Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 31 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Кашлицата не е симптом на сърдечно заболяване.При сърдечен проблем в легнало положение не се кашля, а има недостиг на въздух.Човека зле ли се чувства?

# 121
И аз за кашлицата щях да питам. Защо се свързва със сърдечен проблем?

# 122
Disappointed RelievedDisappointed RelievedЗдравейте, писах и по-рано, но да питам и тук.
От няколко дни съм с много гадно стомашно неразположение - гадене, къркорене на червата, леки болки в стомаха и това, което най-много ме притеснява - липса на апетит - направо не ми се гледа храна.
Миналия ден бях на ехограф - лековъзпалена лигавица - това каза докторката.
Изчетох в интернет почти всичко по темата и умирам от страх - всичко води към рак:disappointed_relieved:
Пия Фамотидин, Иберогаст, пробиотик и Деган.
Моля споделете, ако има как да облекча симптомите си.
Утре след работа пак ще ходя до личната.
Много се страхувам!

# 123
  • Sofia
От храна ли е провокирано?

Преди години бях така може би около месец и какви ли не все гадни диагнози си поставях...бях яла фъстъци.
Тези дни пак имах подобни симптоми,според мен от грозде,смокини и кьопоолу.
Пий чай от джоджен.
Сутринта на гладно сок от картоф,гадно е,но помага.
Прополисова тинктура,мастикс на зърна или сироп ,мента също помагат.

# 124
От храна ли е провокирано?

Преди години бях така може би около месец и какви ли не все гадни диагнози си поставях...бях яла фъстъци.
Тези дни пак имах подобни симптоми,според мен от грозде,смокини и кьопоолу.
Пий чай от джоджен.
Сутринта на гладно сок от картоф,гадно е,но помага.
Прополисова тинктура,мастикс на зърна или сироп ,мента също помагат.
Подозирам едни кюфтета миналата седмица, но и всичко около мен е с гадния летен вирус. Тинктура пия вече от днес. Най-много ме притеснява липсата на апетит.
Благодаря за съветите.

# 125
  • Sofia
Може да ядеш и кисело мляко,или айран,сухар....също пий пробиотици и медицински въглен.

# 126
Може да ядеш и кисело мляко,или айран,сухар....също пий пробиотици и медицински въглен.
Всичко това правя и ефект за сега няма, въпреки че въглена го взимам от днес. Ще видя какво ще ми каже и личната утре. Не знам вече какво още да направя, чувствам се ужасно! И много ме е страх.
Все това мисля. Дали е възможно и психо-соматично да е?

# 127
И кое е страшното на липсата на апетит? Тялото чувства нужда да се самоочисти малко и не ти позволява да приемаш нова храна. Пий вода и чайове. Едва ли ще можеш да останеш без храна повече от 3 дни, пак ще проядеш. Лечебно е да спреш храната за кратко.

# 128
Три дни без апетит и се мисли за рак?!
Лекувайте си психиката. Тест за КОВИД правихте ли? Има варианти със стомашни проблеми.

# 129
На мен това са ми астматичните пристъпи.

Здравейте!
Дано някой се включи бързо. Ендокардит може ли да се прояви с болка в гърдите, кашлица, която се засилва при лежане, и свирене при вдишване? Колко спешно е състоянието? Чудим се дали да го заведем човекът сега или да чакаме утре сутрин?

# 130
Нескопосано ми взеха кръв и сега се зачерви малко мястото. С какво да го намажа ?

# 131
Компрес с риванол, а и с нищо да не го мажеш ще мине

# 132
Възможно ли е да излезе стерилна урина без разтеж, а в седимента на обикновената да има - 4-5 еритроцита, 10-15 левкоцита, бактерии? И двете проби са пуснати в една и съща лаборатория.

# 133
Явно е възможно. Повтори стерилната урина, то за най-точно се дава трикратно.

# 134
Да, възможно е. И при баща ми беше така.

Общи условия

Активация на акаунт