💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 134
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нищо не е било случайно през това лято. Ханде беше непрекъснато до Мави. Цялото лято, на всичките дестинации, на които бяха на почивка, Ханде не се отдели от нея. Но абсолютно с нищо не показа, че има такъв огромен проблем. Уникално силно момиче е Ханде. Прекрасно семейство са и сестра й Гамзе с Джанер. Приятелите също бяха с тях.
Много сме лоши понякога хората. Егоисти!  Искаме непрекъснато да ни се показват, да ни информират, как върви живота им, без да си даваме сметка, че те също са хора като нас. Със своите житейски проблеми. Постоянно ги обвиняваме, че се крият, че не ни се разкриват, а не се замисляме, че това може да е, защото си имат проблеми. Правим си изводи без да сме наясно с истината. Вярвам, че Керем в момента оказва своята подкрепа, както на Ханде, така и на семейство Йълдъръм. Защото той много обича Мави и тя него.

Скрит текст:

Линде, Flowers Cherry Blossom мислех си почти същото. Затова може би Ханде не започна нов дългосрочен проект, занимаваше се почти само с реклами.  Искала е да бъде близо и заедно със семейството на сестра си. А ние мрънкахме защо не се снима! Наистина : "Обичай, живей, бъди благодарен"! Flowers Four Leaf Clover

# 721
Много мъчно ми стана като прочетох днес за Мави. Не спирам да го мисля.

# 722
Много мъчно ми стана като прочетох днес за Мави. Не спирам да го мисля.
Май всички тук се чувстваме по същия начин 😔 Сви ми се сърцето.

# 723
Наскоро минах през този ад...Макар че човекът вече не е между живите... Когато става въпрос за дете, е още по-болезнено и несправедливо... Дано, дано, дано... Дано детенцето да има късмет и да се пребори, да устои на изпитанията... Дано онази висша сила бди над Мави и я закриля... Дано! ❤️

# 724
Привет, момичета,
Все още не мога да повярвам, че това е истина. Disappointed Дано късмета е с малкото слънчице Мави!

# 725
Привет, момичета,
Все още не мога да повярвам, че това е истина. Disappointed Дано късмета е с малкото слънчице Мави!

# 726
Здравейте Animal Bee

И аз съм на същата вълна като вас, в началото помислих, че е измислица на медиите. Не мога да го осъзная още. Вярвам, че ще направят всичко по силите си и ще се преборят и с това изпитание.
Очевидно това е причината за отсъствието на Ханде от социалните мрежи и сега се чувствам  като ужасен човек , че всеки ден чаках да качи някоя нова снимка , а тя е преживявала това...
За съжаление няма как да им помогнем, освен да се молим и да им изпращаме много положителна енергия, както досега. Hands Pray
Дано сега и хейтърите малко се смирят...

# 727
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте прекрасни момичета! Heart

На празника на любовта и надеждата, вярата и мъдростта Ви желая здраве и късмет! Purple Heart
Любовта ни спасява, вярата и надеждата ни крепят в най-тежките дни! Мъдростта ни дава сила да продължим и след най-големите загуби! Broken Heart
Flowers Four Leaf Clover Нека да бъдем всички добри и да дочакаме хубави новини.
Вярвайте в силата на любовта и надеждата! 
С любов и уважение към всички Вас и мислена подкрепа за Ханде Ерчел и семейството и.

# 728
След научаването за болестта на малката Мави се замислих колко често забравяме, че известните личности са просто хора и нищо човешко не им е чуждо. Радостите и болките им са като на милярди други по света. Разликата е, че живота им е изложен на показ. За съжаление в повечето случаи личния им живот се смесва с кариетата, работата им и публиката не прави разлика едно от друго. Социалните мрежи много допринесоха за популярността, но нанесоха и много вреда. В същото време жадните за сензации репортери и журналисти се възползват от истерията на феновете и превръщат един болезнен, семеен и личен проблем в публична тема. Не знам за Ханде, но силата на сестра й да се изкаже публично за болестта на най-милото й е за възхищение. Не искам да мисля какво е в майчиното й сърце и истински се моля да има силата и вярата да се бори заедно с Мави. Ако може нещо положително да се каже в този момент, то е, че медицината в Турция е на световно ниво, семейството е реагирало навреме и лечението е факт от няколко месеца. Също така не е за пренебрегване факта, че разполагат с всички необходими финансови средства за лечение. Сами знаете колко много кампании има за събиране на средства за лечение за деца и млади хора, дори в самата Турция кампаниите са ежедневни. Да си болен или да имаш болен в семейството е много скъпо занимание.

Господ да изцери Мави и всички болни деца, да изчисти болестта от телата им и да ги дари с щастливо детство. Да пораснат здрави и усмихнати за радост на близките и семействата им. Амин!

# 729
Тази "новина" всички ни разстрои, но няма да губим Надежда и Вяра!
Ще се оправи малката сладурка!🍀🍀🍀

# 730
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 731
Добро утро! Пожелавам ви прекрасен и спокоен почивен ден!
Чеснто казано до сега се радвах на всички снимки, които качвате, нищо, че съм ги гледала вече по 100 пъти и не ми пречеше, че няма нищо ново. Но! Сега с нетърпение ще отварям темата с надежда, че са споделили добри новини.

Гледам в момента Любов под наем. Явно главният герой там (Омер, все не мога да им запомня имената) е също доста популярен с голям фен клуб. За Ханде съм пропуснала хейта, но на него скоро му се роди дете и като прочетох, какви гадости пишат за жена му.... Не знам как издържат на този натиск.

# 732
Добро утро момичета.
Една спокойна неделя.
И нека вярваме в чудото че всичко с малката Мави ще се оправи.

# 733
  • София
Привет и от мен! Flowers Hibiscus Спокоен ден със семейството и приятели ви пожелавам! Grinning
За малката сладурана Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Спомени 18.09.2021 Heart Eyes
https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1571368211865604096

# 734
Здравейте!

Минавам и заминавам...
Не мога да подмина с безразличие случващото се с Мави. Дано се оправи, а на семейство Ерчел/ Йелдъръм сили.
Друго и да пиша е безмислено.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт