С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 882
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Пита ме какво да сложи в каймата. Казвам й еди си колко яйца, еди си колко хляб, напоен в мляко/вода.
Ааа, не много било. Сложи си там малко и не станаха пухкави кюфтетата.
Моля, дай точните пропорции за пуФкавите кюфтета. Може и на лични, да не оспамим съвсем темата.

# 181
Затова ми липсва старата версия с емотиконите,усмихнати или не.

# 182
В кухни не побеснявам аз. Тихичко се изнасям, опвам краци и чакам плюскането.
Кюфтетата, ако ги кръстим "кюфтета по свекървенски", можем и тук да се насладим на рецептата.

# 183
Шер, печеният вариант е много ОК. Мързи ме да пържа и затова пробвах печените.

# 184
Ще трябва да пробвам. Аз рядко пържа, защото много мирише, а сме в апартамент.

Обаче тоя вкус е веднъж…

Свекър ми много ги хареса, а като знам как го отглеждат у тях, как да не му направя нещо любимо! 😂

# 185
В рецептата видях 1 яйце на 600 гр. кайма, за 1 кг - 2 яйца. Е, как да е много? Или говориш за друга рецепта?

# 186
В рецептата видях 1 яйце на 600 гр. кайма, за 1 кг - 2 яйца. Е, как да е много? Или говориш за друга рецепта?

За същата рецепта. Ама свека с 2 кила кайма иска да мине с 1 яйце и 1 филия хляб. Без сол, подправки и такива неща. Не се меся, да прави каквото иска. Като сме в нас, готвя аз и е по моите правила/рецепти.

# 187

За същата рецепта. Ама свека с 2 кила кайма иска да мине с 1 яйце и 1 филия хляб. Без сол, подправки и такива неща. Не се меся, да прави каквото иска. Като сме в нас, готвя аз и е по моите правила/рецепти.
Ох! Дори спестовница като мен не мож' достигне таквиз висоти! Хвала!

# 188
  • София
Гледам 36 нови отговора и си казвам: Тия са разкостили някоя нова свекърва, а то някакви кИфтета се вихрят тук.
Вдъхновихте ме, довечера ще пържа.

# 189
  • София
Здравейте, идвам да изтипосам моята свеки тук.
В края на лятото със семейството решихме да идем до Белица и да посетим парка на танцуващите мечки. Решихме да вземем и свекървата. Речено-сторено. И двамата с мъжа ми сме шофьори и решихме аз да карам на отиване, а той на връщане. Но в залисията забравих да си взема книжката. Усетих се още в началото и спрях, за да се сменим с мм. Предложих на свеки да седне на предната седалка, за да не ѝ става лошо и тя се съгласи. След това изръси: Е какъв шофьор си ти, след като си забравяш книжката? Това го премълчах.
Втората изцепка беше, когато в края на разходката, беше станало студено и децата трябваше да се преоблекат и синът ми, без да иска, сваляйки късия панталон, си дръпна и малко от гащичките надолу и баба му му се подигра, като започна да се смее как свалил всичко.  На детето му стана обидно и болно, че баба му се присмива. Тя започна да отрича и аз тогава ѝ казах, че трябва да му се извини. Женицата категорично отказа, според нея не му се е присмяла и след като той се чувства обиден, проблемът си е негов. Синът ми е на 6 години.

# 190
  • Fort Worth, TX
Шугар, просто не взимайте с вас.😀Моята много ме разсмива с разговорите с другия й син.Гледа ли сериала?Обсъждат турския сериал.Ходи ли на работа ?Колко ти платиха?Яде ли.Мъж на 50 , който живее с нея.

# 191
Преди имах едно гадже, чиято майка му звънеше да го пита всеки ден дали е ял. Тя работеше на 10 мин пеша от дома им. И на обяд звъни да го пита яде ли.. 20 годишен младеж. Хвърлях му телефона в другия край на стаята.

# 192
Моята ми звъни постоянно да ме пита дали съм сготвила нещо. Омръзна ми от тази жена. А мъжът ми не ме подкрепя в нищо, да не говорим как ми развали един ден...

# 193
Моята ми звъни постоянно да ме пита дали съм сготвила нещо. Омръзна ми от тази жена. А мъжът ми не ме подкрепя в нищо, да не говорим как ми развали един ден...

Ами купи й книга с рецепти и не й вдигай телефона.

# 194
Ти пък вземи я изненадай, сготви и я покани на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт