Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 31 435
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Не се вижда на снимките.
Направете си компрес от пресен зелев лист.Сменяйте го като изсъхне.
Зелето на кожата,отгоре найлон,и го привържете с нещо, да не е стегнато,но и да си остане на място.

# 106
Не, не с найлон, Doli.По-добре отгоре на тънък пласт памук и с ластичен бинт.
Листът от зеле добре начукан, да си пусне сока.
Наистина облекчава много.
Аз от пресен личен опит говоря. Усуках си коляното в четвъртък миналата седмица и като не ме заболя чак толкова много, само с един зелен кройтерхоф мазах.
Но минаха два дни, коляното набъбна и под капачката в долната част изхвръкнаха едни цицини, а всичко наоколо се зачерви и затопли. Не можех да свивам крака и почнах да налагам зеле.
Днес, в поспаднало положение, ходих до Токуда все пак на преглед. Препоръчвам мазилото Тендивал, което ми предписа докторът с останалите медикаменти.

# 107
  • Sofia
Аз всичко налагам със зеле 😁
Боляха ме гърдите преди мц,няколко дни слагах зелеви листа в сутиена,мина болката.
Заболя ме петата,пак компреси за през нощта,мина...На синът ми коленете го боляха,за 2-3дни с компреси получи облекчение.
За синини също действа.

# 108
Наистина е чудодеен зелевият лист. Ако бях почнала в началото и аз, сигурно щях да спестя днес ходенето до болница.
Ама и повече от страх ходих, защото като се зачетох тук, то косата ми настръхна какви главоболия може да причини едно коляно.

# 109
  • Пловдив
За какво говори висок FT3, а в норма ТСХ и FT4?

# 110
За хиперфункция, която в някакъв момент най-вероятно ще премине в хипофункция.

# 111
  • Пловдив
За хиперфункция, която в някакъв момент най-вероятно ще премине в хипофункция.
хашимото?
Сърцебиене е типично, нали?

# 112
Да, сърцебиене е едно от оплакванията.

# 113
Благодаря ви!
Утре ще е зелето, че днес неочаквани задачи изскочиха. Иначе отока си седи какъвто беше сутринта..
Ако се задържи повече или нараства ще ида при чичо доктор. ❤️

# 114
Сега чак видях снимките. Това е доста над глезена. Ако зелевият лист не помогне, не отлагай посещението при ортопед. Дано мине. Flowers Hibiscus

# 115
Ана профил и Ана скрининг на гладно ли се пускат ? Казаха ми, че няма значение, но все пак ?

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 19:24 от veseuka

# 116
Няма значение за изследването.

# 117
Здравейте!
Дано някой се включи бързо. Ендокардит може ли да се прояви с болка в гърдите, кашлица, която се засилва при лежане, и свирене при вдишване? Колко спешно е състоянието? Чудим се дали да го заведем човекът сега или да чакаме утре сутрин?

# 118
Диагнозата трудно се поставя и в болнично заведение, заради нетипичните симптоми. Ако имате възможност да измерите сатурацията, ориентирайте се според резултатите.

# 119
Човекът сърдечно болен ли е, или с друго заболяване, че се насочвате конкретно към това? Такива симптоми може да са от много неща, включително от стомаха, някой рефлукс. Ако се притеснявате,идете все пак,докато не е влошен. Щом питаш, значи нещо ви тревожи

Общи условия

Активация на акаунт