Несподелена любов ...

• 3 632
  • 51
  •   1
Отговори
Здравейте, ще разкажа моята история за несподелената ми любов ....  Познаваме се повече от 10г.... Помня деня в който се запознахме ... още тогава се влюбих в него , но уви тогава той си имаше приятелка .... След 1г. той ме потърси, но аз тогава бях обвързана и така пътищата ни се разминаха за втори път .... С моята тогавашна любов нещата се задълбочиха, заживяхме заедно, след няколко години се появи на бял свят нашето прекрасно момче. Две години след раждането нещата между нас не вървяха изобщо, тогава в съзнанието ми отново изкочи въпросния мъж .... мислех за него ден и нощ, не знам какво ме беше връхлетяло... Питах се защо след толкова години мисля за този човек .... С моята половинка се разделихме, отново минаха около 5-6г и се започнаха същите мисли за моята несподелена любов. След толкова време той беше женен с дете ( все още е с жена си) ..... В един прекрасен ден той ми писа .... Не можех да повярвам, как?защо? .... започнахме да общуваме всеки божи ден ...... и така  3-4 месеца. Разбрах, че нещата с неговата половинка не вървят и само дебело да подчертае ИЗНЕВЯРА ФИЗИЧЕСКИ НЕ Е ИМАЛО!!! , но той се отдръпна лека полека, аз бях окей с това, все пак не е редно при него нещата не са приключили ..... Но аз за втори път изпитах емоция към него, вече 2 месеца не си комуникираме и ужасно много ми липсва, но живота е такъв. Не искам съвети, ако някой иска да сподели нещо, нека да го направи без упреци, моля. Искам да си излея душата, няма как да го споделя на някой всичкото това.... Вече толкова време го тая в себе си.

# 1
Защо го идеализираш толкова много ? Само виртуално ли сте общували? Ако си нямала никакви отношения с него и не го познаваш добре според мен драмата е в твоята глава . Ще срещнеш нов мъж .

# 2
10 години мислиш за този мъж, очакванията ти са големи,може и да се разочароваш ако един ден се получат нещата

# 3
  • София
Не виждам несподелена любов, а съвсем взаимен и споделен мерак. Случват се такива неща, но не е любов това.

# 4
Някаква тръпка между двама души

# 5
Вашето е неизживяна любов.
Хубаво впечатление ми прави, че докато е с жена си не прави паралелни връзки.Не много мъже биха издържали на това изкушение.
Пожелавам ти да срещнеш нова тръпка, с този звучи болезнено.

# 6
По-скоро е търсил точно изневяра и затова и е писал. Само че като гледам колко романтична натура е авторката, се е уплашил, че не си заслужава риска. Няма да се учудя, ако и той е разбрал за чувствата ти и затова се е отдръпвал. А ти защо го харесваш толкова много? Познаваш ли го добре? Не мислиш ли, че го идеализираш?

# 7
Изплашил се е че може да се влюби и жена му да разбере и край иначе защо ще и пише

# 8
Това е сексуално напрежение, а не любов. Тя имала труден момент в брака - фантазира. Разделила се с мъжа си и останала сама - пак фантазира. Той имал труден момент в брака - решил да чукне нещо странично. Усетил е, че авторката си фантазира и ще има усложнения, и се е дръпнал. Толкова е елементарно, че няма накъде.

Авторке, излез от света на фантазиите, и се опитай да живееш тук и сега. Докато ти въздишаш по някаква твоя илюзия, около теб  със сигурност има реални (и свободни!) мъже, които проявяват интерес, и с които би могла да имаш истински отношения, а не писаници и фантазии.

# 9
Казваш ,да не бъдем груби ? Добре!Но поне аз винаги съм се чудила нещо !Как ,зрели жени и то с деца ,малки ,имат време да мислят за мъже?В днешно време тези деца за нищо ги нямате . Доста често срещан истории ,как мъжете били такива,или онакива .Ама , жените не отстъпваме по назад.Та , реално съветът ми . Сигурна съм че ,ако се получи нещо между вас , дори няма да му става .Ти ,обичаш сексуалното привличане към този човек.

# 10
Как ,зрели жени и то с деца ,малки ,имат време да мислят за мъже?

И в рамките на 2-3-4 години успяват да родят, разделят/разведат, припаднат по нов и родят и от него.

# 11
Аз сигурно съм цинична ,но не вярвам да е  имал силен интерес към авторката , иначе все щеше да има някакви действия от негова страна.

# 12
  • Банско
Всеки път едно и също. Истинахме, годините, децата, не си говорим, други мъже, други жени.
Абе другия или следващия е същия, и пак същото ще стане.

Проблема е във вас и в това какви хора сте и, че нямате комуникация във връзките.

Чакай да ти кажа какво ще стане: Ще се видите, ще бъдете влюбени и прекрасни две, три години, после дете пак от този.
-Ама то това е вече моята любов.... Пак ще стане същото, ежедневие, деца ма не си говорим, ама не се получи, айде пак раздяла. Мислете пет пъти и един път режете бе, да му се ....

# 13
  • Поморие
Здравейте, ще разкажа моята история за несподелената ми любов ....  Познаваме се повече от 10г.... Помня деня в който се запознахме ... още тогава се влюбих в него , но уви тогава той си имаше приятелка .... След 1г. той ме потърси, но аз тогава бях обвързана и така пътищата ни се разминаха за втори път .... С моята тогавашна любов нещата се задълбочиха, заживяхме заедно, след няколко години се появи на бял свят нашето прекрасно момче. Две години след раждането нещата между нас не вървяха изобщо, тогава в съзнанието ми отново изкочи въпросния мъж .... мислех за него ден и нощ, не знам какво ме беше връхлетяло... Питах се защо след толкова години мисля за този човек .... С моята половинка се разделихме, отново минаха около 5-6г и се започнаха същите мисли за моята несподелена любов. След толкова време той беше женен с дете ( все още е с жена си) ..... В един прекрасен ден той ми писа .... Не можех да повярвам, как?защо? .... започнахме да общуваме всеки божи ден ...... и така  3-4 месеца. Разбрах, че нещата с неговата половинка не вървят и само дебело да подчертае ИЗНЕВЯРА ФИЗИЧЕСКИ НЕ Е ИМАЛО!!! , но той се отдръпна лека полека, аз бях окей с това, все пак не е редно при него нещата не са приключили ..... Но аз за втори път изпитах емоция към него, вече 2 месеца не си комуникираме и ужасно много ми липсва, но живота е такъв. Не искам съвети, ако някой иска да сподели нещо, нека да го направи без упреци, моля. Искам да си излея душата, няма как да го споделя на някой всичкото това.... Вече толкова време го тая в себе си.
А защо точно след появата на детето се объркаха нещата? Детето би трябвало да сплотява, а не да разделя или вече създаването на дете е финалната права на връзките? При нас "ужасните две" направиха живота низ от напрегнати дни и нерви, защото бащата не ме подкрепяше във възпитанието на детето, а то е с поведенчески особености.
Съветът ми е следвайте сърцето си и направете каквото трябва, за да се чувствате щастлива. Един живот живеем и е кратък.

# 14
В много връзки "децата" развалят отношенията. Не знам какво се учудвате .

Общи условия

Активация на акаунт