💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Да си припомним, пък който не знае, да се осведоми. Stuck Out Tongue Closed Eyes

"Brave Born Films копродуцира филма „IYI OYUN“, режисиран от Умут Арал. „IYI OYUN“ е първият младежки филм на тема електронни спортове в света и също така спечели много международни награди. Керем Бурсин играе ролята на "Rüzgar" в този филм."

"Номинацията на "Seçim" за международни награди не е нова за Brave Born, двата филма, които продуцираха, спечелиха:
Kelebekler: Голямата награда на журито на Sundance Film Festival и спечели 14 международни награди.
İyi oyun: добавен към Netflix, както и спечелени 11 международни награди."

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 22:06 от midnight__sun

# 61
Bell Дали логиката ми отново няма да ме подведе, ще разбера скоро. Днес Dizilah официално публикува информация за новия сериал на Аслъ Енвер. В скрит текст е информация за сериала.
Скрит текст:
La chica que limpia (Чистачката), успешният аржентински сериал, създаден от продуцентската компания Jaque Content и придобит от турската O3 Medya, ще влезе в производство през ноември 2022 г. и ще направи премиера по Fox TV през януари 2023 г.
Оригиналният сериал проследява лекарка, която пътува в чужбина за лечение, за да спаси болния си син. Но когато системата се проваля и я принуждава да се скрие, тя отказва да бъде победена. Вместо това тя става чистачка за мафията и започва да играе играта по собствените си правила.
Датата на излизане на новата турска версия е планирана за януари 2023 г. и ще включва известната актриса Аслъ Енвер като главен герой на „Роза“, чието име във версията, която ще бъде продуцирана в Турция, ще бъде „Фара“.
Сериалът ще бъде режисиран от Recai Karagöz (Ariza, Istanbullu Gelin). В образа на полицая ще се превъплъти Фират Танис, който постигна голяма популярност след страхотното си представяне в сериала The Club на Netflix, също продуциран от O3 Medya.
Местната адаптация ще има епизоди между 130 и 140 минути, което драстично ще я отличава от другите адаптации, произведени досега.
**Все още няма информация кой ще изиграе главния мафиот, който ще се влюби в героя на Фара / ще започне да й помага.

Bell Това, което ме впечатли е следното „Все още няма информация кой ще изиграе главния мафиот, който ще се влюби в героя на Фара и ще започне да й помага.“. Продължавам да си мисля, че това може да е Керем. Сериалът ще е по FOX, снимките ще започнат скоро, а сериалът ще се излъчва от януари.

Bell  Привет на всички пишещи и четящи. Бъдете здрави. /следя новините Stuck Out Tongue Winking Eye /

Bell Поздравления за Керем и съдружници. Няма нищо по-хубаво от това да сбъдваш мечтите си.

# 62
Добър вечер!
Ново от Мелиса

Новия проект в който ще участва Мелиса

# 63
  • София
Да направим един обзор на филмите излезли от продуцентската къща BRAVEBORN FILMS.

Продуценска къща BRAVEBORN FILMS е основана е през 2017 г. от Керем Бюрсин и Кемал Чьомелек.
Логото на продуцентската компания е проектирано от Керем Бюрсин, докато той е бил в университета.

# 64
Нещо ми е позната роклята на Мелиса в постера на новия й сериал. 🤔 Няма лошо да се повтарят дрехите, случва се постоянно, особено ако стилистката е същата, но няма как да не отбележа. Joy

Обзор на епизод 57
(В оригинал - края на 18ти и началото на 19ти)

Айфер: Как си представяш една връзка?
Ферит: Дълго търсих жена, която да обичам, мислех, че съм я намерил, но осъзнах, че не е тя. Искам и мен да ме обичат, да споделяме живота си. Това е връзката за мен.

Селин: Ефе ли дойдохме да гледаме или Еда? Ти скъса с Еда , но още имаш чувства към нея. Слушаш само нея. Много интересно.
Серкан: Да, тя е интересна и много оригинална, ако сме честни.
(В превод - Селин , ти си скучен събеседник 😆)
Еда: Искаш да си с бившата си, но не оставяш и мен, така ли?
Ти очевидно ме ревнуваш и дойде с нея на вечеря тук.
Серкан: Защо мислиш, че те ревнувам?
Еда: Не ревнуваш ли? Добре, от сега ще виждаш една друга Еда, Серкан. Ти продължи напред , бившата ти отново е при теб, тогава и аз ще продължа.
Серкан: Не го прави.
Еда: Защо не? Какво очакваш, да мисля за теб цял живот ли? Ще имаш да вземаш, Серкан.
😅

Мело: Еда казва , че не иска никой друг, но Серкан не го знае. Да й намерим въображаем приятел.
Фифи: Как?
Мело: Така. Аз цял живот имам въображаеми приятели.
😅

Още един откъс от "Мадоната с коженото палто".
Дори мисълта, че може да си с друг , ме убива. Той ще те докосва, ти ще го гледаш и ще се усмихваш, с онази усмивка, която осветява деня ми. Знам, че е егоистично , но искам да си само моя. Да гледаш само мен, да ми се усмихваш, да ме докосваш, да си моя.

Еда: Ти винаги си в сърцето ми. Как да обичам някой друг? Душата ми, сърцето ми, тялото ми са твои. Знам, че е невъзможно, но искам да гледаш само мен, да ми се усмихваш, да ме докосваш, да си мой.

Айдан се прави на сватовница. Поканила е Еда и Серкан на закуска.
Сейфи: Какво ще правим, когато дойдат и двамата? Ще гледаме как се избиват ли?
Айдан: Ще ги наблюдаваме. Ще разбрем дали се обичат. Ако има любов, то тогава има и надежда.
🤍

Айдан: Доволен ли си от новата къща?
Серкан: Да, имам всичко освен цветя. Еда щеше да се погрижи, но вече не вярвам да го направи.
Еда: Щом съм казала нещо, ще стане.
Серкан: Заповядай. Направих го несъзнателно, извинявай. Знам как го обичаш.

Появи се кончето без име, което през втори сезон ще получи името си - Звезда. ⭐
Серкан: Разказвал ли съм ти за него? Избрах го сред десетки други, но той не ме иска. В началото дори не даваше да го доближа, да го докосна. След време реших, че сме установили връзка, но щом го яхнах, ме хвърли.
Еда: А после, сближихте ли се?
Серкан: Не, той не дава да го яздя, но позволява да го обичам отдалеч. Оказа се много див и упорит.
Еда: Не знаеш как да го обичаш.
Серкан: За него няма разлика.

Айдан: Ти си моят дар от Вселената. За Серкан също. Еда, знай едно - Серкан преживя много болка. Когато брат му почина, го платихме в пансион. Беше грешка, моя грешка, защото мястото на детето е при майка му.
Еда: Не ми е казвал.
Айдан: Как би могъл? Той не може да се разкрие, не вярва на никого. Никой не знае какво чувства. В началото мислех, че Селин е подходяща за Серкан, но те опознах и те обикнах. Гледах как Серкан се влюбва в теб, мисля, че още те обича.
Еда: Спрете, Серкан ме напусна, не аз него.
Айдан: Защото се бои, че ти ще го изоставиш.
Еда: Защо да го изоставя?
Айдан: Всеки, когото е обичал, си е отишъл. Миналото за него все още е огромен товар. Не би искал да ти го прехвърли.
Еда: Защото се страхува.

Не успях да намеря гифчета от тази сцена, затова ви оставам една снимка зад кадър. Heart Exl

Ефе: Много интересно, как Серкан спечели доверието ти? Преди 2 дни го мразеше, сега го защитаваш?
Еда: Ние се разделихме. Едното няма връзка с другото , ти ни излъга.
Ефе: Снощи мислех, че ще ме защитиш пред Серкан и сгреших.
Еда: Мисля, че трябва да продадеш акциите си и да си тръгнеш.
Ефе: Не мога. Напуснах Италия, за да започна нов живот тук, жертвах много, няма да се предам само заради една грешка.
Еда: Ако си тръгнеш , аз оставам без работа, значи е добре да останеш.
Серкан: Явно ти единствена подкрепяш, Ефе.
Еда: Нищо не разбираш, нали?
Серкан: Какво?
Еда: Все едно.
Еда: Винаги те подкрепях , Серкан, въпреки всичко, което ми причини, винаги. А ти някак все не го разбираш?
Серкан: Защото ти не се сърдиш на никого?
Еда: Не мога да се сърдя на теб. Може би съм наивна , може би съм глупава, може би се залъгвам.
Серкан: За какво?
Еда: Че дълбоко в сърцето си ти не искаш да ме нараниш.
Серкан: Допуснах грешка, която няма да ми простиш.
Еда: Тогава ми кажи. Говори с мен. Не решавай вместо мен, а ми кажи. Уморих се. Опитвам се да те разбера, но ти не ме допускаш, не ми даваш възможност. По-добре да се предам и да си вървя.

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 65
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Wink

# 66
Здравейте! Лек ден ви пожелавам!

Споделете, в какви образи бихте желали да ги гледате? Драматични, комични?
Аз от гледна точка на това, че не искам да гледам драми в момента, бих предпочела по-комичен и лек филм.
За сега любимият ми филм с Ханде е Любовта не разбира от думи, това защото съм гледала само тези двата Joy
Керем само в този и нямам много база за сравнение. 

# 67
  • София
Добро утро! Grinning

"Ако две точки са предназначени да се докоснат, Вселената винаги ще намери начин да ги свърже, дори когато всяка надежда изглежда изгубена, някои връзки не могат да бъдат прекъснати:
те определят кои сме и какви можем да станем. "
от мрежата

# 68
  • София
Нека с усмивка да гледаме в утрешният ден! Да се научим с уважение да си спомняме за вчерашният и с радост да живеем днес! За да можем да следваме мечтите си!
Добро утро..

