💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Голям шок за семейството.😔Дано оздравее прекрасното им детенце.

# 706
  • София
Много неприятна новина. От сърце пожелавам на това малко бисерче Мави да се оправи.
Сега вече разбирам, защо Ханде от известно време не е активна в инстаграм. Тази новина е невереятен шок за всички. Надявам се всичко да завърши благополучно.

Цитат
За тези, които се чудят за нас; ние сме добре и се опитваме да бъдем добре... Преди две седмици започнахме лечебен процес за нашата дъщеря Мави. Преодоляваме шока си и правим всичко възможно да приемем това и да направим процеса най-добрия. Мави също е добре. Обикновено нямахме намерение да правим изявление като това. Така или иначе не съм била много активна, освен да споделям съдържание, което е било заснето преди това и имаме споразумения. Нашето намерение беше да запазим процеса в тайна, доколкото можем, и винаги пред нашите старейшини имахме малък здравословен проблем. Но някак си малцина знаят за това, темата се е превърнала в материал за нечие списание. Досега всички те незабавно премахнаха новината по наша молба. Бих искала също да благодаря на другите страници на списанието, които никога не споделят новините, но показват чувствителност. Защото, както казах в началото, ще преминем през това по най-тихия и спокоен начин и ще се върнем отново. За съжаление загубихме края на въжето...Благодарим ви за подкрепата и разбирането.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 13:25 от БлагаВест

# 707
Много тъжни новини за малкото детенце! Дай Боже да се пребори с тази ужасна болест!
Много мъчно ми стана и като се сетя преди известно време точно коментирахте за огромния хейт, който се изсипва върху нея....

На този празник да се помолим да има винаги Надежда, Вяра и Любов за всички нас.
Честити и здрави да са всички, които празнуват!

# 708
Празнуваме Божията премъдрост ( София)
"А мъдростта, която иде отгоре, е първом чиста, после мирна, снизходителна, отстъпчива, пълна с милосърдие и с добри плодове, безпристрастна и нелицемерна" (Иак. 3:17)

Вяра, Надежда и Любов  да има в дните ви и независимо дали се радвате за успехите или се борите с трудности, Мъдростта да ви съпътства на всяка крачка.

Не такива новини исках да науча около Ханде и живота й...За съжаление, никой не е застрахован от внезапно тежко заболяване, а когато болния е невръсно дете шокът е още по-голям.
В контекста на днешния ден пожелавам на семейството Вяра, Надежда и Любов през трудните дни, които ги очакват.
Бог да бъде с всички тях и малката сладурана да пребори коварната болест.

# 709
  • София
Ох, честно да си призная, много се разстроих от новината.  
Симтомите са били подуване на стомахчето. При прегледа се е установило, че има възпаление, а в последствие са диагностицирали рак.
Наистина това е много жестоко. Това прекрасно слънчице, това толкова жизнено детенце, да го сполети такава болест. Надявам се медицината да се пребори. И с Божията помощ.

Спомних си наистина какви клетви отправи една антифенка на Ханде по адрес на Мави. Пожела огледалото, в което се оглежда да се стовари върху нея и тя да умре. Не ми го побира умът. Е, сега доволна ли е тази от това, което й пожела? Боже Господи, вразуми неразумните. И дай сили на тази сладурана да се пребори с тази коварна болест.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 14:16 от БлагаВест

# 710
Линде, натъжих се много и аз... Пък като се сетя и че я проклинаха тази невинна душица, още повече...

# 711
  • Кърджали
Явно добре съм направила, че съм пропуснала кой безмозъчен индивид е изсипвал проклятия върху/чрез дете. Дете е това, бе, дете. Д Е Т Е ....(преди няколко години някъде за малко не изгубихме племенника след инцидент в дома му, още цялата изтръпвам само като се сетя ... За мен ако някой изсипва злобата си върху дете, то това е психично болен...
Извинявам се за офтопика, но изпитах ужас само като го прочетох.

Дано Мави победи тази болест възможно най-скоро. И дано мине през този етап доколкото е възможно леко . И съвсем скоро пак да грее със слънчева усмивка

# 712
  • София
Жестока, шокираща новина.
Много вяра, сила и кураж пожелавам на Ханде, сестра й, семейството. И да бъдат оставени на спокойствие, за да могат да правят най-важното - да се грижат за Мави и един за друг.
На малката, сладка Мави изпращам цялата си вяра и пожелания за скорошно и успешно оздравяване.
И нека  Тоспод да пази и защитава Мави и семейството!  Hands Pray Hands Pray Hands Pray

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 14:56 от Dilemi

# 713
Flowers HerbДъхът ми спря, треперя и незнам какво пиша ... извинете предварително! Heart Exl
Още с появата на онзи гнусен и злобен Confounded коментар бях втрещена и много тъжна, веднага го споделих с Вас!

Тези момичета отново ще трябва да минат през ада! Млади са, силни са, обичани са и моята надежда, вяра и любов са с тях.
Влязох в темата да Ви честитя празника на ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА, ЛЮБОВТА И МЪДРОСТТА!
БОГ ДА Е С НАС И ТРИТЕ МОМОИЧЕТА! С любов...Purple Heart

# 714
  • София
Яси, аз също силно се надявам и вярвам в положителният край на тази тъжна история. Има много случаи на излекувани дечица. Сега медицината е толкова напреднала. С трансплантиране на костен мозък резултатите са блестящи.
Но пак си мисля, дали тази огромна негативна енергия, този противен хейт, който се изливаше върху Ханде и нейното семейство не спомогнаха за това. Защо е тази омраза? Какво лично им е причинила Ханде и още по-малко Мави, за да ги мразиш?

В момента в Туитър има призиви да не се коментира непрекъснато този проблем. Искат да ги оставят на спокойствие, за да могат да се съсредоточат в най-важното, лечението на Мави.
Ние, като техни фенове можем да отправяме искрени пожелания и да се молим за успешното лечение на тази малка сладурана. Очакваме я скоро отново да ни радва с нейната жизнена и невероятно лъчезарна усмивка.

# 715
Кураж и на двамата ми любимци - Ханде и Керем и на техните любими - Мави и Тед!

# 716
Момичета здравейте Hug
Видях при рускините - какъв ужас , от пролетта това сладурче го лекуват и по нищо не им личеше на всички . Много силни майка , баща и леля Two Hearts . Дано лечението върви добре и всичко остане в миналото . Flowers Four Leaf Clover
Казват ,че когато се случи в ранна детска възраст и се вземат мерки навреме , децата порастват здрави и водят нормален живот ,  имат свои деца Flowers Four Leaf Clover
Духом съм със семейството на Гамзе , много съм разстроена ...

# 717
Ужасна новина ....
Сила и кураж на семейството Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 718
  • София
Нищо не е било случайно през това лято. Ханде беше непрекъснато до Мави. Цялото лято, на всичките дестинации, на които бяха на почивка, Ханде не се отдели от нея. Но абсолютно с нищо не показа, че има такъв огромен проблем. Уникално силно момиче е Ханде. Прекрасно семейство са и сестра й Гамзе с Джанер. Приятелите също бяха с тях.
Много сме лоши понякога хората. Егоисти!  Искаме непрекъснато да ни се показват, да ни информират, как върви живота им, без да си даваме сметка, че те също са хора като нас. Със своите житейски проблеми. Постоянно ги обвиняваме, че се крият, че не ни се разкриват, а не се замисляме, че това може да е, защото си имат проблеми. Правим си изводи без да сме наясно с истината. Вярвам, че Керем в момента оказва своята подкрепа, както на Ханде, така и на семейство Йълдъръм. Защото той много обича Мави и тя него.

# 719
Здравейте момичета.
Днес е много хубав празник Вяра,Надежда и Любов. Пожелавам ви най вече здрави и изпълнени с вяра че всичко хубаво предстои.
За шокиращата новина относно Мави, съм толкова отвратена от жълтите медии как на гърба на едно семейство което има проблеми те правят новини.  Това не са хора.
Пожелавам на семейството на Ханде да са силни и да вярват в доброто. Че Мави ще се оправи.

А Керем е качил в своето стори една негова тренировка от фитнес салона.

Общи условия

Активация на акаунт