Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери-3

• 97 270
  • 828
  •   1
Отговори
# 210
ЕМАГ имат ли кодове за намаление?

# 211
Здравейте,търся код за Pandora,някой да има представа дали имат изобщо такива ?

# 212
Здравейте! И аз бих се радвала на код за About You (повече от 13%) ако някой има излишен на лично съобщение. Благодаря предварително.

# 213
Случайно ако днес някой получи код от Емаг за имен ден и не му е нужен, бих го приела на ЛС.  Simple Smile

# 214
  • Бургас
Здравейте. Търся код за хиполенд/комсед,ако някой има излишен,който няма да ползва ще съм благодарна.

# 215
Здравейте. Търся код за хиполенд/комсед,ако някой има излишен,който няма да ползва ще съм благодарна.
Някъде назад в темата имаше пуснат код (не персонален) за хиполенд.

# 216
Имам кодове за Notino, ако някой желае :

# 217

Скоро видях ,че със сребърна карта на СБА има отстъпка при пазаруване в Хиполенд.

# 218
Здравейте,търся код за Pandora,някой да има представа дали имат изобщо такива ?
Здравейте! Направете си регистрация в сайта на СилвърКорт. Те са официални представители на Pandora за България. От време на време ще Ви пращат кодове на имейла. Отстъпките не са големи, но пак е нещо. Иначе и в сайта на Pandora може да се регистрирате. Аз поне не знам за други отстъпки. Ако някой има друга информация, ще се радвам и аз на отстъпка за Pandora , че съм набелязала някои неща Simple Smile

# 219
Здравейте, някой дали има код за Спорт депо?

# 220
  • Варна

ABOUT YOU Ваучер

# 221
Здравейте, търся код за намалени обувки obuvki.bg

# 222
Здравейте, търся код за намалени обувки obuvki.bg
В сайта пише, че ако направите първа поръчка през приложението дава 10% , но аз оня ден опитах с едни маратонки на Адидас, които бяха над 100лв и не стана.. но пък бяха намалени, може би за това. Опитайте и вие ако искате

# 223
Ако не е спешно и ви се чака, Пандора на Черен петък пускат 20% и важи за почти всичко.

# 224
Търся код за Златна рибка?

Общи условия

Активация на акаунт