много полезен и искам и аз да печеля много пари, въпреки високия си ръст.

# 12
Няма как да станеш по-висок от приятелката си, освен, ако не я смениш с по-ниска.
Но винаги можеш да пробваш с токчета.

токчета за мъже?
Това някаква подигравка ли е

аз искам реални земни съвети, а не глупави подхвърляния.

# 13
  • SF
Ние с извънземни не разполагаме.
Един земен съвет - зарежи я и си хвани гадже по твоя мярка, за да не се притесняваш и да не се нуждаеш от земни съвети.

# 14
  • INFJ
Подигравка е, разбира се. Глупавото е, че не си се сетил, че ако имаше решение на този проблем, нямаше да има ниски мъже.

Общи условия

Активация на акаунт