Момичета, да знаете че Керем ни следи в Туитър. Чете почти всичко, което феновете коментират и качват за него. И доста често напоследък отговаря и се включва активно в тях.
Тази негова вярна последователка Емма Смит вчера се е обърнала към него с молба да изгледа този клип, в който се засягат проблеми, които живо вълнуват и самия Керем. Той съответно го е видял и веднага е оговорил, като е благодарил.  Такъв е Керем, социален и много земен.

https://www.facebook.com/watch/?extid=TWT-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-G … =4521506857926469

Леля и племеничка - Като две капки вода!  Гамзе ги познава най-добре. 

https://twitter.com/Diliana_G/status/1562324340720427008

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 10:41 от БлагаВест

# 69
Здравейте Animal Bee

Хоп-троп, веднага ти отговарям да забравиш за романтична комедия в следващите 2-3 години. Joy И двамата ще бягат от този жанр. Беше хубаво преживяване, хубав скок в кариерата, но вече ще търсят нещо различно. И двамата казаха, че ще търсят различни герои , герои, с които да предизвикат себе си. Само да не се набутат в исторически сериали, не ми допадат изобщо, но са на мода и имат високи рейтинги.

Благодаря за всички мисли и цитати, които споделяте. Знаете, че ги обичам. Heart Exl

Смисълът на живота е да имаш истории, които да разкажеш, а не неща, които да покажеш.

- Защо човек, който може да плува, може просто да се носи по водата без да се движи , а човек, който не може да плува - потъва?
- Страхът тежи, синко.

Не позволявайте на страховете си да ви дърпат към дъното. 😌

# 70
  • София
Благодаря за всички мисли и цитати, които споделяте. Знаете, че ги обичам. Heart Exl

Смисълът на живота е да имаш истории, които да разкажеш, а не неща, които да покажеш.

Скрит текст:
- Защо човек, който може да плува, може просто да се носи по водата без да се движи , а човек, който не може да плува - потъва?
- Страхът тежи, синко.

Не позволявайте на страховете си да ви дърпат към дъното. 😌

Мики Flowers Hibiscus

Няма победи и поражения, има победи и уроци.
Животът е кратък, изживейте го. Любовта е рядка, хванете я.
Гневът е лош, изхвърлете го. Страхът е ужасен, изправете се пред него.
Спомените са сладки, ценете ги.

И гифче Grinning

# 71
  • Кърджали
Ай, Мики, пепел ти на клавиатурата.
Хич и да не поглеждат исторически сериали.
Нещо съвременно, нещо интересно (и ако може да не търсят и те "кой уби един кой си", че сега и това е на мода до втръсване)
Някаква хубава история. Някой интересен герой/героиня.

# 72
Добър ден !

Относно проекти на нашичките.  Аз харесвах Ханде в Любовта не разбира от думи,  беше прекрасна , а често казано Керем не съм го гледала в други прожекции.  Но страшно готин беше в образа на Серкан Болат. Затова нещо подобно да играе отново може би.

Момичета това нови ли са на Ханде?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 12:54 от azisiq

# 73
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се по темата за новите проекти. Не мисля, че ще участват в романтични комедии. На мен не ми пречи, бих гледала. Но ми се иска нещо по-драматично и същевременно да е модерно. Не ми се гледат тежки драми с враждуващи фамилии, които не позволяват на младите да се обичат. Satisfied Те си казаха, че искат нещо различно. Дано ни изненадат приятно. Година чакаме, но така стана по-добре, отколкото веднага в нови проекти да се бяха включили. Те можеха и да го направят, ние не бяхме готови. Satisfied

Мелиса е доста активна по отношение на проектите. Още след края на първи сезон на "Почукай на вратата ми", се включи в "Любов, логика, отмъщение". Скоро беше на снимки на втората част на "Любовни тактики" и сега влиза в нов сериал "Kusursuz Kiraci" по Фокс.

И понеже днес сме на вълна цитати...

"Животът не е да получаваш и да имаш, а да даваш и да бъдеш."
Кевин Крус

# 74
Толкова много ги харесвам и двамата, че вече нямам търпение да ги гледам в нови роли. Изгледах почти всичко изиграно от тях. Тези сюжети, които не ми харесват ги гледах отгоре - отгоре, за да знам нещо за образа. С всяко гледане се впечатлявах все повече. Като оставим на страна двойката Еда и Серкан, която вече е част от мен, буквално се влюбих в Ийт Калъч на Керем и Азизе на Ханде. Съжалявам, че Азизе е спрян проект едва в 6 епизод, но въпреки това супер много ми хареса. Много искам да ги гледам двамата в нови силни образи. Не знам какво точно искам, но предпочитам трудни характери, противоречащи образи, нещо предизвикващо целия спектър на чувства и накрая да остана зашеметена от героя. Не се интересувам от нови любовни истории. По-скоро екшън, мистерия, даже фентъзи....на Керем много му отива мафитско-полицейски образ. На Ханде също би отивала ролята на лошо момиче с добро сърце. По принцип турците правят винаги някакви семейни сериали, но би било добре да разчупят малко рамката и да покажат силни и властни жени. Ханде ще е чудесна като шеф на някоя международна организация.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 13:23 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт