Ти какво сготви? Снимай, покажи! 139-та тема

• 101 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
И аз утре ще правя кюфтета от тиквички, но ги обичам по-златисти, утре ако не забравя ще ги снимам Grinning днес печено пиле с гъби и масло в плик

# 541
Печено пиле, пържени кюфтета, картофи на фурна, гъбен сос

Грил халуми

# 542
# 543
Коледни брецели

# 544
  • Сф
Кристина, малко са по - тъмни кюфтетата, така е , но пробвах нова рецепта. На вкуса не се усеща  чак, да ти кажа Иначе ги правя с лъжица, по- рехички така и не загарят толкова, ама не приличат и на кюфтета (от кайма 😂) давай твойте и ще искаме рецептата!
Готови за мача

И картофите по Дж.Оливър съсипах( преварих) , ама карай Wink ,ще се изядат между бирите Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 17:55 от PureLove

# 545
  • Русе
Канелени бисквити

# 546
Рибени кюфтета и зеленчуци на фурна

Пица...

Това у дъщеря ми..аз още се боря с джолана!

# 547
  • София
Картофите на Джеймс Оливър

# 548
  • Русе
Картофени кюфтета, боб, сланина

Мариновани рязани камби

Бисквитки с канела

# 549
# 550
Бадемово-портокалови сладки с марципан

За Бъдни вечер ще приготвя този Хрупкав празничен тиквеник

И/или тези трюфели с тиква- само с три съставки са и са много вкусни.
Семпли са, особено тиквеника-минималистичен е, но на фона на всичките ястия са напълно достатъчни. За нас поне.  ММ особено обича "тиквеника"- хем хрупкав, хем има тиква и в същото време не е много тестян, както нарича традиционните. Даже специално си пожела да го приготвя.

# 551
# 552
  • Sofia
Морковени сладки
Макарони на фурна
Ориз с праз,маслини,домати и яйца

Соленки

# 553
Снощи ги направих в крайна сметка моите кюфтета, то и аз с лъжица, даже някой път слагам в сместа и настърган картоф

# 554
Хахах, аз пък много обичам малко разкашкани картофи, като масло ми се топят 👌🥰 а за дюнери сега като каза.. Само веднъж се пробвах вкъщи, но е егати занимавката, та не знам втори път ще има ли, трябва да потърся имам ли снимка сега

Общи условия

Активация на акаунт