Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 31 382
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Скарлет, не отлагай прегледа при дерматолог. Трябва специалист да те види.

shlqpchy2, бих постъпила мнението на добър рентгенолог, специализиран в разчитането на ЯМР. Все пак, това е в тяхната област.

# 661
  • София
Стискам палци! Между другото от няколко места чувам напоследък, че за хипертония помагат упражнения за врата. Например: https://lekuva.net/197213/shishonin.html

# 662
  • Варна
Това да не е кърлеж?

# 663
Преди няколко часа погледнах кръвните изследвания на съпруга ми. Резултатът от онлайн калкулатор е 3та степен бъбречна недостатъчност. От мед. лице няма диагноза, тъй като предстоят нови изследвания. Мили момичета, може ли тези завишени стойности и занижена филтрация да са последствия от интензивни тренировки? Много ще съм благодарна, ако имате информация. Живеем в чужбина, на малък остров, здравната с- ма е бавна. Извинявам се, като попарена съм. Много благодаря

# 664
Това да не е кърлеж?

Крачета виждат ли се?
Като увелича снимката, се размазва и не мога да видя...

# 665
Не е възможно от тренировките да има бъбречна недостатъчност. Но някакви добавки биха могли да увредят бъбреците. Все пак изчакайте другите изследвания.

# 666
  • София
Това да не е кърлеж?

Излиза косъм от "кърлежа"  =>  няма как да е кърлеж (ако виждам правилно де)

# 667
  • Somewhere far away
Идвам със следния проблем.
вече трети ден нямам обоняние. правих си тест за ковид в събота, положителен- други симптоми нямам, освен че може би ми е малко по -отпаднало. Има ли други с такъв случай и колко време е очакваното да нямаш никакво усещане нито на вкус, нито на мирис?

# 668
Здравейте, леко хипохондричка си падам, та да питам тук преди да успея да стигна до лекар. Забелязах, че като пипна вътре в пъпа усещам остра болка. Нямам никакви други симптоми. Визуално не виждам нищо. Помислих си за херния, ако някой има опит ще ми е полезно.

# 669
И аз ако си бръкна в пъпа усещам болка, ама защо да бъркам?

За обонянието е различно, аз нямах 4 дни, други хора много дълго. Всичко е индивидуално.

# 670
Не съм бъркала със сила разбира се, случило се е да го докосна и го забелязах. Болката е остра и със сигурност не я е имало преди.

# 671
За остра болка-лекар.

# 672
  • софия
Може ли да препоръчате добър хирург за вадене на нормално израснал мъдрец.  Някой от  личен опит ?

# 673
Aко е питане за София - доктор Калин Калев на ул. Българска морава- има тел.в интернет.

# 674
Моля, препоръчайте ми нещо за отхрачване? . Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт