Подготовка за малкия човек - тема 20

• 37 109
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Да абсолютно, кошница за новородено е - до 13 кг. Единствено ми се вижда, че детето е не напълно в легнала позиция, но пък като гледам по магазините - и другите марки са така.

# 91
Да абсолютно, кошница за новородено е - до 13 кг. Единствено ми се вижда, че детето е не напълно в легнала позиция, но пък като гледам по магазините - и другите марки са така.
Кошниците за кола не трябва да са в напълно легнала позиция за да е в безопасност бебето и също то не трябва да стои повече от 40 Мин. в кошницата.

# 92
Кошницата е в поза тип - ембрионална, позната на бебето от корема. Не бива да се превръща в основно легло, иначе няма проблем.

# 93
Cybex Cloud Z I-size има напълно легнала позиция.

# 94
Daisy ако сте близки и знаеш, че е запазена, я вземи. Детето спира да се вози в такава кошница много преди 13 кг, така че по принцип се ползват малко време. Отделете си бюджет за хубаво столче. Ние след кошницата си взехме столче до 18 кг с позиция за спане на Britax

# 95
  • до най-прекрасния мъж
И ние ползвахме кошница от приятелка. Дъщеря ми се возеше вътре до 6 м и нещо. Сега инцидентно я возим вътре, но определено й е доста малка, нищо че е до 13 кг, а малката е 9 кг и 72 см на почти 9 м. Абсурд да я ползваме до 13 кг (детето на приятелката ми е 13 кг, а е на 3.5 г и изобщо няма как да се събере в кошница). Не вярвам някой въобще да я ползва толкова дълго. Обикновено между 6 и 9 м се сменя със столче. Така че, взимай, стига да е запазена и да не е много стара като години, защото и пластмасата старее.

# 96
На Cloud Z легналата позиция се използва единствено извън автомобила.

# 97
За чувалчето на Лидл, аз ползвам такова 0.5 тог, доволна съм 0-6м е до 70см е, сега ще видя това колко тог е и ще вземя за есента. Моята до 3месец почти не се въртеше и си спеше с одеало февруари е родена в стаята беше 22-23 градуса, лятото започна да се отвива вече, завивах я с чаршаф, та тогава взехме чувалчето,  ами спала е в него само по хладните вечери, чрез другото време само по боди защото в нас се оказа 26+ да нв кажа че и до 30градуса стигахме, а на 30 спеше само по памперс и през нощта мятах пелена която тя изритваше.

Аз новородвно не бих повивала, ако не се стряска на сън или само ръчичките и двамата ортопеда при които я заведох ме питаха за повиване и казаха добре, че не повиваш.

Алисън аз съм с Лорели дървена кошара с решетка на едната страна и сложих обиколник само на нея, защото много рита и се заклещи та голям рев падна.

За спането по корем моята вече сама си се върти, една нощ я въртях през 1ч защото още ме се върти от корем на гръб.. ами повече ме си играх, самл проверявам главата на страни ли е вече. Най - сладката и дълга дрямка и беше по корем 3ч.

Кошницата за кола моята също е от моя приятелка,  комплект с количката, малката вече р на 6м 7.7 и вече и късее, та до месец два макс минава на столче. Тоест взимай смело от приятелка

# 98
Не знаех, че Лидъл имат чувалчета 0,5 тог, което се води само чаршаф, ще ги го имам предвид.

Пролетта взех от50% намаление на Н&М,  2 тог, уж за преходен сезон сега, но за температурата вкъщи са дебели и ще ги слагам при истински хладно.

Гледах и се чудих за в момента и в понеделник чакам на angel baby 1 тог с крачета, двоен чаршаф за 22-24°

# 99
Не знаех, че Лидъл имат чувалчета 0,5 тог, което се води само чаршаф, ще ги го имам предвид.

Пролетта взех от50% намаление на Н&М,  2 тог, уж за преходен сезон сега, но за температурата вкъщи са дебели и ще ги слагам при истински хладно.

Гледах и се чудих за в момента и в понеделник чакам на angel baby 1 тог с крачета, двоен чаршаф за 22-24°

Щефи да ти кажа на пипане 0.5 тога им е като двоен чаршаф. Леко, меко и приятен е на допир и миналата седмица на вън като паднаха Т я слагам по памперс в чувала и спи цяла нощ, иначе с боди и става топло, аз ще търся с крачета по - натам нз кога е удачно да се премине на крачета?

# 100
Като почне да се изправя детето, може да слагате с крачета.

# 101
  • Свети Влас
Здравейте, момичета ! В Бургас на 10 и 11 септември ще имам Бебе Зона. Експозиционен център Флора Бургас

# 102
В сайта нa angel baby чувалчета с крачета ги дават от 6 месеца нагоре. Взех размер 6-12месеца, моите са февруари, като на Milena нейното.

Едното още не прави пируети, другото се разтяга като котка на крайниците, прикляка и скача като жаба. Миналата вечер го оставих в леглото докато върви реда за къпане,  пуснах любима музика - made in KZ - joe dassin, обича да съзерцава мадамата там, е, намерих го да се набира за таблата, интересува го да докопа стойката с телефона вече.
 Трябва да  пасне чувалче с крачета🙂

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 00:51 от Щефи

# 103
  • София
Според мен чувалчето се слага като стане по-подвижно бебето. Аз го сложих преди да навърши месец, защото детето се въртеше настрани и от там се въртеше целия и го намирах напречно или главата на мястото на краката разбира се отвит. Преди това завивах с одеалце.
0.5 tog е единичен чаршаф и този на Angel baby 0-6м при нас умаля за един месец. Има бюджетни летни във Вис Виталис и в Хиполенд и baby.bg с органичен памук по около 20лв. Аз имам и от двата вида и ако не сте сигурни какъв и дали ще се ползва, са добър вариант и можете да ги видите на живо и да прецените, но есента е по-скоро за 1tog, който е двоен чаршаф.
Аз дори и в момента, когато детето пълзи, ползвам чувала само за нощно спане, а през деня завивам с муселинка. 🙂

# 104
Момичета, има много хубави неща в Лидл от днес. Аз досега не съм купувала друго освен хранителни продукти от там, но днес си взех няколко неща и мнооого ми харесват. Цените са супер и според мен и качеството е много добро. Разгледайте брошурата, ако искате. Хубав ден! ☀

Общи условия

Активация на акаунт