Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 380
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Три ще направя , козметичката ми каза,че се очаква леко белене след два-три дена.

Как си, имаш ли белене?
Забелязваш ли ефект върху петна ( ако имаш) , например?

# 241
Здравейте,дами искам да попитам кои филъри сте слагали и кой ви държи най много ,до сега бях с  juvederm   и издържа близо 6 месеца.Има ли други филъри които да не са азиатски .... европейски да са.

# 242
Привет за много фини линийки над устните и под ъгълчета на уста ми предложи доктора тези продукти:

Обаче ми каза по 1 мл от всеки едното е за над устните по финия продукт, а др. За марионетните.
Не е ли твърде много 1 мл за тези малки линийки.

И да попитам правили ли сте Potenza by cynosure, това е радиочестотен микронислинг, който обновява кожата и допринася за нов колаген.Има ли ефекн или пак пари на вятъра?

# 243
Аз за линиите над горна устна ползвам Жуведерм Волбела,от него слагам и в устните за пухкавост,продуктът се разлива добре над горна устна,една ампула от 1 мл. я разделям на два пъти и слагам остатъка след 2-3 месеца.Отделно когато правя мезотерапия обезателно карам да ми бодат пак тези линии над горна устна,защото много ме дразнят и въпреки запълването си личат,то вече като е станала бръчката си е видима и запълнена.Явно имам много силни мускули около очи и над горна устна и при говор и усмивка нагъвам яко. Добре им се отразява дермапена,аз микронийдлинг не правя,не искам нищо с радиочестоти,лазери и прочие затопляния да ми топи там каквото имам като мазнинка или продукти,с които попълвам.

# 244
Здравейте,дами искам да попитам кои филъри сте слагали и кой ви държи най много ,до сега бях с  juvederm   и издържа близо 6 месеца.Има ли други филъри които да не са азиатски .... европейски да са.
Аз съм доволна за сега от Револакс и Теосиал кисс .

# 245
Здравейте Момичета 🌹!
Решила съм да си поставя филър в устните
Въпросът ми е Попринцип съм с доста чуствителна кожа и Алергии далии е възможно да се получи алергична реакция ?

# 246
  • в 1001-та нощ
Възможно е, има хора, алергични към ХК. Тествайте се преди процедурата.

# 247
Възможно е, има хора, алергични към ХК. Тествайте се преди процедурата.
        Благодаря ви ! 🌹

# 248
Може ли мнения за процедурата перманентна очна линия?

Обмислям го като вариант, тъй като с малко бебе ми е много трудно да поддържам редовно очите си гримирани, а обичам очна линия.

Търся и отзиви за добри студиа в Пловдив, които могат да ми направят процедурата.

Благодаря предварително

# 249
Има тема за перманентен грим, момент да видя къде беше.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1386532

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 12:50 от ДХ3

# 250
  • Варна
Здравейте! Обмислям да сложа филър над горна устна. Имам фини линии, които ме дразнят. Препоръчайте,моля, от къде сте доволни във Варна

# 251
  • На планетата земя
Здравейте! Обмислям да сложа филър над горна устна. Имам фини линии, които ме дразнят. Препоръчайте,моля, от къде сте доволни във Варна

Студио black dimond, д-р Мая Владимирова.

# 252
  • Варна
Само да спомена, че Мая Владимировна не е доктор, както и да се пише самата тя. Бих препоръчал от личен опит доктор Юлия Савченко. За доктор Генчева също съм чувала добри отзиви, но не съм ходила.

# 253
Мая Владимировна е козметолог, със сертификати, окачени на стената.
Това не е истински доктор, още по-малко опитен дерматолог.

# 254
Здравейте, момичета! Имам следния казус: преди около 2 месеца в Хил клиник ми направиха в рамките на едно посещение мануално почистване на лице, химически пилинг и лазер с цел подтискане на активно акне, което по-скоро отдавам на доста стрес последните няколко месеца и бактерия (видно от кръвните изследванията, които пуснах). До преди 1 година имах сравнително чиста кожа... Останаха ми червеникави белези/ вдлъбнатини по бузите, които сякаш няма да избледнеят, както на мен ми се иска... Sad Някоя от вас правила ли е тези 3 процедури накуп и възможно ли е комбинацията от пилинг и лазер в един ден да доведе до този резултат? Моля за съвети, тъй като ми предстои ново посещение на клиниката тези дни... Да се съглася ли отново на същата комбинация от процедури (2 месеца след първата процедура)? Не трябва ли да се разграничат двете, т.е.да мине някакво време?

Общи условия

Активация на акаунт